Įkraunama...
Įkraunama...

Darbo birža

QUOTE(ugne23 @ 2012 09 03, 07:30)
labas rytas  4u.gif  noreciau pagalbos  blush2.gif  kadangi imone maza kurioj dirbau,buhalteres jie atsisake,viska tvarko patys,tai ir as dokumnetus iseidama turiu pati suruot jiems....
nuo 2008 isejau i motinystes atostogas kol vaikui sueis 3 metai,2010 pastojau ir vel iesjau 3 metus atostogu. Rugsejo 10d. mazajam sueina  metai,noriu stoti i birza del pasalpos, prasyme rasyt,kad isienu savo noru ? pasalpa DD mokes ? stazo turiu virs 6 metu  4u.gif ar priklauso man kokiu iseitiniu? darbdavys jas turi sumoket?aciu  4u.gif

Jeigu savo noru iseisit,tai priklausis kompensacija uz nepanaudotas atostogas.
DB mokes bedarbio pasalpa.
Atsakyti
QUOTE(JOLANCIUK @ 2012 09 03, 07:37)
Jeigu savo noru iseisit,tai priklausis kompensacija uz nepanaudotas atostogas.
DB mokes bedarbio pasalpa.

o kiek cia man tu atostogu turetu buti ? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ugne23 @ 2012 09 03, 10:23)
o kiek cia man tu atostogu turetu buti ?  4u.gif

Uz 2 kartus kai buvot NGA kazkur 18 dienu ir ka neisnaudojot pries dekreta pirma,jeigu turejot sukaupusi.
Atsakyti
Laba diena. Noriu paklausti ar pirmą pusmetį įstojus į biržą turi siūlyti darbą tik pagal specialybę ar visaip gali? Ir man nesutikus dirbti darbo ne pagal specialybę mane iškart išmestų? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(MrrMiau @ 2012 09 03, 10:42)
Laba diena. Noriu paklausti ar pirmą pusmetį įstojus į biržą turi siūlyti darbą tik pagal specialybę ar visaip gali? Ir man nesutikus dirbti darbo ne pagal specialybę mane iškart išmestų? blush2.gif

Siaip turetu siuliti tuos darbus,kuriuos nurodet,kad norit dirbti,bet pasitaiko visko,jeigu reta specialybe,todel bet koks atsisakimas darbo,braukia is birzos.
Atsakyti
QUOTE(JOLANCIUK @ 2012 09 03, 10:30)
Uz 2 kartus kai buvot NGA kazkur 18 dienu ir ka neisnaudojot pries dekreta pirma,jeigu turejot sukaupusi.

aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(JOLANCIUK @ 2012 09 03, 09:51)
Siaip turetu siuliti tuos darbus,kuriuos nurodet,kad norit dirbti,bet pasitaiko visko,jeigu reta specialybe,todel bet koks atsisakimas darbo,braukia is birzos.

O galimas toks variantas, kad ne birža išbrauks, o pati išeinu esant netinkamui darbui? O jei gaunant bedarbio pašalpą išbraukia, tai vėliau galima registruotis ne anksčiau kaip po 6 mėn. ir pašalpos nebeduos?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo MrrMiau: 03 rugsėjo 2012 - 11:42
QUOTE(JOLANCIUK @ 2012 09 03, 10:30)

o gal galit tiksliai parasyt,istatyma ar kaip paskaiciuot kiek prieklauso uz tuos du kartus NGA ? skambinau darbdaviui,jis sako nzn ka reiks jam daryt smile.gif pasakiau,kad reiks atsiskaityt,jie neturi buhaltares,patys veda tai ir nelabai zino patys ka daryt doh.gif doh.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(ugne23 @ 2012 09 03, 13:55)
o gal galit tiksliai parasyt,istatyma ar kaip paskaiciuot kiek prieklauso uz tuos du kartus NGA ? skambinau darbdaviui,jis sako nzn ka reiks jam daryt smile.gif pasakiau,kad reiks atsiskaityt,jie neturi buhaltares,patys veda tai ir nelabai zino patys ka daryt  doh.gif  doh.gif  doh.gif  doh.gif

Galima gi paskaiciuoti,per metus priklauso 28 d.,puse metu-14 d.,3 men-7 d,o NGA trunka apie 4 men,tai iseina kazkur 8-9 dienos.
Papildyta:
QUOTE(MrrMiau @ 2012 09 03, 12:27)
O galimas toks variantas, kad ne birža išbrauks, o pati išeinu esant netinkamui darbui? O jei gaunant bedarbio pašalpą išbraukia, tai vėliau galima registruotis ne anksčiau kaip po 6 mėn. ir pašalpos nebeduos?

Paciai iseiti galima,vat tik del bedarbio pasalpos nesu tikra,bet man atrodo moketu dar tiek menesiu,kiek nedamokejo pirma karta.
Atsakyti
QUOTE(areida @ 2012 06 15, 14:10)
niu va registruota pirma bedarbe busiu as biggrin.gif
taigi siandien uzsiregistravau birzoje..papuole labai faina konsultante thumbup.gif gausiu 650Lt 6men thumbup.gif
issiaiskinau del galimybes pasinaudoti birzos siulomais kursais..nenudziugino..norint baigti kursus turi buti pasirasyta trisale sutartis(asmuo,birza,darbdavys)kus isipareigojama po kursu baigimo men dirbti nurodytoje darbovieteje ir issiimti 6men patenta,kitu atveju kursu mokestis bus nurasytas jums..

parašėt kad gausit 650lt iš biržos, o gal žinot ar mano vyras iš karto gaus tuos 650lt ar vėliau (nes gavo išeitinę kompensaciją už 2mėn).
skaičiau darbo birzos puslapį, kiek supratau negaus iskarto, bet sesė mano nors ir gavo išeitinę, bet sakė jai birža mokėjo nuo pirmo menesio g.gif
Atsakyti
QUOTE(irma-firma @ 2012 09 04, 18:56)
parašėt kad gausit 650lt iš biržos, o gal žinot ar mano vyras iš karto gaus tuos 650lt ar vėliau (nes gavo išeitinę kompensaciją už 2mėn).
skaičiau darbo birzos puslapį, kiek supratau negaus iskarto, bet sesė mano nors ir gavo išeitinę, bet sakė jai birža mokėjo nuo pirmo menesio g.gif

Nemaisikit iseitines ir kompensacijos,iseitine mokama uz staza,kompensacija mokama uz nepanaudotas atostogas,jusu vyras gavo iseitine uz 2 men,tai darbo birza bedarbio pasalpa mokes tik po 2-ju men,o jusu sese greiciausiai gavo kompensacija uz nepanaudotas atostogas,todel jai iskart ir mokejo.
Atsakyti
QUOTE(JOLANCIUK @ 2012 09 04, 20:02)
Nemaisikit iseitines ir kompensacijos,iseitine mokama uz staza,kompensacija mokama uz nepanaudotas atostogas,jusu vyras gavo iseitine uz 2 men,tai darbo birza bedarbio pasalpa mokes tik po 2-ju men,o jusu sese greiciausiai gavo kompensacija uz nepanaudotas atostogas,todel jai iskart ir mokejo.

ačiū jum labai 4u.gif 4u.gif 4u.gif pasirodo aš tuos žodzius maišiau blush2.gif
Atsakyti