Įkraunama...
Įkraunama...

Darbo birža

QUOTE(Frezija* @ 2012 08 29, 15:00)
man rupimiausias klausimas del ko parasiau ar gali nestuke isbraukt ? blush2.gif

nestuke ar nenestuke, bet jei be pateisinamos priezasties neatvyksite numatytu laiku tai ir isbrauks,( bedarbio knygelei aiskiai parasytos bedarbio pareigos ) o ten apie isvykima y uzsieny ir velavima gryzt tikrai neuzsimenama
Atsakyti
Sveikos as tokiu klausimu pas jumis,ar butinai turi praeiti metai laiko po paskutinio mokejimo kad gauti bedarbio pasalpa?
Atsakyti
QUOTE(*Erotica* @ 2012 08 29, 16:19)
Sveikos as tokiu klausimu pas jumis,ar butinai turi praeiti metai laiko po paskutinio mokejimo kad gauti bedarbio pasalpa?

taip 4u.gif
Atsakyti
Labas vakarėlis,
labai skubiai reiktų atsakymo... unsure.gif tenka registruotis darbo biržoje. Psgal naują tvarką bedarbio pašalpą gauna tik su 18 mėn. darbo stažu, kitais atvejais toks "džiaugsmas" nepriklauso. Tačiau vistiek konsultantė liepia parašyti bedarbio pašalpos atsisakymą. Ar tai teisėta/sąžininga? Jeigu ir taip nepriklauso, taip kam dar atsisakymą rašyti? Ar toks atsisakymas nepakiš kojos vėliau, kai jau turėsiu darbo stažą jei vėl tektų būti bedarbe? verysad.gif
Atsakyti
Noreciau paklaust:
gaudavau bedarbio pasalpa, kaip pasalpa baigesi - konsultante pasake kad mokes nuo vasario menesio kt.metu (gaudavau nuo liepos iki vasario men. 2012 m.), geguzes men. issiregistravau konsultantes patarimu ir vel prisiregistravau, nauja konsultante pasake kad pasalpa priklausis nuo liepos men., t.y. - po metu kai isnaujo prisiregistravau g.gif ar tai turejo itakos del bedarbio pasalpos kad issiregistravau ir vel prisiregistravau?
Aciu 4u.gif
Atsakyti
gal žinote kaip per internetą informuoti darbo biržą apie įsidarbinimą? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(lotuliukas @ 2012 08 31, 08:27)
gal žinote kaip per internetą informuoti darbo biržą apie įsidarbinimą? smile.gif

Paskambinkit savo konsultantei ir praneskit,greiciau bus.
Atsakyti
Ai internetu lengviau, mažiau streso. blush2.gif O ko konsultantė paklausia kuomet paskambini, kad praneštum apie įsidarbinimą? Aš parašiau el. laišką savo skyriaus darbo biržai ir nurodžiau tik savo registracijos numerį darbo biržoje ir asmens kodą.blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(lotuliukas @ 2012 08 31, 16:10)
Ai internetu lengviau, mažiau streso. blush2.gif  O ko konsultantė paklausia kuomet paskambini, kad praneštum apie įsidarbinimą? Aš  parašiau el. laišką savo skyriaus darbo biržai ir nurodžiau tik savo registracijos numerį darbo biržoje ir asmens kodą.blush2.gif

Nieko,pasakot,kad isidarbinot,koks etatas ir viskas,na buna dar papraso sutarties kopija atvezti.
Atsakyti
Sveikos smile.gif Turiu toki klausimeli.Mano giminaite vos baigusi 12klasiu(aisku niekur nedirbusi) pasigimde 3 vaikucius pametinukus.Dabar vaikams 5m,4m ir 2.5m ji stojo i birza ir sake jai mokes pinigelius.Taip ir nesupratau ar jai priklauso kokia bedarbio pasalpa?nes iki to laiko gyveno is soc.
Atsakyti
QUOTE(Tequila26 @ 2012 09 02, 08:22)
Sveikos smile.gif  Turiu toki klausimeli.Mano giminaite vos baigusi 12klasiu(aisku niekur nedirbusi) pasigimde 3 vaikucius pametinukus.Dabar vaikams 5m,4m ir 2.5m ji stojo i birza ir sake jai mokes pinigelius.Taip ir nesupratau ar jai priklauso kokia bedarbio pasalpa?nes iki to laiko gyveno is soc.

Taip,priklauso,nes vaiku auginimas ieina i staza,nesvarbu esi VPA ar ne.
Atsakyti
labas rytas 4u.gif noreciau pagalbos blush2.gif kadangi imone maza kurioj dirbau,buhalteres jie atsisake,viska tvarko patys,tai ir as dokumnetus iseidama turiu pati suruot jiems....
nuo 2008 isejau i motinystes atostogas kol vaikui sueis 3 metai,2010 pastojau ir vel iesjau 3 metus atostogu. Rugsejo 10d. mazajam sueina metai,noriu stoti i birza del pasalpos, prasyme rasyt,kad isienu savo noru ? pasalpa DD mokes ? stazo turiu virs 6 metu 4u.gif ar priklauso man kokiu iseitiniu? darbdavys jas turi sumoket?aciu 4u.gif
Atsakyti