Įkraunama...
Įkraunama...

Darbo birža

QUOTE(uoga 3 @ 2012 06 24, 18:44)
Jei savo noru išsiregistruoji,gali,kad ir kitą dieną vel registruotis.Neklaidinkite žmonių. mirksiukas.gif

Aš šitą tai žinau.
Bet ar po to išmokos man dar priklausys?? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(gabunia @ 2012 06 25, 10:23)
turiu klausimeli,stoviu birzoje 3men,gaunu ismoka.konsultante pasake,kad greitai jau prades siuntineti pagal rekomendacijas pas darbdavius,bet man kyla klausimas , ar gali mane siusti  darbintis,jeigu man dar priklauso ismokos iki rugsejo men.  g.gif

Žinoma,kad gali. 4u.gif
Atsakyti
Man iskilo toks klausimukas, jei iseinu is darbo ir gaunu kompensacija uz du men, tai suprantu, kad darbo birza mokes tik po tu dvieju men., bet kiek laiko mokes sesis ar tik keturis menesius g.gif
Atsakyti
QUOTE(racke @ 2012 06 25, 21:03)
Man iskilo toks klausimukas, jei iseinu is darbo ir gaunu kompensacija uz du men, tai suprantu, kad darbo birza mokes tik po tu dvieju men., bet kiek laiko mokes sesis ar tik keturis menesius  g.gif

kaip ir priklauso,mokes 6 men,tik kad ja pradesit gaudineti po 2-ju men.
Atsakyti
QUOTE(JOLANCIUK @ 2012 06 25, 20:31)
kaip ir priklauso,mokes 6 men,tik kad ja pradesit gaudineti po 2-ju men.

A, niu tai tada gerai, nes jau buvau pradejusi abejoti ar man verta dar labiau gadintis nervus ir kazko reikalauti ax.gif
Atsakyti
sveikos merginos, noriu paklausti auginam su vyru dukryte 4,3metu jokiu ismoku negaunam nes vyro atlygimas virsija soc normatyva, jai istociau i darbo birza ar gauciau pinigeliu, girdejau kad auginanti vaika mama turi staza, ir istojus i birza nuo to gauna pinigelius, vaikas i darzeli neina nes darzelis 7km nuo namu. labai aciu uz atsakyma.
Atsakyti
QUOTE(ramuneki @ 2012 06 26, 16:11)
sveikos merginos, noriu paklausti auginam su vyru dukryte 4,3metu jokiu ismoku negaunam nes vyro atlygimas virsija soc normatyva, jai istociau i darbo birza ar gauciau pinigeliu, girdejau kad auginanti vaika mama turi staza, ir istojus i birza nuo to gauna pinigelius, vaikas i darzeli neina nes darzelis 7km nuo namu. labai aciu uz atsakyma.

Taip vaiko auginimas ieina i staza,todel gautumete minimalia bedarbio pasalpa,o kodel anksciau neejot i birza?
Atsakyti
QUOTE(JOLANCIUK @ 2012 06 26, 15:17)
Taip vaiko auginimas ieina i staza,todel gautumete minimalia bedarbio pasalpa,o kodel anksciau neejot i birza?

kad net nebuvau pagalvojusi, vyras dirba nelabai turim kam palikti vaika, ir atstumas mums iki miesto 7km pro sali autobusai nevaziuoja.. tad jai rasciau darba sunku man butu i jy nuvykti.
o kiek yra minimali bedarbio pasalpa?
Atsakyti
QUOTE(ramuneki @ 2012 06 26, 16:22)
kad net nebuvau pagalvojusi, vyras dirba nelabai turim kam palikti vaika, ir atstumas mums iki miesto 7km pro sali autobusai nevaziuoja.. tad jai rasciau darba sunku man butu i jy nuvykti. 
o kiek yra minimali bedarbio pasalpa?

350 lt,bet jums dabar siulis darbus irgi,jeigu atsisakisit,isbrauks.
Atsakyti
Sveikos merginos, iškilo toks klausimukas. Iš darbo išėjau dirželio 22d. ar reikėtų mokėti PSD už LIEPOS mėn. jei darbo biržoje ušsiregistruočiau liepos mėnesio pabaigoje? verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Mindute @ 2012 06 26, 18:40)
Sveikos merginos, iškilo toks klausimukas. Iš darbo išėjau dirželio 22d. ar reikėtų mokėti PSD už LIEPOS mėn. jei darbo biržoje ušsiregistruočiau liepos mėnesio pabaigoje? verysad.gif

Ne.
Atsakyti
sveikos mergaites.

as su tokiu klausimu, savo noru isejau is darbo, ar yra kazkoks terminas per kiek laiko turu prisiregistruoti DB, kad neprarasciau man priklausancios ismokos tuos puse metu, nes esu isdirbusi reikiama laika.

aciu 4u.gif
Atsakyti