Įkraunama...
Įkraunama...

Darbo birža

sveikos,noriu paklausti.stoviu Db,gaunu bedarbio pasalpa.man nori skirti viesuosius darbus.jei padirbu 2savaites ir iseinu i bilioteni,ar mano laikas sustoja su viesaisais darbais.idarbintu 50dienu.na gal supratot ka norejau parasyt.
Atsakyti
QUOTE(lod @ 2012 08 16, 18:41)
sveikos,noriu paklausti.stoviu Db,gaunu bedarbio pasalpa.man nori skirti viesuosius darbus.jei padirbu 2savaites ir iseinu i bilioteni,ar mano laikas sustoja su viesaisais darbais.idarbintu 50dienu.na gal supratot ka norejau parasyt.

Laikas eina.
Atsakyti
QUOTE(JOLANCIUK @ 2012 08 16, 18:29)
Taip,gaudinesit.

Aciu 4u.gif
Atsakyti
Įsidarbinus per kiek dienų reik pranešt apie tai DB? 3 darbo dienas?
Atsakyti
QUOTE(Vitulka @ 2012 08 17, 08:15)
Įsidarbinus per kiek dienų reik pranešt apie tai DB? 3 darbo dienas?

Taip,3-ju dienu laikotarpy.
Atsakyti
Laba diena, gal kas susidūrėte su tokia situacija:
buvau biržos nusiūsta i viena firma, kur mane pasakė kad idarbins nuo rugsėjo, tik dar neaišku nuo kurios dienos (greičiausiai nuo 4-5d g.gif ) Gryžau i birža ir man paskyrė kita apsilankyma rugsėjo 7d. Tačiau keičiasi aplinkybės ir aš negaliu eiti i darba nuo rugsėjo. Kam pirma pranešti, ar darbdaviui ar konsultantui? Ar mane išbrauks iš biržos ar kas bus?
Atsakyti
QUOTE(Linikė @ 2012 08 17, 14:39)
Laba diena, gal kas susidūrėte su tokia situacija:
buvau biržos nusiūsta i viena firma, kur mane pasakė kad idarbins nuo rugsėjo, tik dar neaišku nuo kurios dienos (greičiausiai nuo 4-5d g.gif ) Gryžau i birža ir man paskyrė kita apsilankyma rugsėjo 7d. Tačiau keičiasi aplinkybės ir aš negaliu eiti i darba nuo rugsėjo. Kam pirma pranešti, ar darbdaviui ar konsultantui? Ar mane išbrauks iš biržos ar kas bus?

Ispradziu darbdaviui,paskui savo kunsultantei,ji isbrauks jus is birzos,nes atsisakot darbo.
Atsakyti
QUOTE(JOLANCIUK @ 2012 08 16, 19:27)
Laikas eina.

aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(JOLANCIUK @ 2012 08 17, 14:41)
Ispradziu darbdaviui,paskui savo kunsultantei,ji isbrauks jus is birzos,nes atsisakot darbo.

nu ir absurdas šitoj valstybėj.. doh.gif
Dėkui už atsakymą 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(JOLANCIUK @ 2012 08 08, 16:45)
Soc.pasalpa priklausis,jeigu visos jusu seimos pajamos zmogui nevirsija 350 lt.Darbu jums neieskos,nes jus neturesit bedarbes statuso.

Sveiki,
aš taip pat nuo rugsėjo mokinsiuosi dieniniam,bet iš DB sakė išbrauks iškatro.Tuomet nuo ko priklauso?Ir socialiniam sakė nebepriklausys pinigėliai,nors žmogui neviršyja 350 lt.Visai pasimečiau unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(sielio @ 2012 08 20, 13:25)
Sveiki,
aš taip pat nuo rugsėjo mokinsiuosi dieniniam,bet iš DB sakė išbrauks iškatro.Tuomet nuo ko priklauso?Ir socialiniam sakė nebepriklausys pinigėliai,nors žmogui neviršyja 350 lt.Visai pasimečiau unsure.gif

Del sito nezinau nuo ko priklauso,siaip tai birzoj jus galit stoveti,bet jus nebusit bedarbe.O jums yra jau 24 metai?
Atsakyti
QUOTE(JOLANCIUK @ 2012 08 20, 13:17)
Del sito nezinau nuo ko priklauso,siaip tai birzoj jus galit stoveti,bet jus nebusit bedarbe.O jums yra jau 24 metai?

Man 34m.Jei galėčiau stovėti DB,koks tuomet mano statusas butų?
Atsakyti