Įkraunama...
Įkraunama...

Darbo birža

Nuo rudens mokinsiuosi dieniniam, sake kad is DB neisbrauks, tik reikes nunest pazyma. Tai vistiek man ieskos darbu? g.gif
Ir paskui dar nunesus popierius i seniunija priklausys pasalpa, gal kas zinot del sito smulkiau?
Atsakyti
QUOTE(*CHOCOLADE* @ 2012 08 08, 15:49)
Nuo rudens mokinsiuosi dieniniam, sake kad is DB neisbrauks, tik reikes nunest pazyma. Tai vistiek man ieskos darbu?  g.gif
Ir paskui dar nunesus popierius i seniunija priklausys pasalpa, gal kas zinot del sito smulkiau?

Soc.pasalpa priklausis,jeigu visos jusu seimos pajamos zmogui nevirsija 350 lt.Darbu jums neieskos,nes jus neturesit bedarbes statuso.
Atsakyti
Sveiki 4u.gif

Ar galima bunant 3-iuose vaiko auginimo atostogose, stoti i darbo birza ax.gif ?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lina-linutia: 08 rugpjūčio 2012 - 20:21
QUOTE(lina-linutia @ 2012 08 08, 21:21)
Sveiki 4u.gif
Ar galima bunant 3-iuose vaiko auginimo atostogose, stoti i darbo birza ax.gif ?

Galima,bet bedarbio pasalpos negausit,nes skaitotes dirbanti,nors ir esat VPA.
Atsakyti
QUOTE(JOLANCIUK @ 2012 08 08, 16:45)
Soc.pasalpa priklausis,jeigu visos jusu seimos pajamos zmogui nevirsija 350 lt.Darbu jums neieskos,nes jus neturesit bedarbes statuso.

O nieko nekeicia kad vaikas darzelinukas? Nes apie pajamas nieko neminejo g.gif
Atsakyti
QUOTE(*CHOCOLADE* @ 2012 08 09, 10:01)
O nieko nekeicia kad vaikas darzelinukas? Nes apie pajamas nieko neminejo  g.gif

Nieko nekeicia.
Atsakyti
sveiki, norejau pasiteirauti metus isdirbau isejus po vaiko prieziuros atostogu[3metai] ar man priklausis bedarbio pasalpa jai noreciau iseiti is darbo.aciu
Atsakyti
QUOTE(linute xs @ 2012 08 11, 17:18)
sveiki, norejau pasiteirauti metus isdirbau isejus po vaiko prieziuros atostogu[3metai] ar man priklausis bedarbio pasalpa jai noreciau iseiti is darbo.aciu

Taip.
Atsakyti
sveiki,

prasau pataisykite jai klystu.

esu registruota D.b jau 6 men.esu girdejus,kad per seniunija tureciau ismokas gauti.
Is darbo birzos nesu ir negaunu jokiu ismoku.
Atsakyti
QUOTE(juleta @ 2012 08 11, 21:42)
sveiki,

prasau pataisykite jai klystu.

esu registruota D.b jau 6 men.esu girdejus,kad per seniunija tureciau ismokas gauti.
Is darbo birzos nesu ir negaunu jokiu ismoku.

Jau senokai galejot kreiptis del soc.pasalpos,nuo sausio 1 d.,nereikia puse metu birzoj stoveti,kad galima butu tvarkitis pasalpa.
Atsakyti
QUOTE(*CHOCOLADE* @ 2012 08 08, 15:49)
Nuo rudens mokinsiuosi dieniniam, sake kad is DB neisbrauks, tik reikes nunest pazyma. Tai vistiek man ieskos darbu?  g.gif

Jei mokinsites dieniniam ir soc pasalpa, galite prasyti soc, stipendijos, ji į pajamas neisiskaiciuos.
Atsakyti
QUOTE(JOLANCIUK @ 2012 08 11, 22:57)
Jau senokai galejot kreiptis del soc.pasalpos,nuo sausio 1 d.,nereikia puse metu birzoj stoveti,kad galima butu tvarkitis pasalpa.

Labai aciu uz atsakyma,bet va zmogau ir zinok viska. verysad.gif
Atsakyti