Nuo rudens mokinsiuosi dieniniam, sake kad is DB neisbrauks, tik reikes nunest pazyma. Tai vistiek man ieskos darbu?
Ir paskui dar nunesus popierius i seniunija priklausys pasalpa, gal kas zinot del sito smulkiau?
QUOTE(*CHOCOLADE* @ 2012 08 08, 15:49)
Nuo rudens mokinsiuosi dieniniam, sake kad is DB neisbrauks, tik reikes nunest pazyma. Tai vistiek man ieskos darbu?
Ir paskui dar nunesus popierius i seniunija priklausys pasalpa, gal kas zinot del sito smulkiau?
Soc.pasalpa priklausis,jeigu visos jusu seimos pajamos zmogui nevirsija 350 lt.Darbu jums neieskos,nes jus neturesit bedarbes statuso.
QUOTE(lina-linutia @ 2012 08 08, 21:21)
Galima,bet bedarbio pasalpos negausit,nes skaitotes dirbanti,nors ir esat VPA.
QUOTE(JOLANCIUK @ 2012 08 08, 16:45)
Soc.pasalpa priklausis,jeigu visos jusu seimos pajamos zmogui nevirsija 350 lt.Darbu jums neieskos,nes jus neturesit bedarbes statuso.
O nieko nekeicia kad vaikas darzelinukas? Nes apie pajamas nieko neminejo
QUOTE(*CHOCOLADE* @ 2012 08 09, 10:01)
O nieko nekeicia kad vaikas darzelinukas? Nes apie pajamas nieko neminejo
Nieko nekeicia.
QUOTE(linute xs @ 2012 08 11, 17:18)
sveiki, norejau pasiteirauti metus isdirbau isejus po vaiko prieziuros atostogu[3metai] ar man priklausis bedarbio pasalpa jai noreciau iseiti is darbo.aciu
Taip.
sveiki,
prasau pataisykite jai klystu.
esu registruota D.b jau 6 men.esu girdejus,kad per seniunija tureciau ismokas gauti.
Is darbo birzos nesu ir negaunu jokiu ismoku.
esu registruota D.b jau 6 men.esu girdejus,kad per seniunija tureciau ismokas gauti.
QUOTE(juleta @ 2012 08 11, 21:42)
sveiki,
Jau senokai galejot kreiptis del soc.pasalpos,nuo sausio 1 d.,nereikia puse metu birzoj stoveti,kad galima butu tvarkitis pasalpa.
QUOTE(*CHOCOLADE* @ 2012 08 08, 15:49)
Jei mokinsites dieniniam ir soc pasalpa, galite prasyti soc, stipendijos, ji į pajamas neisiskaiciuos.
QUOTE(JOLANCIUK @ 2012 08 11, 22:57)
Jau senokai galejot kreiptis del soc.pasalpos,nuo sausio 1 d.,nereikia puse metu birzoj stoveti,kad galima butu tvarkitis pasalpa.
Labai aciu uz atsakyma,bet va zmogau ir zinok viska.