Įkraunama...
Įkraunama...

Darbo birža

SENA TEMA

Lietuvos darbo birzos tinklapis
Atsakyti
niu va registruota pirma bedarbe busiu as biggrin.gif
taigi siandien uzsiregistravau birzoje..papuole labai faina konsultante thumbup.gif gausiu 650Lt 6men thumbup.gif
issiaiskinau del galimybes pasinaudoti birzos siulomais kursais..nenudziugino..norint baigti kursus turi buti pasirasyta trisale sutartis(asmuo,birza,darbdavys)kus isipareigojama po kursu baigimo men dirbti nurodytoje darbovieteje ir issiimti 6men patenta,kitu atveju kursu mokestis bus nurasytas jums..
Atsakyti
QUOTE(areida @ 2012 06 15, 14:10)
niu va registruota pirma bedarbe busiu as biggrin.gif
taigi siandien uzsiregistravau birzoje..papuole labai faina konsultante thumbup.gif gausiu 650Lt 6men thumbup.gif
issiaiskinau del galimybes pasinaudoti birzos siulomais kursais..nenudziugino..norint baigti kursus turi buti pasirasyta trisale sutartis(asmuo,birza,darbdavys)kus isipareigojama po kursu baigimo men dirbti nurodytoje darbovieteje ir issiimti 6men patenta,kitu atveju kursu mokestis bus nurasytas jums..

Vyrui jokio patento nereikejo,sudare su darbdaviu trisale sutarti,apmoke ir idarbina,deja vyro neidarbino.
Atsakyti
QUOTE(JOLANCIUK @ 2012 06 15, 13:37)
Vyrui jokio patento nereikejo,sudare su darbdaviu trisale sutarti,apmoke ir idarbina,deja vyro neidarbino.

kada tai buvo?o darbas pagal patenta?tiesa sakant kazkaip neaiskiai paraset g.gif
Atsakyti
QUOTE(areida @ 2012 06 16, 15:36)
kada tai buvo?o darbas pagal patenta?tiesa sakant kazkaip neaiskiai paraset g.gif

Sausi jis baige kursu praktika ir turejo idarbinti,bet ji neidarbino,nes nepatyko jiems kad sirgo savaite,o tuos kuriuos idarbino,pasirase paprasta sutarti,jokio patento jiems nereikejo.
Atsakyti
QUOTE(JOLANCIUK @ 2012 06 16, 15:50)
Sausi jis baige kursu praktika ir turejo idarbinti,bet ji neidarbino,nes nepatyko jiems kad sirgo savaite,o tuos kuriuos idarbino,pasirase paprasta sutarti,jokio patento jiems nereikejo.

na va o nuo sausio naujos taisykles,norintiems kursus baigti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(areida @ 2012 06 16, 16:56)
na va o nuo sausio naujos taisykles,norintiems kursus baigti smile.gif

Dirbti pas darbdavi pagal patenta?
Atsakyti
Gal esate susidūrę su tokia situacija - dirbantis pagal IDV arba 0,25 etato ir registruotas darbo biržoje kaip dirbantis ir ieškantis darbo. Ar yra kokie nors apribojimai kiek laiko gali toks žmogus stovėti DB. Konsultantė sakė, kad tik pusę metų tokius laiko, nors vakar sužinojau kad viena moteris dirbdama 0,75 etato išbuvo biržos sąrašuose ne mažiau 3 metus, kol buvo apiforminta pilnu etatu. Gal žinot kur apie tokius apribojimus (jeigu tokie iš viso yra) galiu pasiskaityti
Atsakyti
NORIU PAKLAUSTI:

Jeigu iš darbo biržos išsiregistruosiu savo noru, o po kelių mėnesių vėl prisiregistruosiu ar neišmokėtos likusios išmokos man vėliau priklausys?

Dabar esu gavusi už 3 mėnesius, liko dar trys, bet atsirado nenumatytų bėdų, todėl geriausia būtų tiesiog išsiregistruoti. Bet jeigu tarkim rugsėjį aš vėl prisiregistruosiu ar dar gausiu išmokas už likusius 3 mėnesius? Auginu vaiką, kuriam rugpjūtį sueis treji, bet galbūt čia nesiskaito?

Ačiū iš anksto!!!
Atsakyti
QUOTE(Refresh @ 2012 06 24, 12:31)
NORIU PAKLAUSTI:

Jeigu iš darbo biržos išsiregistruosiu savo noru, o po kelių mėnesių vėl prisiregistruosiu ar neišmokėtos likusios išmokos man vėliau priklausys?

Dabar esu gavusi už 3 mėnesius, liko dar trys, bet atsirado nenumatytų bėdų, todėl geriausia būtų tiesiog išsiregistruoti. Bet jeigu tarkim rugsėjį aš vėl prisiregistruosiu ar dar gausiu išmokas už likusius 3 mėnesius? Auginu vaiką, kuriam rugpjūtį sueis treji, bet galbūt čia nesiskaito?

Ačiū iš anksto!!!

po isregistravimo darbo birzoje,i ja galesite registruotis tik po puses metu smile.gif ismokas skaicoja pagal jusu pries tai buvusias pajamas smile.gif taigi abejoju ar kazka tuo laimetumete g.gif
Papildyta:
QUOTE(JOLANCIUK @ 2012 06 16, 20:17)
Dirbti pas darbdavi pagal patenta?

jei tai butu statyba,elektra,kirpejos ar manikiuristes taip smile.gif
Atsakyti
QUOTE(areida @ 2012 06 24, 15:24)
po isregistravimo darbo birzoje,i ja galesite registruotis tik po puses metu smile.gif ismokas skaicoja pagal jusu pries tai buvusias  pajamas smile.gif taigi abejoju ar kazka tuo laimetumete g.gif

Jei savo noru išsiregistruoji,gali,kad ir kitą dieną vel registruotis.Neklaidinkite žmonių. mirksiukas.gif
Atsakyti
turiu klausimeli,stoviu birzoje 3men,gaunu ismoka.konsultante pasake,kad greitai jau prades siuntineti pagal rekomendacijas pas darbdavius,bet man kyla klausimas , ar gali mane siusti darbintis,jeigu man dar priklauso ismokos iki rugsejo men. g.gif
Atsakyti