QUOTE(ada21lt @ 2012 07 16, 11:46)
TAip, dauguma tradiciniu mokyklu visiskai neproduktyvios, mokytojai skundziasi,kad nesusitvarko su vaikais, vaikai skundziasi, kad neidomu, tevams reikia versti juos kazkaip ten eiti...
TAip, atlyginimai ziauriai mazi
O zmogaus negerbimas tikrai jauciasi, gal nejausciau,jei nebuciau gyvenusi aplinkoj, kur tikrai visur esi gerbiams ir visada sulausi kazkokios pagalbos, jei tau reikes, o ne smerkimo ar abejingumo.
Dziaugiuosi, kad sugebate islikti visame tame pozityvi.Ismoksti vel saugoti savo daiktus, kavoti, rakinti , meluoti, slepti mokescius ir t.t.
O klause tiek, kiek tevai mate, o visa kita stengesi padaryti ,kai nemato.

O argi jus ne taip pat elgdavotes? As jau buvau kitoks tas vaikas, neisivaizduoju kaip mane jau paaugle pvz buutu galima ka nors priversti daryti, gal todel ir tuos "dabartinius" vaikus labai gerai suprantu
kokiais tyrimais remiantis teigiat, kad LT dauguma mokyklu neproduktyvios?

Mokyklose (visose beveik) - yra tik 10-15% mokiniu, probleminiu, kurie piktybiskai nelanko mokyklos, dar kazkuri dalis, kurie lanko, bet nesimoko - bet ta gali itakoti tokie faktoriai, kaip mokymosi sunkumai del neatpazintu laiku sutrikimu
tai kokio velnio gryzot i tas dziungles - jei jau ten viskas TAAAIP gerai buvo, o cia taip baisu - nei algu nei pagarbos?

Esu buvus ir UK, ir IR - nei daugiau nei maziau tos pagarbos savo adresu nepatyriau nei cia LT - matyt ta pagarba toks jau dalykas, kaip save objektyviai vertini - taip ir gauni
O tai jau TEN daiktu saugot nereik, ir rankiniu nieks neatimineja, ir nieks niekam nemeluoja

Mokesciu neslepiu ir cia
Ne, as elgdavausi ne taip

O ka daryt reik priverst paaugli? Pas mane vienas paauglys - tikrai nesuprantu, ka verst ji daryt reik

Žiūriu į save veidrodyje ir galvoju - " ir kam atiteko tokia laimė..." , užlipu ant svarstyklių - "...ir dar tiek jos daug..."