Sveikos. Tikriausiai noriu pasiguosti... net nezinau. Siandien jauciuosi labai liudna del savo maziuko.
gyvenu ne Lt, atsirado galimybe mokytis ir darzeli man kompensuoja. geras darzeliukas, grupeje 15 vaiku ir 4 aukles ant tu 15 vaikuciu. Viskas tobula, uzsiemimai, demesys, migdymo ritualai ir pn. palieku as ji 4 dienas savaiteje, ilgiausias laikas per diena 6 valandos. pratinomes, vsikas gerai, pirma diena, kai jau ji palikau, grizus man po 3 valandu, net namo nenorejo eiti. paskui, kai jau rytais veziau buvo vis sunkiau. bet kazkaip nesijaudinau del to. viskas truko 3 dienas, paksui po savaitgaliu apsirgome, tai teko buti namie. siandiena vel nuvedziua as ji pabuti kelioms valandoms, nes jauciuosi kalta, kad vaikas niekaip nepabuna to laiko, kai priprantama kazkiek prie darzelio. siandien sake buvo vaikutos be galo piktas, nes norejo anksciau miegoti tiesiog(aukles net temperatura tikrino, kol galu gale jau pradejo migdyti anksciau nei kitus). parsivezem mes ji ir aiksu energijos kupinas, kazkoksai oziuka suzejo ir vos neissijunge(maniskis yra vienas is tu, kur kai pavargsta negali kvepuoti verkdamas). tada is karto as ji uzmigdziau. zodziu toksai iskrypimasis grafiko, stresas vaikui. galu gale kita savaite vel nueis tik pirmadieni ir paskui vel savaite nenueisim i darzeli, nes vyras turi atostogu is lb senai pasiemes ir skrisim i LT.
Zdz kazkokia maisalyne, labai jauciuosi kalta del to, jei nebutu sirgtelejes, manau butu priprates, tikiuosi, kad po grizimo is Lt viskas susitvarkys.
norsis kartais viska mesti... bet... reikia kazkaip vaikui priprasti prie to, kad teveliams reikia dirbti ar mokytis ir pn, o manasis grynas mamyciukas. Dar mazas, taciau kitais metais paprasciauisiai nebebus tokios galimybes mokytis. O ir laikas darzelyje tikrai nera ilgas. Tiesiog pradzia tikrai netikusi. Jauciuosi ir pries aukles kalta, nes man toksai jausmas, kad jos mano kad as tikrai nekokia motina...
Papildyta:
QUOTE(saldi_uk @ 2012 09 13, 00:02)
Taip, cia Anglijoje. Cia ne po stogu ir veda bet kokiu oru. Tikrai siandien pas mus salta ir lijo, net as apsirengus vos ne ziemini paltuka buvau

Tik tiek, kad veda ne visus is karto, tai as jei nenoreciau, manau, galetu ir viduj laikyt.. Veda neilgam, gal 10minuciu ar 15, bet jei vaikas baloj sedi, o poto dar slapias laukia 10-15min kol ji perrengs, tai maziukams ir tiek uztekt gali, kad persaltu..
Dar siandien maciau kaip su kreidelem spalvint bande leliukai, aisku, labiau jos burnose buvo

O vakar su skutimosi putom maklinejo

Pripurske daug putu ant stalo ir leido vaikuciams terliotis. Aisku, smagu, bet rankytes putas palietus pirmiausia i burna ejo... visi veidai balti buvo, putos plaukuose ir t.t.

Chemikalu manau ner ten kas pakenktu, nu bet vistiek kazkaip..
Taip pat buna leidzia jiems zaist su avizine kose, makaronais... yra specialus indai, prideda koses ir leidzia makliavotis, arba makaronu virtu... spageti, kaspineliu, dar visokiu formu

Del situ maistiniu dalyku nieko blogo nesakau, smagu vaikams
Ai ir dar paklausiu nuomones, darzely dirba du vyrai priziuretojai, vienas tikrai manau gejus, o kitas siaip kazkoks neaiskus, bet vaikai juos labai myli atrodo.. ar jaudintumetes del to? Ir ar cia kazkas keisto jei as nelabai noreciau, kad jie keistu mano berniukui pampersus?
Patirties dar neturiu sitam visam reikale, o ir vaikutis mazutis, atrodo norisi ir kas jam geriau, bet ir paranojike but nenoriu...Kur tas viduriukas aukso..
na mano darzelyje (nursery), tai kazkaip kai lyja vaikai neina i lauka. o as ir joms pamokslus paskaitau, kai matau, kad nekokia diena, jei vejuota, tiesiog liepiu golfele su kaklu apvilkti. nes cia anglijoje tai ziauru, kai matau vaikus pusplikius per saltas dienas vaikstant.
is tiesu amn mano vaiko darzelis be galo patinka ir vaikui atrodo patinka, kol nemato amnes

ir nuotrauku pasiziuriu(nes leidziu fotografuoti) ir piesia ten jie ir pn... na tikrai be galo idomu. minkstu zaislu kambarys...
o del to, kad gejus darbuotojas... man asmeniskai nesudarytu jokio skirtumas, kad gejus, tai dar nereiskia , kad pedofilas

aisku as ir neesu bendravusi su jais, negaliu nieko pasakyti, tiesiog manau reiketu tai toliaruoti, juk jie tokie patys zmones, taciau jiems patinka kita lytis

nu ka padarysi, juk neduosi piliulu ir taps heteroseksualais. o seip tai as nezinau ka as galvociau jei buciau panasioje situacijoje, tiesiog dabar sakau, kaip manau, kad manyciau

O zmoniu poziuro nepakeisi, tikneisivaizduoju kaip reiktu pasakyti, kad man nepatinka, kad gejus keistu mano vaikui pampersus, idomu ka jos pamanytu. Cia anglijoje, turi gerbti gejus ir pn. As asmeniskai bijociau(neesu drasus zmogus).