Jungiames ir mes prie sios temos. Siandien trecia diena darzelyje. Pirma diena buvo puiki, atejes drasiai nuejo i grupe zaisti, as pabuvau kazkiek laiko, bet maciau, kad manes nereikia, tai sutariau su aukletoja, kad ateisiu 12 val. nebent jei prades verkti, kad skambintu. tai 11,30 val. sulaukiau skambucio, kad grizus is kiemo pradejo verkti. atejau pasiimti. jau buvo nuramintas, nors akytes raudonos. Kita diena jau sunkiau buvo. Nuejo ramiai, bet tik iejes i grupe pradejo verkti. isikabino taip, kad turejau pleste atplesti. kai siaip ne taip sutarem, kad paduos ranka aukletojai, si man pamojavo, kad jau eiciau lauk. man isejus, sake verke pusvalandi. nezinau, ar cia daug. tikriausiai daug. bet paskui nusiramino. bet sake visa laika sekiojo aukletoja. nevalge. 11 val. pasiemiau. siandien dar baisiau. jau eidamas i darzeli pradejo verkti. visa kelia praverke. palikau ir grupeje verkianti. sutarem, kad ateisiu vel apie 11 val. suzinosiu, kaip sekesi. Va tokia kol kas musu adaptacija. ko gero nelengva ji mums bus. nors nereikia is anksto nusistatyti. sirdis man ziauriai skauda, bet dar laikausi. apie pietu miega net nekalbu dar. turiu galimybes palaipsniui pratinti, nes turiu savo versla. tai tas ramina. bet norisi, kad adaptuotusi kuo greiciau. labai norisi.