QUOTE(Deganti @ 2011 09 20, 19:31)
Labai sutiksiu su jolita. martyna, bet ką daryt? pvz. šiandien man išsakė pastabą, kad aš veltui pasilikau su vaiku po kelių dienų, kai paliktas vis verkė, bet nei viena nepasiūlė, nepasakė, kad eikit pabandysim pabūt, aš gi ne akla, aš matau, kad sunku toms auklėtojoms ir nenoriu palikt vaiko verkiančio, nes maniškis ne tai, kad parodo isterija, paskui nurimsta, ne, aš galiu su juo atsisveikint, susitart, bet paskui visą tą valandą jis tiesiog praverkia, kiekvieną kart grįžus aš jį randu verkiantį, tad pati bandau vis įliet į tą kolektyvą. Tikrai nepykstu, o ir auklėtojos, ir pats darželis man patinka, tik va vaikui mano atrodo kitaip, taip buvo palikau valandėlei ir gavai žinutę - pasiimkit, kitą dieną radau verkiantį, atėjus po poros valandėlių, nors išėjau gražiai atsisveikinus, palikus smagiai žaidžiantį, tai va ačiū supratau, kad mano vienos pastangų negana
Tarp kitko išsakyta pastaba likau nepatenkinta, nes ir tą dieną tiesiog auklėtoja galėjo pasakyt, išeikit, mes susitvarkysim, nes mano galva, joms lengviau matyt, kas ir kaip, o ne paskui tiesiog konstatuoti faktą.

ar visi jusu grupeje vaikai naujokai?
galu gale aukletojos profesionales,ne vienus metus dirbancios....verkia vaikas,bet ji galima nuraminti,uzkalbinti,nukreipti demesi,juk tik vienetiniai atvejau buna kai itin sunku su vaiku susitarti.
Sunku net ka ir patarti as kitu principu dirbu su vaikais ir tik viena karta reikejo skambinti teveliams,kad paimtu anksciau sutarto laiko vaiko labui

Papildyta:
QUOTE(Liusii @ 2011 09 20, 20:03)
nu zinokit jums pritariu, kad cia aukletoju indelis labai didelis ir jos turi mamai patarti kaip elgtis

apie ka ir rasiau!!!
ir ne tik Mamytei patarti,bet ir vaikui padeti pereiti adaptacijos laikotarpi.