Elijana, 08 Rgs 2011 - 22:47, parašė:
Elijana, 08 Rgs 2011 - 22:47, parašė: ![]()
džiaugiuosi, kad pas mus darželyje mamos nepageidaujamos

ruta_zalia, 07 Rgs 2011 - 10:10, parašė:
ruta_zalia, 07 Rgs 2011 - 10:10, parašė: ![]()
Gal ir ziauriai nuskambes mano nuomone, bet ar nepagalvojote, kad trimeciai trupusi uzsisedeje siltoje namu aplinkoje, kur saugu ir visas demesys jam vienam? Kiek pastebejau, trimeciai daug sunkiau adaptuojasi negu dvimetinukai darzelyje
Paukštė, 12 Rgs 2011 - 22:58, parašė:
Paukštė, 12 Rgs 2011 - 22:58, parašė: ![]()
Sveikos, mamos.
![]()
bandžiau sūnų pernai, kai jam buvo pusantrų metų, leisti į darželį, bet labai jau verkė, tada atidėjau šitą reikalą metams... šiemet pabandžiau vėl, verkė ne tik jis, bet ir aš. visai iš sąrašo išbraukiau, tik dar nežinau visam ar laikinai, nes pati darželio direktorė nežinojo ar priims mus dar trečią kartą.dabar po viso to aš jau gailiuosi, kad taip pasielgiau. dabar suprantu, kad jis taip bando mane.. bet man irgi per sunku kas rytą jį verkiantį gaudyt po namus. aš nesusitvarkiau ne su juo, bet su savim..
manau, viskas būtų buvę lengviau ir jam, ir man, jei ne aš būčiau jį vedus į darželį. nes jam manęs reikia, negalim mes vienas be kito. bet nebuvo kam to padaryti už mane, nes sūnų auginu viena...
Paukštė, 13 Rgs 2011 - 00:58, parašė:
Paukštė, 13 Rgs 2011 - 00:58, parašė: ![]()
Sveikos, mamos.
![]()
bandžiau sūnų pernai, kai jam buvo pusantrų metų, leisti į darželį, bet labai jau verkė, tada atidėjau šitą reikalą metams... šiemet pabandžiau vėl, verkė ne tik jis, bet ir aš. visai iš sąrašo išbraukiau, tik dar nežinau visam ar laikinai, nes pati darželio direktorė nežinojo ar priims mus dar trečią kartą.dabar po viso to aš jau gailiuosi, kad taip pasielgiau. dabar suprantu, kad jis taip bando mane.. bet man irgi per sunku kas rytą jį verkiantį gaudyt po namus. aš nesusitvarkiau ne su juo, bet su savim..
manau, viskas būtų buvę lengviau ir jam, ir man, jei ne aš būčiau jį vedus į darželį. nes jam manęs reikia, negalim mes vienas be kito. bet nebuvo kam to padaryti už mane, nes sūnų auginu viena...
in vino, 13 Rgs 2011 - 12:12, parašė:
in vino, 13 Rgs 2011 - 12:12, parašė: ![]()
Sveikos. Na mes sunkiai irgi pratinames prie darzelio - bet mano kantrybe turbut jau duoda rezultata - saindien po savaites pirma diena kai neverke, normaliai atsisveikinom ir nuejo su aukletoj ai grupe. Bandysiu ryt jau palikti miegeliui..Ziuresiu koki rasiu dabar.
Paukštė, 13 Rgs 2011 - 23:38, parašė:
Paukštė, 13 Rgs 2011 - 23:38, parašė: ![]()
nu jau nu jau... skiriu aš manipuliaciją, ožius ir tada, kai jam negerai, kai tikrai verkia. buvo sunku ne tik jam, bet ir man. man pačiai baisu tam darželyj.aišku, jei būčiau buvus stipresnė ir kantresnė, tikrai būtų viskas gerai, bet palūžau... gal ir negerai padariau, bet ką padarysi, kad jau padaryta. yra kaip yra.
Liusii, 14 Rgs 2011 - 09:13, parašė:
Liusii, 14 Rgs 2011 - 09:13, parašė: ![]()
nu jei mamai baisu darzely tai ko noreti kad vaikutis neverktu, tada gerai padaret kad nevedat, nes traumuojat vaika ir save grauziat palikdama
negalvokit kad kuo didesnis tuo lengviau palikt, va as savo dicki vedziau tik 5 metu ir tai verke, nenorejo nes jau buvo namie uzsisedejes, bet leidau nes po to pirmoj klasek vienam suole tektu sedet
va maziukas pradejo si rudeni budamas 3.5 metuku ir kol kas pratinames, nera didelio noro likti, bet nukalbina aukletoja ir as iseinu kai nemato, po to jokiu problemu nekyla
__AUTHOR__ parašė
__AUTHOR__ parašė