QUOTE(Silvute @ 2006 10 17, 20:55)
O kartais buna, kad trinu, nors ir zinau, kad isbers bet kartu duodu vaistus nuo alergijos arba berimui atsiradus tepu advantan, nes nauda buna didesne nei zala.
Aš taip nedrįsčiau rizikuoti. Bet aišku čia aš taip... kai pati esu apturėjusi kelis alerginius šokus, tai neeksperimentuočiau

Skiepai, tai buvo padaryti visi kuriuos reikėjo padaryt pagal skiepų planą + papildomai pirkau ir skiepijau nuo Haemophylus influenza ir vėjaraupių. Nuo meningokokinės neskiepijau, nes žinojau jau senai, kad LT vyrauja susirgimai B tipo meningitu, o skiepai yra nuo kitų tipų (A,C, Y ir W135). Nuo gripo skiepytis tikrai nežadame. Nenorime net užsukti to reikalo, nes kelio atgal nebūtų. Tiesiog pažįstu ir palaikau ryšius su begale medikų ir farmacininkų, tai žinau daugiau nei komercinės reklamos. O va dėl erkinio encefalito, tai nebuvau sumąsčius, pripažįstu

P.S taip, manau kad ketveriu metu vaikas visa laika buves tik namuose ir minimaliai bendraves su vaikais dazniausiai turi silpna imuniteta, nes paprasciausiai jisai neturejo galimybes ji stiprinti ir auginti.
Nepasakyčiau, kad darželyje kontakto daugiau