AnAngel, net jei ir tureciau tokio popieriaus- niekada nedaryciau tokios dezes su kitokia apacia...Is pagarbos tau, is to, kad tu deliojai, rinkai - tai TAVO deze.....
Ir is principo as neleisiu taip sau vogti kitu minciu...
As galiu ir pati sugalvoti

Ir dar geriau
QUOTE(Sielonešė @ 2012 08 08, 15:16)
Sielonešė, 08 Rug 2012 - 15:16, parašė:
Sielonešė, 08 Rug 2012 - 15:16, parašė:
Idomi diskucija užvirė
dėl paveiksliukų panaudojimo neturiu jokių pretenzijų, pati kelias dėžutes darau su šios autorės darbais. Dar kartą pasikartosiu, kad žmonėms patinka, toks dekoravimo stilius
dėl savo darbų atkartojimo, esu kelis darbus atkartojusi (tai pačiai klientei) ir pasakysiu, kad tai yra "juodas darbas" padaryti abi vienodas, laiko užima daug daugiau nei sukurti kažką naujo.
Į mane tai pat dažnai kreipiasi su kitų dekoruotujų darbais, bet iš pagarbos kitam žmogui ir žinant kiek laiko reikia sugalvoti dekoravimo idėją, aš pasakau, kad nedekoruosiu.
O su AnAngel mintimi, kad jei nenori, kad kopijuotų tavo idėjas, reikia nerodyti viešioje erdvėje - nesutinku. Aišku, jei aš pasakysiu, kad nenorėčiau, kad mano idėją panaudotų, tai, kaip jau minėjo, vis tiek panaudos, tik nerodys
Kai naudoja tą patį paveiksliuką aš neturiu jokių pretenzijų, bet kai jau naudoja sugalvotą mano idėją, tai tikrai nėra malonu. Ir kai tavo sugalvotą idėją, kas nors nukopijuos, pamatysi, koks tai jausmas.
Negi dabar nudekoravusi kažką idomaus turi slėpti ir niekam nerodyti?
Beje, gerbiu Whatever? už nebijojimą išsakyti savo nuomonės, kuri dažnai būna teisinga
Tu man primeni Ingusia31, kuri nevyniodavo žodžių į vatą, sakydavo teisybę ir po jos žodžių dar ne tokios diskusijos užvirdavo 
Idomi diskucija užvirė
dėl paveiksliukų panaudojimo neturiu jokių pretenzijų, pati kelias dėžutes darau su šios autorės darbais. Dar kartą pasikartosiu, kad žmonėms patinka, toks dekoravimo stilius
dėl savo darbų atkartojimo, esu kelis darbus atkartojusi (tai pačiai klientei) ir pasakysiu, kad tai yra "juodas darbas" padaryti abi vienodas, laiko užima daug daugiau nei sukurti kažką naujo.
Į mane tai pat dažnai kreipiasi su kitų dekoruotujų darbais, bet iš pagarbos kitam žmogui ir žinant kiek laiko reikia sugalvoti dekoravimo idėją, aš pasakau, kad nedekoruosiu.
O su AnAngel mintimi, kad jei nenori, kad kopijuotų tavo idėjas, reikia nerodyti viešioje erdvėje - nesutinku. Aišku, jei aš pasakysiu, kad nenorėčiau, kad mano idėją panaudotų, tai, kaip jau minėjo, vis tiek panaudos, tik nerodys

Kai naudoja tą patį paveiksliuką aš neturiu jokių pretenzijų, bet kai jau naudoja sugalvotą mano idėją, tai tikrai nėra malonu. Ir kai tavo sugalvotą idėją, kas nors nukopijuos, pamatysi, koks tai jausmas.
Negi dabar nudekoravusi kažką idomaus turi slėpti ir niekam nerodyti?
Beje, gerbiu Whatever? už nebijojimą išsakyti savo nuomonės, kuri dažnai būna teisinga

Tu man primeni Ingusia31, kuri nevyniodavo žodžių į vatą, sakydavo teisybę ir po jos žodžių dar ne tokios diskusijos užvirdavo
Dekui, Sielonese...Nezinau Ingusios,o gaila...Galetumem padiskutuoti su ja
jo, kai nusvilpia ideja - bjauru....
as kazkada seniai seniai pirma SM pradejau daryti geles is organzos (dabar jau ju banga praejo, bet kazkada budavo ant kiekvieno kampo)...Tai labai greitai atsirado SM tokia pati tema, mergina pradejo daryti tokias pacias geles ir siek tiek pigiau....
Uzmusa....Nustojau, meciau ir nusispjoviau...tada tikrai buvau pirma, ismoke mane viena dailininke (ju buvo pati pradzia, pries 7 metus)....
arba su kalendoriaus lapeliais remelyje...taip, ideja ne mano (lapelis remintas), bet nesu maciusi, kad kas nors iki to darytu tai dekoruotame remelyje ir pasiulytu kaip visuma.....dabar daro daug kas

Nu nera labai smagu...
O yra net ir tokiu, kurios isvis kopijas daro...feeeee.... neskanu...Bet nuo to neapsisaugosi.....
Tarkim, ta Fedotovos mergytes...Ten nepriseseliuosi, todel sterilus stilius bene vienintele iseitis...O apacios pakeitimas - nera originalu

Tai tas pats, IMHO.
QUOTE(AnAngel @ 2012 08 08, 15:32)
AnAngel, 08 Rug 2012 - 15:32, parašė:
AnAngel, 08 Rug 2012 - 15:32, parašė:
Beje pati minejai jos Zodinelio ideja paemei is kazkur, tik ten buvo ne dezute o sienos dekoras... Vadinasi ji kaip ir nera autorinis darbas...
As tikrai sia ideja pasinaudosiu, rasau is karto ir atvirai, tik tai nebus dezute ir darysiu su savo mazosios issakytais perlais 
Beje pati minejai jos Zodinelio ideja paemei is kazkur, tik ten buvo ne dezute o sienos dekoras... Vadinasi ji kaip ir nera autorinis darbas...
As tikrai sia ideja pasinaudosiu, rasau is karto ir atvirai, tik tai nebus dezute ir darysiu su savo mazosios issakytais perlais
Is kazkur...Is gamtos, is baldo, is sienos, ir visumos istraukta detale. tai nera aklas kopijavimas.....Tai minties, idejos sugeneravimas ir perkelimas i dekupaza...nuo sienos - i dekupaza.
bet atvirai sakyti, kad kopijuosi...Nu ......sugalvok ka nors pati...Negi fantazijos neturi, An Angel?
Cia panasiai, jei Sielonese padare deze su apskritimuose nuotraukelemis, o as padaryciau trikampeliuose arba rombuose, jau butu nekopijavimas? Tipo pas ja mergyte, o mano nuotraukose - berniukas ir be to trikampiuose...tai visiskai skirtingi dalykai
Nezinau, gal tokia deze kazkur matyta, kopijuota, bet as maciau pirma karta irji labai originali......