QUOTE(Whatever? @ 2012 08 08, 15:09)
Whatever?, 08 Rug 2012 - 15:09, paraĆ…ļæ½Ć„ā€”:
Su meskuciai labai grazi dezute...
Su aguonom rodei kazkada....Grazios abi...
Su meskuciai labai grazi dezute...
Su aguonom rodei kazkada....Grazios abi...
Aciu
tavo paskutinis rinkinukas panasus, nera kopija...Tiesiog primena
tavo paskutinis rinkinukas panasus, nera kopija...Tiesiog primena
Aisku, kad panasus, nes tas pats paveiksliukas panaudotas, aisku, kad primena Sieloneses darba. Kurie man begalo grazus.
Beje jeigu jau ant sukos ir veidrodelio panaudojau kita paveisksliuka, tai kita dekoruotoja jeigu ji panaudos tai cia jau blogis?
Ir siaip darbu stilius pakito
Ir siaip darbu stilius pakito
Nesutinku. Man specializacija papuosalu dezutes, bet kol kas niekas neuzsake vaikisko stiliaus papuosalu dezutes. Bet yra zmoniu, kurie pageidauja graziu daiktu sau ir savo atzaloms. Uzsako, jeigu as galiu padaryti tai ir darau, o nesakau, kad ieskokit kitos dekoruotojos nes mano specializacija papuosalines. Absurdiskai skambetu.
aisku, kad nera tabu naudoti toki pati paveiksliuka ....
aisku, kad nera tabu naudoti toki pati paveiksliuka ....
Pagaliau supratom viena kita
Niekas neuzdraus.... Nors as nenaudojau jo, nes butu bet kokiu atveju primines ta pirmaja dezute kitos merginos daryta
Pasirinkau kitokia Fedotovos mergyte (nedejau cia, bet galerijoj yra).
Niekas neuzdraus.... Nors as nenaudojau jo, nes butu bet kokiu atveju primines ta pirmaja dezute kitos merginos daryta

Pasirinkau kitokia Fedotovos mergyte (nedejau cia, bet galerijoj yra).
Fedotovos mergaites visos grazios, bet uzsakove pageidavo butent sios del to, kad ji panasi i mergaite kuriai bus dovanojama si dezute.
O kaip tau atrodo, man patikusi Ievos dezute su meskiais...Jei panaudosiu ta pati paveiksliuka (popieriu), tik apacia nudazysiu zaliai, ar tai bus kopija? ar tik tokio paties paveiksliuko panaudojimas...Ir guzikiuka toki uzdeciau, bet vardeli pakeisciau....
As nepiktai, smalsu....
O kaip tau atrodo, man patikusi Ievos dezute su meskiais...Jei panaudosiu ta pati paveiksliuka (popieriu), tik apacia nudazysiu zaliai, ar tai bus kopija? ar tik tokio paties paveiksliuko panaudojimas...Ir guzikiuka toki uzdeciau, bet vardeli pakeisciau....
As nepiktai, smalsu....
Prasoms

jeigu tik rasi tokius meskucius, jau senokai ju nemaciau prekyboj, o ir deze sia dariau pries 2 metus
Beje, idomi visu nuomone... Kur yra riba? Kur yra kopijavimas, ar tai normalu, gerai, skatinama ir t.t
Beje, idomi visu nuomone... Kur yra riba? Kur yra kopijavimas, ar tai normalu, gerai, skatinama ir t.t
Tau gi sobieska rase, kad jai patiko tavo kubo ideja ir, kad ji ja kur nors panaudos. As nemanau, kad tai blogai. Beje man ziauriai patiko paskutine Sieloneses Adomo krikstadeze, gal but kitam uzsakymui as pasinaudosiu jos Zodynelio ideja, gal but net savo dukros zodzius kur nors iamzinsiu. Tai nera blogai, panaudoti kito zmogaus gera ideja. O jeigu zmogus nenori, kad ja kas pasinaudotu nereikia jos rodyti viesoj erdvej.
Zinot, kaip su tuo kopijavimu kartais buna...Man rase moteris neseniai...Noriu TOKIOS dezes (issirinko mano daryta) tik varda ir data pakeiskit...Pasakiau, kad nedarysiu tokios pacios...Supyko, nesuprato, kodel, po diskusiju pareiske - jus nedarysite, kita padarys
paprasta.. Tai dabar laukiu savo dezes, su iki skausmo nusibodusiomis (man) fejomis, kopijos
Zinot, kaip su tuo kopijavimu kartais buna...Man rase moteris neseniai...Noriu TOKIOS dezes (issirinko mano daryta) tik varda ir data pakeiskit...Pasakiau, kad nedarysiu tokios pacios...Supyko, nesuprato, kodel, po diskusiju pareiske - jus nedarysite, kita padarys

paprasta.. Tai dabar laukiu savo dezes, su iki skausmo nusibodusiomis (man) fejomis, kopijos
Pas mane tokiu atveju buna labai daznai, bet as darau tokius uzsakymus, t.y. kartoju. Bet ne visus. Pas mane yra Custom design ir yra One of a Kind design, skirtumas yra tik piniginis, Custom pigiau kainuoja, OOAK brangiau. Kas ko nori uz ta ir sumoka.

Ir tai yra normalu bet tik klientu atzvilgiu, nes dauguma ju neturi savo fantazijos - mato ir nori...
Bet man labai patinka An Angel nauji darbai Saunu
Bet man labai patinka An Angel nauji darbai Saunu
Aciu