Įkraunama...
Įkraunama...

Pagyrų puodas

QUOTE(Žydraakė @ 2012 08 06, 08:36)
Na čia pavyrų puodo tema, bet kad jau pradėjau čia klausti, tai ir pabiagsiu. O kaip su ta rašliava, tokia servetėlė klijuojasi ant kitos, kur yra kažkoks piešinio motyvas? Niekada to nesu dariusi, todėl mąstau, kaip gi jos sujungiamos g.gif

Pirma užklijuoji servetėlę su raštu, paskui ant jos kai išdžiūna klijuoji sekančią servetėlę su margu motyvu, tik jau reikia, kad pagrindas antrosios būtų šviesesnio atspalvio, nei, kad pirmoji su rastu, antraip užklijavus matytūsi kontūrai/plėmai antrosios viršutinės servetėlės.

Esu mačiusi nuotraukas suklijuotas kvadratukų mozaikoj, bet Sielonešės apvalių rutuliukų derinukai žymiai gražiau žiūrisi...graži krikštadėžė 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(sobieska @ 2012 08 06, 09:12)

Esu mačiusi nuotraukas suklijuotas kvadratukų mozaikoj, bet Sielonešės apvalių rutuliukų derinukai žymiai gražiau žiūrisi...graži krikštadėžė 4u.gif

matai kaip ... o as galvojau, kad cia Sielonese sugalvojo... blush2.gif

Kur jus ziurite tuos darbus kitu autoriu..... bigsmile.gif biggrin.gif ?
Atsakyti
QUOTE(Whatever? @ 2012 08 06, 10:26)
matai kaip ... o as galvojau, kad cia Sielonese sugalvojo... blush2.gif

Kur jus ziurite tuos darbus kitu autoriu..... bigsmile.gif  biggrin.gif ?

Rutuliukų nemačiau, tik kvadratėlius , tiksliau kvadratus su nuotraukomis....o žvalgausi po visą pasaulį, vien Facebooke kiek draugų dekupažistų įsigijau biggrin.gif
O šita Sielonešės idėja tai nerealna wub.gif
Atsakyti
Ačiū visoms už pagyras 4u.gif

Aš esu mačiusi tokią įdėja ant sienos, bet pritaikiau dekupažui biggrin.gif O idėjų man kylą žvalgantis aplinkui smile.gif pvz. dažnai labai idomiai būna dekoruotos sienos.
Atsakyti
QUOTE(Žydraakė @ 2012 08 06, 09:36)
sobieska, dvi paskutiniosios pakabos wub.gif Tokios man mielos spalvos.
Na čia pavyrų puodo tema, bet kad jau pradėjau čia klausti, tai ir pabiagsiu. O kaip su ta rašliava, tokia servetėlė klijuojasi ant kitos, kur yra kažkoks piešinio motyvas? Niekada to nesu dariusi, todėl mąstau, kaip gi jos sujungiamos g.gif

Siuo atveju is pradziu klijavau rasliava paskui ant jos geles ir drugelius. 4u.gif
Atsakyti
user posted image

Daugiau ČIA
Atsakyti
Sobieska, labai faina dezute su krapu 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(sobieska @ 2012 08 06, 14:44)

Labai jau tikroviskas krapas 4u.gif Labai grazu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(AnAngel @ 2012 08 03, 00:00)
Ka tik uzbaigtas darbelis, mano busimam krikstasuniui smile.gif Kadangi jo vardas Robertas, o vardo reiksme "Ismintingas" tai peledos labai tinka smile.gif

pasakiškai gražu, žaisminga wub.gif

QUOTE(Sielonešė @ 2012 08 04, 11:27)
Adomo krikšto dėžė 36x 28x12 cm.

tobula! thumbup.gif wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Elizabeth** @ 2012 08 06, 17:17)
pasakiškai gražu, žaisminga  wub.gif

Aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(AnAngel @ 2012 08 03, 00:00)
Ka tik uzbaigtas darbelis, mano busimam krikstasuniui smile.gif Kadangi jo vardas Robertas, o vardo reiksme "Ismintingas" tai peledos labai tinka smile.gif

Labai daili, linksma krikstadeze 4u.gif

QUOTE(Sielonešė @ 2012 08 04, 11:27)

kazkas nematyto, neįprasto, įdomi dėželė thumbup.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(rug_gele @ 2012 08 07, 13:03)
Labai daili, linksma krikstadeze  4u.gif

Aciu 4u.gif
Atsakyti