Įkraunama...
Įkraunama...

Pagyrų puodas

Ka tik uzbaigtas darbelis, mano busimam krikstasuniui smile.gif Kadangi jo vardas Robertas, o vardo reiksme "Ismintingas" tai peledos labai tinka smile.gif

user posted image
Atsakyti
AnAngel,keiti stiliu ? biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Whatever? @ 2012 08 03, 01:50)
AnAngel,keiti stiliu ?  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif

Oi ne smile.gif Tiesiog vaikai yra vaikai, o visa kita yra visa kita drinks_cheers.gif lotuliukas.gif
Ka tik gavau uzsakymuka mergaitiskai "papuosalu" dezutei, t.y. dezute kur 3 metu mergaite laikys savo plauku gumutes, segtukus ir visa kita dar darysiu plauku sepeti ir veidroduka smile.gif Tai va is karto sakau bus kazkas panasaus i Fejas kurias dariau krikstynoms lotuliukas.gif
O ka tau nepatinka tokie mano darbeliai? 4u.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo AnAngel: 03 rugpjūčio 2012 - 00:33
Matau šiltą,mielą,spalvingą vaikišką darbelį..AnAngel 4u.gif
Atsakyti
AnAngel,labai grazuuuuuuuu biggrin.gif Noreciau tokios kriksto mamos lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(sobieska @ 2012 08 03, 07:30)
Matau šiltą,mielą,spalvingą vaikišką darbelį..AnAngel 4u.gif

QUOTE(Mmarisha @ 2012 08 03, 10:13)
AnAngel,labai grazuuuuuuuu  biggrin.gif Noreciau tokios kriksto mamos  lotuliukas.gif

Aciu, mergaites, labai malonu jog patiko smile.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
AnAngel, fainas darbas, labai 4u.gif Beje, aciu uz lako nuoroda, eisiu ieskoti 4u.gif

Sobieskos pakabos thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(L.M.A. @ 2012 08 03, 11:23)
AnAngel, fainas darbas, labai 4u.gif  Beje, aciu uz lako nuoroda, eisiu ieskoti 4u.gif

Aciu 4u.gif
Nera uz ka. Pigiausias jis Svitrigailos g. Helvina imone. Norfos 2me aukste. Beje labai malonus vyriokas dirba tai nuolaida dar pritaiko mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos smile.gif

ačiū visoms už žodžius apie mano drobes 4u.gif

VasareV, dėžutė tokia daili 4u.gif
Labi patiko Džiugos ir Sobiekos darbai wub.gif

Pamačiusi AnAngel komplektuką, man prieš akis iškilo Whatever? dėžė su pėledžiukais smile.gif Labai įdomiai vidus atrodo, ką jo dekoravimui naudojai? ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sielonešė: 03 rugpjūčio 2012 - 17:24
QUOTE(Sielonešė @ 2012 08 03, 19:15)

Pamačiusi AnAngel komplektuką, man prieš akis iškilo Whatever? dėžė su pėledžiukais  smile.gif  Labai įdomiai vidus atrodo, ką jo dekoravimui naudojai?  ax.gif

lotuliukas.gif nu ne mano kitoks darbelis, tik servetele virsuj tokia pat panaudojau... 4u.gif
Viduje beicuota zaliu beicu ir ant dugno priklijuotas zalias su taskiukais filcas, o ant dangcio dekoruotas "P" raide 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(AnAngel @ 2012 08 03, 19:09)
Viduje beicuota zaliu beicu ir ant dugno priklijuotas zalias su taskiukais filcas, o ant dangcio dekoruotas "P" raide  4u.gif

Taip ir maniau, kad beicas smile.gif gražiai atrodo thumbup.gif
... o filcą žinau, pati nesenai dekoravau krikšto dėžę su juos, realiai jis daug ryškesnis ir "smagesnis" smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Sielonešė @ 2012 08 03, 22:32)
Taip ir maniau, kad beicas  smile.gif gražiai atrodo  thumbup.gif
... o filcą žinau, pati nesenai dekoravau krikšto dėžę su juos, realiai jis daug ryškesnis ir "smagesnis"  smile.gif

Aciu 4u.gif
Atsakyti