Te neapleis mūsų mūza ir naujoje temukėje.... Mėgaukimės kūryba, gražiais darbeliais

QUOTE(agnelaM @ 2012 06 14, 18:30)
As i ta pacia tema...

Pasirodysiu ir aš su savo lėkšte.... praktikos dar reik daug daug...

sveiki, kitą kartą, kai darysite atvirkštiniu būdu, pamėginkite pradėti nuo dvikomponenčio sendinimo ir taip gausite subtilesnius skilimo perėjimus My Webpagepavyzdukas ir sendinimas bus pirmiau už paveikliuką, tad matysis. O šiaip tai šauni pradžia

QUOTE(Lachesė @ 2012 06 14, 18:33)
sveiki, kitą kartą, kai darysite atvirkštiniu būdu, pamėginkite pradėti nuo dvikomponenčio sendinimo ir taip gausite subtilesnius skilimo perėjimus My Webpagepavyzdukas ir sendinimas bus pirmiau už paveikliuką, tad matysis. O šiaip tai šauni pradžia 

Jei čia man, tai čia dekupažuota sena sena medine lėkštė

Bet kas dėl sendinimo, tai turbūt niekad neišmoksiu gražiai jo kraštus padaryti, vis kažkas ne taip gaunas...
QUOTE(bumbasi @ 2012 06 14, 18:42)
Geras, tikrai nebuciau pagalvojus

Aha jums, matot, kaip visus "apgavot" tikrai galvojau,kad stiklas, tai jeigu medis, tai dar paprasčiau, tepkite pirštais per visą plotį darbo tik į kraštus nuploninkite abus luoksnius. /o dar man asmeniskai gražiau, kai visas susendintas, bet ne visur įtrynimai išryškinti. Ir nebijokite lipti ant paveiksliukų su sendinimu, natūraliau atrodo. O tai dabar keistoka, kaip koks gyvis tarsi būtų pagraužęs tas vietas, kur nėra paveiksliulkų.
bumbasi, nu kaip pradžia tai liuks
...labai gyva/intencyvi spalvomis lėkštelė...galima, kaip kad lachesė minėjo sendint visa lėkštę ir paskui kur ne kur išryškint patrynimus, arba galima, kad ir plėmais tepliot, bet tik plonai, tada nebus to ryškaus sustorėjimo/kanto
Nu ką...šiurpinsim temą toliau

Nu ką...šiurpinsim temą toliau

bumbasi, tikrai lėkštė kaip stiklinė
Jooooo, Sobieska, šiuuuurpinsim. Faina, tai taps antru hobiu

Jooooo, Sobieska, šiuuuurpinsim. Faina, tai taps antru hobiu

Ačiū visoms, ypač už patarimus...
Man jinai kažkodėl neatrodo kaip stiklinė

Arbatinė iš komplektuko. Visą komplektą įdėsiu ryt. Bet geriausias tai čia katukas
Nusprendė, kad ir jis nori patekti į nuotrauką 
http://www.part.lt/i...23959b66706.JPG
Nesigauna man foto įkelt, ale ot...

http://www.part.lt/i...23959b66706.JPG
Nesigauna man foto įkelt, ale ot...