Įkraunama...
Įkraunama...

Krikštynų planavimas 2012-2013m

QUOTE(bendzia @ 2013 01 19, 12:55)
Zinot kokia didziausia lietuviu beda yra,ta,kad jie viska ziuri taip rimtai,kad jie nemoka pasijuokt is saves,kad jie kiekviena zodi pergrumolioja savaip doh.gif Paziurekit viska kitu kampu ir nebebus taip baisu,nebereiks isizeist del kiekvieno pasakyto zodzio mirksiukas.gif

va siuos zodzius prisitaikykit sau mirksiukas.gif nemokat priimt kitokios nuomones, pikrinates baisiausiai 4u.gif

QUOTE(puma @ 2013 01 19, 14:41)
O tokia nasta gule ant Jusu peciu?Jau mokat uz dantista, pirkot dvirati? biggrin.gif manau tai tik juoko forma...
Papildyta:

Siais laikais zmones labai pikti, pavarge ir visai be jumoro.. drinks_cheers.gif

ne negule, nes as zinau savo kaip krikstamotes pareigas ir i tuos isakymus rimtai neziuriu...kai noriu pati nuperku kazka vaikui pamalonint, bet todel, kad as noriu, o ne, kad ireminti isakymai akis bado bigsmile.gif

QUOTE(Raselija @ 2013 01 19, 21:19)
As irgi vis dar laukiu, kol parasys, kokios tos kitokios krikstynos turetu buti.

kaip sakoma paprastume visas grozis...
Atsakyti
QUOTE(*Star* @ 2013 01 19, 22:12)
Privalomi jie dabar, tikrai???  unsure.gif

Kad privalomi, tai tikrai(bent didmiesciuose), nes gi popieriuka israsys, kad isklausyti, bet zinau, kad nevisur reikalauja..man regis kaimo baznycios nereikalauja, bent pakolkas.... rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(puma @ 2013 01 19, 20:05)
Kaip sukelsiu cia audras ir vejus uz TUjinima  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
tikiuosiu isvegti tokio malonumo kaip kursai... rolleyes.gif  blush2.gif  nezinau, bet man kantrybes nebeuztenka, o vyras gal ir eitu...bet tie kursai keliu valandu - vienkartiniai... 4u.gif

reikia gi dar pakurstyt audras lotuliukas.gif lotuliukas.gif
na jei vienkartine tai gal ir nieko g.gif bala nemate ten kelias valandeles pasedet biggrin.gif gal kunigelis arbatele pavaisins biggrin.gif

P.S.as tai tikrai nebijau pasakyt kad KOPIJUOJU krikstuka lotuliukas.gif gi tiek daug idomiu tekstu pilnas internetas, o paveiksliuku gausa rolleyes.gif vos speju copy paste daryt biggrin.gif nes zinau kad nei vieni seneliai tokio gerio neskaite ir nemate, taipogi krikstateviai cool.gif
Atsakyti
Mamytes, temuke i pabaiga 4u.gif
Gal kuri sukurs naujus, jaukius namucius, kad turetumeme kur paplepeti (ir audras sukelti) 4u.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(puma @ 2013 01 19, 20:24)
Mamytes, temuke i pabaiga  4u.gif
Gal kuri sukurs naujus, jaukius namucius, kad turetumeme kur paplepeti (ir audras sukelti) 4u.gif  lotuliukas.gif

iskart visos issilakste lotuliukas.gif

einu as sukursiu visvien nera kas veikt cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jasos lolita: 19 sausio 2013 - 21:33
QUOTE(jasos lolita @ 2013 01 19, 19:53)
tai jau taip  biggrin.gif

o gal kuri zinot, ar tikrai dabar visur krikstateviai pries krikstynas turi eiti i kazkokius kursus baznycioje  g.gif  blink.gif 

na kad pries vestuves reikia tai asku, bet pries krikstynas  g.gif  gi anksciau to nebudavo  g.gif

mes kaip krikštijom Kaune prieš septynerius metus sesers vaiką tai reikėjo kursų ax.gif
savo vaikus krikštijom nereikėjo niekur (Telšiai, Rumšiškės)
Atsakyti
Nu bet visvien mamos ir krikštamotės (tos kurios piktinasi "nuvalkiotais pasiruošimais) nesuprantu aš jūsų g.gif

Tema planavimas...Tai planuoja kiekvienas pagal SAVO pomėgius ir poreikius...gi tėvams ir vaikui "nusispjaut" jei krikšto tėvai iš savo -ntojo (jei jis toks) krikšto vaiko gauna "įsakymus", "nurodymus", "laikraštuką"...Tai šeimai ir TAM vaikui tai yra vienintelis ir paskutinis prisiminimas apie šventę g.gif

Kaip bebūtu gaila vis vien neišgirdau "nenuvalkioto" planavimo g.gif tas pats laikraštis (tik tema, išdėstymas, informacija išdėstyta kitom spalvom ir kitokia tvarka). Šituo klausimu turi būti super duper menininkas, poetas, rašytojas, kad sugalvoti savo mintis, savo interpretacijas....Va tada bus UNIKALUMAS...

Balionai? Jie visur dominuoja, nes tai vaikų šventė, praktiškai pas kiekviena (daugiau ar mažiau jie bus). Rūbai-ir vėl visi rengiasi ne kasdieniais (tik skiriasi spalva, medžiaga, modelis). Bet ir vėl tai galima vadinti šablonu doh.gif Tai geriau eikit nuogi (visi-vaikas, tėvai, krikštatėviai), va čia tai bus UNIKALUMAS thumbup.gif

Krikštas vyksta bažnyčioje-vėl "nuvalkiota" vieta...

Tai blyn, tos kurioms čia jau baisiai neįtinka niekas, parašykit, koooookios gi turi būti UNIKALIOS krikštynos, kurios būtų nepamirštamos ir niekas tokių neturėtų doh.gif nuo kurių nieko nepykintu ir nesinorėtu apsivemt doh.gif
Papildyta:

Grįžtant prie planavimo biggrin.gif pas mus bus ir balionai, ir laikraštukas ax.gif jau po truputi dėlioju mintis, renku mažės foto, kurias galėsiu jame panaudot ax.gif Mažės horoskopa imsiu iš interneto, dar galvoju kokį nediduką giminės medį į jį įtraukt g.gif Ai, atiminiau, saviškio laikraštuke dėjau linksmų vaikiškų anekdotų bigsmile.gif kur vietoj ten parašytų veikėjų dominavo mūsų šventės dalyvių vardai thumbup.gif

Tik reikia su tėveliais paderinti kurioj bažnyčioj darys g.gif tada bus aiškiau su laiko po krikšto suteikimo ax.gif
Atsakyti
QUOTE(sraige @ 2013 01 19, 21:15)
va siuos zodzius prisitaikykit sau mirksiukas.gif nemokat priimt kitokios nuomones, pikrinates baisiausiai 4u.gif

lotuliukas.gif as kitu nuomone priimu,netgi gerbiu,bet tokia kuri isakoma graziai,o ne su s... tripiama,kokie jus visi asilai,o as va unikalus,tai prasom pasirodyt ta unikaluma g.gif

Temute atsigavus,tik ne ta tema kuria reiktu mirksiukas.gif

Pritarsiu PŪKITUI drinks_cheers.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(PŪKITAS @ 2013 01 20, 00:04)
Nu bet visvien mamos ir krikštamotės (tos kurios piktinasi "nuvalkiotais pasiruošimais) nesuprantu aš jūsų  g.gif

nuleiskite tona visu pirma 4u.gif niekas cia nuo nieko nevemia, tik buvo issakyta kitokia nuomone, mokekite priimt be pykciu ir izeidinejimu...
kai pakrikstysiu savo vaika butinai pasirodysiu, bet dabar nesidalinsiu savo mintimis ir idejomis(nepykit tik labai 4u.gif ), nes noriu, kad mano vaiko svente butu nenuvalkiota...kas is to jei as duosiu variantus ir puse SM pasiskolins tai ir vel taps nuvalkiota...
juk niekas nedraudzia jums toliau gamint tuos isakymus, laikrastukus ir t.t., jei jums patinka tai valio, as visada uz tuos kurie stengiasi, o man tai nepatinka ir kodel tureciau dabar jaustis kalta... g.gif

Papildyta:
QUOTE(bendzia @ 2013 01 20, 00:20)
lotuliukas.gif as kitu nuomone priimu,netgi gerbiu,bet tokia kuri isakoma graziai,o ne su s... tripiama,kokie jus visi asilai,o as va unikalus,tai prasom pasirodyt ta unikaluma g.gif

per jautriai reaguojat, niekas taip nesake ir sakyt nenorejo... smile.gif
Atsakyti
NAUJA TEMA
Atsakyti
QUOTE(sraige @ 2013 01 19, 22:21)
nuleiskite tona visu pirma 4u.gif niekas cia nuo nieko nevemia, tik buvo issakyta kitokia nuomone, mokekite priimt be pykciu ir izeidinejimu...

kai pakrikstysiu savo vaika butinai pasirodysiu, bet dabar nesidalinsiu savo mintimis ir idejomis(nepykit tik labai  4u.gif ), nes noriu, kad mano vaiko svente butu nenuvalkiota...kas is to jei as duosiu variantus ir puse SM pasiskolins tai ir vel taps nuvalkiota...

juk niekas nedraudzia jums toliau gamint tuos isakymus, laikrastukus ir t.t., jei jums patinka tai valio, as visada uz tuos kurie stengiasi, o man tai nepatinka ir kodel tureciau dabar jaustis kalta... g.gif

g.gif o prie ko čia "pakeltas tonas" g.gif kaip tu skaitydama mano žodžius gali atspėti kokiu tonu jie parašyti lotuliukas.gif na nebent sau prisitaikai kaip pati to nori lotuliukas.gif kur matai, kad aš įžeidinėčiau? g.gif Ir vėl ... kaip patogiau smile.gif

Aš tiesiog išsakiau SAVO nuomonę apie pasipiktinimą "kiču" biggrin.gif

Ir tikrai neturi jaustis "kalta" g.gif
Atsakyti
QUOTE(sraige @ 2013 01 19, 22:23)
nuleiskite tona visu pirma
, nes noriu, kad mano vaiko svente butu nenuvalkiota...kas is to jei as duosiu variantus ir puse SM pasiskolins tai ir vel taps nuvalkiota...

Skaityk be tono lotuliukas.gif

Nesidalink ir po krikstynu schmoll.gif nesgi po to visi nukopijuos ir taps vel nuvalkiota,tai jei tamstale tokia ismintinga kodel sedi planuojanciu temutei,tokioms genialioms nereikia sms ir ideju,jos pacios idejos yra mirksiukas.gif 4u.gif grazios jums sventes

Nykstu is eterio,nes nebesinori tikrai nei kaska pasakoti,nes dauguma iskaitoma tarp eilusciu ir su pasirinktu tonu tokiu kokios norit pacios 4u.gif
Atsakyti