QUOTE(puma @ 2013 01 14, 13:58)
Kaip iki skausmo pazystama situacija
ir taip visada ar vestuves, ar gimtadienis ar pan. o juk norisi visko ir geriausio
Ir visad ruosiesi koki pusmeti, ir tik pokst ir praleke svente zaibisku greiciu
QUOTE(jasos lolita @ 2013 01 14, 14:05)
gal tiesiog tikrai ieskot artimesnes baznycios
As jusu vietoj ieskociau arciau
O is kokio jus miestelio, jei nepaslaptis? Klausiu, nes ir pati is Zemaitijos
QUOTE(bendzia @ 2013 01 14, 14:24)
as jau irgi po truputuka po truputuka ir susipirkinesiu visko ko reikia,labai daug ka darysiu pati
Vat ir as sumasciau ruostis is anksto, kad galeciau ir pati kazka padaryt, o ne pirkt viska
Juk ir paciai malonu ir sveciams, manau.
QUOTE(puma @ 2013 01 14, 15:03)
O as visai rimtai galvoju maziui nunerti koki kostiumeli, cia mamytes pametejo geru ideju...
Man is tikruju patiktu temines krikstynos, bet kazkam pasisakiau tokia ideja tai tik isjuoke mane...
ka Jus manot?
Super, kad moki nert, jei sugebeciau tikrai nerciau pati, bet kazko su mezgimu ir nerimu neiseina man draugaut
Manau nebutu kito grazesnio ir prasmingesnio rubo tokiai progai
Man ideja patinka, tik tikrai ne visi supranta, nes kaip ir yra tema-krikstynos, jos tik karta gyvenime tebuna, o kai sventi kasmetine svente, tada ivairumo delei labiau tiktu teminiai vakareliai
Cia tokius komentarus esu girdejusi, kadangi mokiausi ir dirbau barmene-padaveja, teko ruost ne viena svente
QUOTE(Rutele_S @ 2013 01 14, 15:48)
Man labai nepatinka tas faktas kad krikstynu diena kiek ateis vaikuciu krikstintis, tiek ir bus krikstijami.. ar vienas vaikiukas, ar 10, nesvarbu.
Nepatiktu ir man taip, bet, aciu D, pas mus baznycioje krikstyja po viena, jei niekas nepasikete nuo praeitu metu.
QUOTE(bendzia @ 2013 01 14, 18:26)
O,kad vaiko nekrikstyja jei tevai nesusituoke tai tiesa,dabar netgi jei tetis nenori priimt baznycios sakramento,mama gali tai padaryti viena ir tada igauna teise krikstytis vaikeli
Netiesa, as daug sia tema skaitinejau, domejausi, tad tikrai vaika krikstyt galima ir netgi reikia. Kai krikstyjom dukra nebuvom net susirase, o as be to dar ir provoslave, Rusijoj krikstyta, nors baznycioj tuoktis ir galime, bet tada buvo tokia situacija. Net jei vienas tevu visai nera krikstytas galima.
Cia labai daug klausimu ir atsakymu, jei kam reikia
http://kaunoarkivysk...php?id=50&tid=3
QUOTE(bendzia @ 2013 01 14, 18:52)
gal kam bus
naudinga paprasta,pigu,grazu
Aciu!
QUOTE(bendzia @ 2013 01 14, 22:03)
nu reiks nufotkiti mano pirmus blynus
Butinai parodyk