QUOTE(zydrunyte @ 2012 11 02, 13:29)
Mūsų buvo lininės- nertinės
Tikrai daug nekainavo, svarbiausiai esmė Subtiliai ir nieko, kad reiktų skubėt viską kas "suruošta- surezisuota" įvykdyt
Gavosi puiki šventė mums ir mūsų šeimai
Tikrai daug nekainavo, svarbiausiai esmė Subtiliai ir nieko, kad reiktų skubėt viską kas "suruošta- surezisuota" įvykdyt
Gavosi puiki šventė mums ir mūsų šeimai
O kaip įdomu, gal turite ką nors netyčia parodyti?
QUOTE(kiskius @ 2012 11 02, 19:34)
*musu svente tesesi 3 val nuo 14 iki 17 val, tikrai visiems uzteko linksmybiu ir turiningo laiko, o ne laiko stumimo prie stalo nukrauto maistu ir alkoholiu
as tai manau cia ne poziurio i rezima reikalas, o poziurio i pacios sventes prasme jus pati rasot, kad mazuosius isveze mociutes miegoti, o jus toliau sventet, tai atsiprasau: cia jusu ar vaikucio svente? as manau tokia diena vaikas turi buti svarbiausias juk progu pasvesti be vaiku galima ir taip prisigalvoti
kaip man juokingai atrodo, kai is pirmojo vaiko gimtadienio padaro piratu vakareli, kuriame 1 mergaite jubiliate, o daugiau visi virs 20 metu sveciai
as tai manau cia ne poziurio i rezima reikalas, o poziurio i pacios sventes prasme jus pati rasot, kad mazuosius isveze mociutes miegoti, o jus toliau sventet, tai atsiprasau: cia jusu ar vaikucio svente? as manau tokia diena vaikas turi buti svarbiausias juk progu pasvesti be vaiku galima ir taip prisigalvoti
kaip man juokingai atrodo, kai is pirmojo vaiko gimtadienio padaro piratu vakareli, kuriame 1 mergaite jubiliate, o daugiau visi virs 20 metu sveciai
Na va, smagu, kad yra bendraminčių
Aš galvoju- pas mus kaip laukiniam krašte- viskas nauja, nepatirta, todėl viską reikia išbandyti. gal jau tas bumas pompastikos praeina po truputį, žmonės atsikando, dabar ugdosi kiek kitokį skonį, stiliaus supratimą.
Mūsų šalis, aišku, per maža stilių įvairovei, todėl dažniausiai mados ritasi bangomis Bet kokiose šeimos šventėse.
Aišku, kiekvienas gali rasti ir savo nišą, nes visi žmonės negali ir neturi būti vienodi su vienodu požiūriu. Smagu, kad yra pasirinkimas