QUOTE(Forti @ 2012 11 02, 15:13)
*zodziu, man atrodo, kad sauniai atsventem. ikeliu nuoroda su mano darbeliais - gal kam pravers
**balius iki paryciu - vien sedet - na man kazkaip
* jus nesupykit, kiekvienam savo stilius ir skonis skirtingas, bet jusu visi darbeliai labai jau kartojasi ir is tos serijos kurie atrodo labai banalus ir perkrauti
man asmeniskai labiau patinka
Stilingos sventines dekoracijos darbeliai ir idejos
subtilu, grazu, neperkrauta
**krikstynu balius iki paryciu?
manau nereikia is tokios sventos ir prasmingos sventes daryt BALIAUS iki paryciu
tokiu baliu galima prisigalvot nors ir kiekviena savaitgali, o kristynos mano nuomone turetu buti jaukios, trumpos, isskirtines, pvz pas mus buvo net absoliuciai be alkoholio, nes man labai nekaip atrodo toks dalykas tokioj sventej
QUOTE(*Star* @ 2012 11 02, 17:38)
Na, tiek visokių švenčių aš prisižiūrėjusi, kad man vaikiškos šventės, mano galva, turi būt trumpos
Tikiu, kad yra ir daugiau taip manančių tik galvojančių apie tai tyliai
O dėl atrakcijų- daugybė visokių smulkmenų, kurie yra tik momentinis reikalas- man taip pat nelabai patinka.
Aš pati nelinkusi apsikrauti krūvomis popierių, visokiausiais nesibaigiančiais diplomais nukabinėti sienų, todėl savo šventėse to nenaudoju.
su viskuo sutinku ir viskam pritariu
musu svente tesesi 3 val nuo 14 iki 17 val, tikrai visiems uzteko linksmybiu ir turiningo laiko, o ne laiko stumimo prie stalo nukrauto maistu ir alkoholiu
QUOTE(Forti @ 2012 11 02, 22:04)
labai jau jus rimtai i rezima ziurit (nesakau kad tai blogai) atsipalaiduot juk kai kada taip pat reikia
as tai manau cia ne poziurio i rezima reikalas, o poziurio i pacios sventes prasme
jus pati rasot, kad mazuosius isveze mociutes miegoti, o jus toliau sventet, tai atsiprasau: cia jusu ar vaikucio svente? as manau tokia diena vaikas turi buti svarbiausias
juk progu pasvesti be vaiku galima ir taip prisigalvoti
kaip man juokingai atrodo, kai is pirmojo vaiko gimtadienio padaro piratu vakareli, kuriame 1 mergaite jubiliate, o daugiau visi virs 20 metu sveciai