Sveikos!
Norėčiau paklausti tų merginų, kurios pirko kuponą 25 helio balionams už 35Lt kainą ir jau jį spėjo išnaudoti - sakykit, ar nenusivylėt balionų kokybe? Ar jie ilgai išsilaikė? Ar spalvų daug buvo, iš kurių galima buvo rinktis?
QUOTE(Evusk@ @ 2012 08 11, 23:17)
Sveikos!
Norėčiau paklausti tų merginų, kurios pirko kuponą 25 helio balionams už 35Lt kainą ir jau jį spėjo išnaudoti - sakykit, ar nenusivylėt balionų kokybe? Ar jie ilgai išsilaikė? Ar spalvų daug buvo, iš kurių galima buvo rinktis?
aš pirkau kur 50, bet balionai ir kokybė manau ta pati bus. Tai užsisakiau kaip tik juos vakar, spalvas tai galima buvo rinktis, o man baltų ir raudonų reikėjo, tai tokius ir paruošė. Iškart įspėjo kad jie skraido 8h, tai man pripūtė 16h, sakiau iki 24h užteks, bet 24h paleidom juos lauke, tai kilo be problemų, o kelis vaikai pasiliko sau, tai dar šiandien skraido, bet jau ne visai prie lubų
Labas, sakykite su kokia programa jus darote sampano etiketes, pasizadejimus, kad galima butu ikelti nuotraukas??? Ar su Picasa3 pasidarytu?
Merginos, o kaip puošiat automobilį krikštynom? Gal turite idėjų? Labai norėčiau ant lango užklijuoti krikštukės vardą, bet neišmanau kur gauti tam tikro popieriaus, nes su lipnia juosta, tai tragedija bus...
Si savaitgali buvome krikstynose, ir masina buvo papuosta nuplaunamais dazais, krikstukes vardas parasytas ir nupiestas angeliukas, labai patiko
QUOTE(Evusk@ @ 2012 08 11, 20:17)
Sveikos!
Mums dar isiule klijus prie kiekvieno baliono,kad laikytusi ilgiau nei 8val.
tai tikrai nenusivylem
Ačiū pasisakiusioms dėl balionų nuraminot mane, visgi kaina palyginus maža, tai abejojau dėl kokybės..
Super Labai gražu, kaip iš žurnalo...
QUOTE(justeva @ 2012 08 15, 19:05)
labutis, planuotojos. mes jau po sventes. Gero Jums planavimo. pas mus dominavo gelsva spalva (nes pries 3 metus musu vestuvese taip pat dominavo si spalva )
Super Labai gražu, kaip iš žurnalo...
QUOTE(justeva @ 2012 08 15, 17:05)
labutis, planuotojos. mes jau po sventes. Gero Jums planavimo. pas mus dominavo gelsva spalva (nes pries 3 metus musu vestuvese taip pat dominavo si spalva )
Labai gražu
O tai burbullus pati darėt ar pirkot?
Dekui. Pati dariau
QUOTE(justeva @ 2012 08 16, 09:34)
Dekui. Pati dariau
Kokį popierių naudojote pomsų gamybai?...
QUOTE(digi @ 2012 08 16, 16:31)
Kokį popierių naudojote pomsų gamybai?...
as naudoju krepini ar tampoma, kaip cia ji taisiklingiau pavadinus
o man neliko jokio dziaugsmo ar nuotaikos krikstynom, pirmadieni sese pasake kad apsigalvojo, ir nekrikstys mano maziuko nesuprantu kodel, nes deramai taip ir nepaaiskino kodel, dar maziukas sukarsciavo, vienu zodziu viskas griuva, ir labai liudna