QUOTE(*Gina @ 2012 07 31, 19:19)
uzdengti),ranksluostelius naudojamus plauti kas savaite ar reciau
Audinys greit nusiskalbia..Bent jau manCia susirenkam nuomonem pasidalint ar ne?
Tai ir reiškiam nuomonę. Aš tuomet nesuprantu - tiek viską subanalinti, viskas tiek nebeteikia jokio grožio, džiaugsmo , jei ir tas, ir anas daiktas netinka. Juk natūralu- daiktai ir yra tam, kad juos naudotume, o ne viską kolekcionuotume
Ir jei gavai dovaną- rankšluostį ar puodkėlę- tai netupysi juk niekados dienai.
Ir taip su bet kokia dovana. Galima sakyt, kad knygą kartą perskaitei ir numetei. Čia nuo kiekvieno požiūrio ir suprtimo apie daikto vertę (ne tiesiogine prasme) priklauso. Jei daiktas brangus, mielas, smagu ir gera jį naudoti. kad ir ta pakaba. Gal žmogus savo mėgstamiausią palaidinukę ant jos kabins ar panašiai. Ir kaskart atvėręs spintos duris nusišypsos- gražus prisiminims visuomet bus prieš akis.
Jei viską taip suprimityvinsim ir įsižeisim dėl kitokios nuomonės- bus liūdna gyventi. Ir kam tos šventės, ir dovanos- juk galų gale kažkas ir pasimiršta, ir euforija praeina...
QUOTE(Ginestra @ 2012 07 31, 20:14)
Aš tiesą pasakius pirmą kartą girdžiu, kad krikštatėviams reikia nupirkti dovanų.
o tai privaloma?
Nebūtina, bet nors kokią smulkmenėlę simbolinę gražu būtų
na vis tik ne šiaip sau tie žmonės į balių atėjo, jie gi ypatingo garbingumo svečiai... Aš dovanojau po mažą angelėlį, įteikdama pasakiau, kad lai šie angeliukai, tupėdami Jūsų namuose, visuomet primins, jog kažkam esate labai svarbus/svarbi, ypatingas/ypatinga- tarsi angelas sargas... Juk Jūs dabar- antrieji žmonės po mūsų, tėvelių...
na va taip panašiai
Ir tiek tos dovanos