Sveikos, mes jau po krikstynu:)kadangi beveik visa info susirinkau butent cia, tai degu noru pasipasakoti
visu pirma, tai zemai lenkiuosi visoms Jums, kurios nesyksti dalintis info, patarimais, nuorodomis ir kitais naudingais dalykais.didelis dekui!!!kartais net savi zmones slepia, ka yra sumane savo sventei, kad tik ju svente taptu isskirtinesne, originalesne, pranoktu visos gimines sventes
taigi.krikstynoms pasirinkome islydetuviu apeigas "zaleso respublikoje".dekoju rekomendavusioms
tai ir buvo, kaip sakoma, visos sventes branduolys.visa apeigine programa pranoko mano lukescius. nuostabiai jauki vieta,puodynese pamerktos lauko geles, pievos, sviezios zoles, pirties kvapai, profesionali, "islaikyta" vedeja mus uzbure ir nukele i praeities laikus.net per daug ir isijaust nereikejo, kazkaip automatiskai visi isijunge i veiksma.smagu buvo tai, kad tikrai jautemes apeigu dalyviai, o ne pasyvus stebetojai. baiminausi, kad tai nebutu panasu i paskaita.bet nieko panasaus nebuvo, veiksmas vyko cia ir dabar.vedeja, tarsi tapo seimos nariu, zinojo vardus, informacija apie mano mazuliuka, visiems buvo labai atidi ir demesinga, atliepdavo i komentarus. nuostabu isgyventi jausma, tarsi visos apeigos parengtos specialiai tau.daug ka suzinojom, dar ir klausimu uzdavem
zodziu, matesi, kad veda tikra etnologe, ismananti savo sriti.vyresni zmones ir pasigraudenti rado kur, labai jau grazia priesaika kriksto tevai dave
o mane, asmeniskai labai sujaudino-dovana mano angeliukui. na tiesa, pasakius, tikejausi kokio angeliuko, varpelio, pakabos, na ar siaip kokios tradicines dovanos. o dovanu gavom - didele biciu vasko zvake, su alfa -omega simboliais. labai prasminga dovana.o palinkejimas buvo labai taurus, kazkaip man tiesiog isireze i atminty....zodziu, viskas buvo labai naturalu ir nuosirdu.
poto vaziavom i baznycia, krikstijomes bernardinuose. tai buvo kaip ir tasa to naturalumo, paprastumo, nuosirdumo, kuri patyreme per apeigas. vyravo ypatinga atmosfera. gal todel, kad ten daznai lankomes ir tikim broliu dvasingumu.maniskis biski masinoj numigo, tai is pradziu buvo toks mieguistas, o poto draugavo su kunigu, tiese rankytes, kalbino, sypsojosi...tai dar ir delto buvo gera.
svesti grizom i ta pacia sodyba.dievulis dovanojo puiku ora, taigi galejom megautis prabanga svesti ant ezero kranto
romantikos suteike ant stalo primerktos gelytes, vakare visur dege zvakutes, nors specialiai papuosimu neuzsisakinejom.labai gardus ir sviezias maistas.subtilumo sventei pridave saikingas alkoholio vartojimas.zodziu, liko tik malonus ispudziai.prisidedu prie rekomendavusiuju burio ir drasiai rekomenduoju ir kitiems!!!
Visoms linkiu grazios, issvajotos sventes!