QUOTE(inga325 @ 2012 07 03, 13:07)
Jausciausi netgi nekaip, jei bent simboliskai nepadovanojus bent kaska...
as ir, bet nepyksiu jei nieko ir negausiu
QUOTE(jusda @ 2012 07 03, 13:57)
Mano būsimo krikštasūnio mama nieko nesiruošia. O aš ir scenarijų parašiau, ir laikraštuką, ir žaidimų ir t.t. Ir nesitikiu jokių dovanų. Juk ji manęs neprašė tiek visko daryti. Čia aš pati noriu gražios šventės
man pvz norisi kad kriksto tevai ruostusi, ne kai buna suseda su mama ir padaro viska, na tai tada kazkaip dirbtina, zinai kas bus, kaip kas, o man patinka kaip kriksto mamai pasiruosti, matyt ju emocijas, nuostaba, nes va kaip buvom krikstynose kur matem kad mama viska zino tai taip dirbtina, net atrodo neklauso ka ta kriksto mama sako, nepatiko, kai sakau bent apsimesk kad nezinojai kaip kas bus
musu mergytei ruosesi kriksto tevai, mes viena zaidimuka, profesija, ir sirsiu medu padariau nes nemokejo, tai ir klausiau ir stebejausi ir verkiau, visko buvo
buvo suniau kai mes tiem patiems po to darem viska nes ju vaika krikstijom, tai reikejo kazaip kitaip kad butu, bet taip pat pavyko, liko del daug ko nustebe, tai va tas man ir patinka, buna geeera
QUOTE(inga325 @ 2012 07 03, 14:09)
, o nei tai, kad eilinis balius, pageti, pavalgyti ir viskas...
Beje, kad jau pradejom kalbeti apie stala, ar zadat puosti kaskaip ji? Cia paziurejau stalu puosimas, isties nemazai ideju geru...
darau stalui drugelius ant tauriu ir prie ju kaspinelius lipinu, per vidury saldainiu medis su keletu gyvu geliu jame bus, prie kiekvienos serveteles po krikstynu, vestuviu saldaini (kas antras toks pat, nes kai sakau vistiek poromis pagrindas tai abu pasiims). Dar gal balionu surise po 5, na kad kaip gele gautusi, kabinsim saleje, ar gal girlianda tures, nezinau dar del sito