super ideja del arbatos bus ismeginta, o as imtu saslykeliu recepta su nuotraukomis, t.y. vaizdine medziaga is kuharka.ru
http://www.kuharka.r.../pork/2513.html
Keliu dar viena receptuka,gal kam patiks.
Kadangi nuolaidu atvesintiems kalmarams niekur nebuvo,tai pirkau saldytus ,jau supjaustytus ziedais.Marinuoju paprastai : druska, pipirai ,kapota kalendra arba petrazoles.Kepti po pora minuciu is abieju pusiu (svarbiausia neperkepti,nes bus guminukai ).Iskeptus pagal skoni pagardinti arba citrina arba cesnakiniu padazus,na kas kaip megsta.Dali keptu kalmaru pasilieku salotoms .
Kadangi nuolaidu atvesintiems kalmarams niekur nebuvo,tai pirkau saldytus ,jau supjaustytus ziedais.Marinuoju paprastai : druska, pipirai ,kapota kalendra arba petrazoles.Kepti po pora minuciu is abieju pusiu (svarbiausia neperkepti,nes bus guminukai ).Iskeptus pagal skoni pagardinti arba citrina arba cesnakiniu padazus,na kas kaip megsta.Dali keptu kalmaru pasilieku salotoms .
kadangi nelabai turiu laiko gepti atviroje ugnyje tai akimis pasmaguriauju
http://www.kuharka.r...fire/11682.html
tik iskilo klausimas, ka priduoda sitam marinatui kiausiniai, na niekaip nesuprantu
http://www.kuharka.r...fire/11682.html
tik iskilo klausimas, ka priduoda sitam marinatui kiausiniai, na niekaip nesuprantu
QUOTE(georgiana @ 2013 05 20, 13:13)
kadangi nelabai turiu laiko gepti atviroje ugnyje tai akimis pasmaguriauju
http://www.kuharka.r...fire/11682.html
tik iskilo klausimas, ka priduoda sitam marinatui kiausiniai, na niekaip nesuprantu
http://www.kuharka.r...fire/11682.html
tik iskilo klausimas, ka priduoda sitam marinatui kiausiniai, na niekaip nesuprantu
Labai panasiai esu dariusi.Jogurtas zoleles,laimas,kiausinis (4 vnt) ir truputi garstyciu maltu .Tai skonis,vaizdas ir tekstura buvo praktiskai ,lyg su majonezu marinuotum.
QUOTE(gurmans @ 2013 05 20, 16:11)
Labai panasiai esu dariusi.Jogurtas zoleles,laimas,kiausinis (4 vnt) ir truputi garstyciu maltu .Tai skonis,vaizdas ir tekstura buvo praktiskai ,lyg su majonezu marinuotum.
na gerai bet ka priduoda kiausinis, greitesni rugima
o cia idedu recepta saslyku is II "Beatos" knygos -
Saslykai su obuoliu sultimis
1 kg. kiaulienos sprandines (supjaustom 3-4 cm gabalais)
1 a.s. maltu kmynu
1 a.s. maltos kalendros
0.5 a.s. maltu lauro lapu
1 didelis svogunas (sutarkuojam per burokine tarka),
druskos
dosniai juoduju pipiru maltu
obuoliu sulciu naminiu (is pokeliu , parduotuvines netinka) reikia tiek, kad apsemtu mesyte, bet ne tiek, kad jose plaukiotu (apie 200 ml).
Viska gerai ismaisome ir para laiko apgyvendiname saldytuve.
Tikrai labai skanu, verta pameginti.
QUOTE(georgiana @ 2013 05 20, 15:32)
na gerai bet ka priduoda kiausinis, greitesni rugima
o cia idedu recepta saslyku is II "Beatos" knygos -
Saslykai su obuoliu sultimis
1 kg. kiaulienos sprandines (supjaustom 3-4 cm gabalais)
1 a.s. maltu kmynu
1 a.s. maltos kalendros
0.5 a.s. maltu lauro lapu
1 didelis svogunas (sutarkuojam per burokine tarka),
druskos
dosniai juoduju pipiru maltu
obuoliu sulciu naminiu (is pokeliu , parduotuvines netinka) reikia tiek, kad apsemtu mesyte, bet ne tiek, kad jose plaukiotu (apie 200 ml).
Viska gerai ismaisome ir para laiko apgyvendiname saldytuve.
Tikrai labai skanu, verta pameginti.
o cia idedu recepta saslyku is II "Beatos" knygos -
Saslykai su obuoliu sultimis
1 kg. kiaulienos sprandines (supjaustom 3-4 cm gabalais)
1 a.s. maltu kmynu
1 a.s. maltos kalendros
0.5 a.s. maltu lauro lapu
1 didelis svogunas (sutarkuojam per burokine tarka),
druskos
dosniai juoduju pipiru maltu
obuoliu sulciu naminiu (is pokeliu , parduotuvines netinka) reikia tiek, kad apsemtu mesyte, bet ne tiek, kad jose plaukiotu (apie 200 ml).
Viska gerai ismaisome ir para laiko apgyvendiname saldytuve.
Tikrai labai skanu, verta pameginti.
Greiciau jau puvima ilgiau pastovejus,nei rugima .O jei rimtai,tai man recepto daveja sake,kad kepant nuo kaiusiniu susidaro plutele kuri neleidzia mesos sultims isteketi,bet as jokios pluteles neiziurejau,gal ka netaip sumakalavau .
Neturiu as naminiu obuoliu sulciu. Na ,nebent tinka,katik isspaustos (per sulciaspaude).
QUOTE(gurmans @ 2013 05 20, 17:09)
Greiciau jau puvima ilgiau pastovejus,nei rugima .O jei rimtai,tai man recepto daveja sake,kad kepant nuo kaiusiniu susidaro plutele kuri neleidzia mesos sultims isteketi,bet as jokios pluteles neiziurejau,gal ka netaip sumakalavau .
Neturiu as naminiu obuoliu sulciu. Na ,nebent tinka,katik isspaustos (per sulciaspaude).
Neturiu as naminiu obuoliu sulciu. Na ,nebent tinka,katik isspaustos (per sulciaspaude).
nesenai dariau panašius su obuolių sultimis iš pakelio.ir man buvo labai skanu.tik kad tos pirktines turi mažiau rūgštumo.
Jautienos suktinukai.Is jautienos ispjovos padarom isklotine ,tuomet gerai ismusam,kad butu kuo plonesne.Viena puse gausiai pabarstom,raudoneliu,mairunu truputi druskos ir ,pipiru.Tuomet uzpilame pirmo salto spaudimo alyvuogiu aliejaus ir gerai ismasazuojame.Po "masazu" isklojame plonai pjaustytomis salto rukymo sonines juostelemis,ant ju uzberiam truputeli ciobreliu.Viska susukam i mazuti vyniotini ir paliekam pasimarinuoti ~3 val.Veliau,jau pjaustom ir kepam ,itin daznai vartant.Labai skanu su marinuotais melynaisiais svogunais,visi kiti garnyrai ir padazai pagal skoni ir poreiki.
ACiu Gurmans, labai skaniai atrodo
imetu toki recepteli, gal jau daugelio ismegintas, bet man uzkliuvo pavadinimas
imetu toki recepteli, gal jau daugelio ismegintas, bet man uzkliuvo pavadinimas
QUOTE(georgiana @ 2013 05 23, 08:02)
ACiu Gurmans, labai skaniai atrodo
imetu toki recepteli, gal jau daugelio ismegintas, bet man uzkliuvo pavadinimas
imetu toki recepteli, gal jau daugelio ismegintas, bet man uzkliuvo pavadinimas
Aciu Man nerodo jokios Jusu receptelio nuorodos.
Si karta idarui naudojau,aisberga,grill kiaulienos kepsni,skilandi,bazilika,pomidora,mocarela,melynaji svoguna,tobasko padaza.
Viska supjaustom itin plonai (patogiausia su vadinamuoju Parmos peiliu), svoguneli sukapojame, skilandi suplesome.Susukam i tortilija ir kepam virs nekaitriu zariju ,ir daznai vartom,kad nesudegtu. Skaniausia su cesnakiniu Heinz padaziuku,truputi jo ir i vidu pries kepima ipilu.
Viska supjaustom itin plonai (patogiausia su vadinamuoju Parmos peiliu), svoguneli sukapojame, skilandi suplesome.Susukam i tortilija ir kepam virs nekaitriu zariju ,ir daznai vartom,kad nesudegtu. Skaniausia su cesnakiniu Heinz padaziuku,truputi jo ir i vidu pries kepima ipilu.
Vištienos šašlykai :
Vištienos krutineles ,supjausčiau kvadratais , marinavau 24 val. marinatas : medus , ketčupas , sojos padažas , cirtinos sultys . Kitas marinatas : majonezas , citrinos sultys , šašlyko prieskoniu svogūnai .
Kiaulienos šaslykas : supjausčiau sprandine ir marinavau . Marinatas mineralinis vanduo citrinos sultys , pipirai, svogunai .
Vištienos krutineles ,supjausčiau kvadratais , marinavau 24 val. marinatas : medus , ketčupas , sojos padažas , cirtinos sultys . Kitas marinatas : majonezas , citrinos sultys , šašlyko prieskoniu svogūnai .
Kiaulienos šaslykas : supjausčiau sprandine ir marinavau . Marinatas mineralinis vanduo citrinos sultys , pipirai, svogunai .