Įkraunama...
Įkraunama...

Visi į gamtą: Kepsniai, šašlykai, marinatai -2

super ideja del arbatos bus ismeginta, o as imtu saslykeliu recepta su nuotraukomis, t.y. vaizdine medziaga is kuharka.ru
http://www.kuharka.r.../pork/2513.html
Atsakyti
Keliu dar viena receptuka,gal kam patiks.
Kadangi nuolaidu atvesintiems kalmarams niekur nebuvo,tai pirkau saldytus ,jau supjaustytus ziedais.Marinuoju paprastai : druska, pipirai ,kapota kalendra arba petrazoles.Kepti po pora minuciu is abieju pusiu (svarbiausia neperkepti,nes bus guminukai biggrin.gif ).Iskeptus pagal skoni pagardinti arba citrina arba cesnakiniu padazus,na kas kaip megsta.Dali keptu kalmaru pasilieku salotoms wub.gif .
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
kadangi nelabai turiu laiko gepti atviroje ugnyje tai akimis pasmaguriauju
http://www.kuharka.r...fire/11682.html
tik iskilo klausimas, ka priduoda sitam marinatui kiausiniai, na niekaip nesuprantu g.gif
Atsakyti
QUOTE(georgiana @ 2013 05 20, 13:13)
kadangi nelabai turiu laiko gepti atviroje ugnyje tai akimis pasmaguriauju
http://www.kuharka.r...fire/11682.html
tik iskilo klausimas, ka priduoda sitam marinatui kiausiniai, na niekaip nesuprantu g.gif


Labai panasiai esu dariusi.Jogurtas zoleles,laimas,kiausinis (4 vnt) ir truputi garstyciu maltu .Tai skonis,vaizdas ir tekstura buvo praktiskai ,lyg su majonezu marinuotum. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(gurmans @ 2013 05 20, 16:11)
Labai panasiai esu dariusi.Jogurtas zoleles,laimas,kiausinis (4 vnt) ir truputi garstyciu maltu .Tai skonis,vaizdas ir tekstura buvo praktiskai ,lyg su majonezu marinuotum. ax.gif

na gerai bet ka priduoda kiausinis, greitesni rugima g.gif
o cia idedu recepta saslyku is II "Beatos" knygos -
Saslykai su obuoliu sultimis
1 kg. kiaulienos sprandines (supjaustom 3-4 cm gabalais)
1 a.s. maltu kmynu
1 a.s. maltos kalendros
0.5 a.s. maltu lauro lapu
1 didelis svogunas (sutarkuojam per burokine tarka),
druskos
dosniai juoduju pipiru maltu
obuoliu sulciu naminiu (is pokeliu , parduotuvines netinka) reikia tiek, kad apsemtu mesyte, bet ne tiek, kad jose plaukiotu (apie 200 ml).
Viska gerai ismaisome ir para laiko apgyvendiname saldytuve.
Tikrai labai skanu, verta pameginti.
Atsakyti
QUOTE(georgiana @ 2013 05 20, 15:32)
na gerai bet ka priduoda kiausinis, greitesni rugima g.gif
o cia idedu recepta saslyku is II "Beatos" knygos -
Saslykai su obuoliu sultimis
1 kg. kiaulienos sprandines (supjaustom 3-4 cm gabalais)
1 a.s. maltu kmynu
1 a.s. maltos kalendros
0.5 a.s. maltu lauro lapu
1 didelis svogunas (sutarkuojam per burokine tarka),
druskos
dosniai juoduju pipiru maltu
obuoliu sulciu naminiu (is pokeliu , parduotuvines netinka) reikia tiek, kad apsemtu mesyte, bet ne tiek, kad jose plaukiotu (apie 200 ml).
Viska gerai ismaisome ir para laiko apgyvendiname saldytuve.
Tikrai labai skanu, verta pameginti.


Greiciau jau puvima ilgiau pastovejus,nei rugima biggrin.gif .O jei rimtai,tai man recepto daveja sake,kad kepant nuo kaiusiniu susidaro plutele kuri neleidzia mesos sultims isteketi,bet as jokios pluteles neiziurejau,gal ka netaip sumakalavau blush2.gif .
Neturiu as naminiu obuoliu sulciu. doh.gif Na ,nebent tinka,katik isspaustos (per sulciaspaude). g.gif
Atsakyti
QUOTE(gurmans @ 2013 05 20, 17:09)
Greiciau jau puvima ilgiau pastovejus,nei rugima  biggrin.gif .O jei rimtai,tai man recepto daveja sake,kad kepant nuo kaiusiniu susidaro plutele kuri neleidzia mesos sultims isteketi,bet as jokios pluteles neiziurejau,gal ka netaip sumakalavau  blush2.gif .
Neturiu as naminiu obuoliu sulciu. doh.gif Na ,nebent tinka,katik isspaustos (per sulciaspaude). g.gif

nesenai dariau panašius su obuolių sultimis iš pakelio.ir man buvo labai skanu.tik kad tos pirktines turi mažiau rūgštumo.
Atsakyti
Jautienos suktinukai.Is jautienos ispjovos padarom isklotine ,tuomet gerai ismusam,kad butu kuo plonesne.Viena puse gausiai pabarstom,raudoneliu,mairunu truputi druskos ir ,pipiru.Tuomet uzpilame pirmo salto spaudimo alyvuogiu aliejaus ir gerai ismasazuojame.Po "masazu" isklojame plonai pjaustytomis salto rukymo sonines juostelemis,ant ju uzberiam truputeli ciobreliu.Viska susukam i mazuti vyniotini ir paliekam pasimarinuoti ~3 val.Veliau,jau pjaustom ir kepam ,itin daznai vartant.Labai skanu su marinuotais melynaisiais svogunais,visi kiti garnyrai ir padazai pagal skoni ir poreiki. biggrin.gif
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
ACiu Gurmans, labai skaniai atrodo 4u.gif
imetu toki recepteli, gal jau daugelio ismegintas, bet man uzkliuvo pavadinimas cool.gif
Atsakyti
QUOTE(georgiana @ 2013 05 23, 08:02)
ACiu Gurmans, labai skaniai atrodo 4u.gif
imetu toki recepteli, gal jau daugelio ismegintas, bet man uzkliuvo pavadinimas cool.gif


Aciu 4u.gif Man nerodo jokios Jusu receptelio nuorodos. unsure.gif
Atsakyti
Si karta idarui naudojau,aisberga,grill kiaulienos kepsni,skilandi,bazilika,pomidora,mocarela,melynaji svoguna,tobasko padaza.
Viska supjaustom itin plonai (patogiausia su vadinamuoju Parmos peiliu), svoguneli sukapojame, skilandi suplesome.Susukam i tortilija ir kepam virs nekaitriu zariju ,ir daznai vartom,kad nesudegtu. Skaniausia su cesnakiniu Heinz padaziuku,truputi jo ir i vidu pries kepima ipilu. ax.gif
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
Vištienos šašlykai :
Vištienos krutineles ,supjausčiau kvadratais , marinavau 24 val. marinatas : medus , ketčupas , sojos padažas , cirtinos sultys . Kitas marinatas : majonezas , citrinos sultys , šašlyko prieskoniu svogūnai .
Kiaulienos šaslykas : supjausčiau sprandine ir marinavau . Marinatas mineralinis vanduo citrinos sultys , pipirai, svogunai .
Atsakyti