QUOTE(georgiana @ 2012 08 17, 13:13)
o kiek dedate druskos, ar dedate svogunu ir gal galite placiau apie gaminimo eiga, aciu
Mesa supjaustau gana nemazais gabaliukais, nes nepatinka, kai saslykai buna mazyciai ir bekepant isdziusta, svogunus dedu, pamrsau pameti, atrodo jau cia kaip butinas elementas

druskos nereika, jos uztenka nuo prieskoniu, ir mineralinio, nes jis surokas. Del eigos: supjautau mesa, sudedu supjaustytus nemazais gabaliukais svogunus (pusziedziais), tuomet ispaudziu puse arba visa citrina, cia priklausomai nuo mesytes kiekio. Dedu prieskonius (citrinpinirius, 5 rusiu pipirus, saslyku prieskonius), viska paminkau, tuomet uzpilu nemazu kiekiu (kad pilnai apsemtu) mineralinio vandens 'Vytautas', viskas pradeda putoti, dar pamaisau ir uzdengus palieku, kol jau buna laikas kepti

jei nemegstate astriai, tai patarciau per daug neisijausti ir nepadauginti 5 rusiu pipru, perku 'Santa Maria', tai jie super astrus (bent jau mano skoniui)
Tikiuosi paaiskinau suprantamai