na o as masciau, masciau, ieskojau vis tinkamiausios ir galu gale pati sumasciau ir nuneriau savaip krikstynu suknele savo angeleliui. vat tokia stai:
Misty, suknelė pasakiška, pirmą kartą tokią matau, ir visas komplektukas , davei idėją kitoms mamoms
QUOTE(Misty @ 2007 03 23, 16:13)
Labai grazi suknyte , man taip pat krikstynu tema aktuali, tai galvoju, ka cia pasidarius...
QUOTE(Misty @ 2007 03 23, 09:23)
man
bet gal galit pasaky kaip padaret papuosima zvakei , noriu padaryt pati tik nezinau nuo ko pradet
jei nesunku parasykit i az, didelis dekui butu
QUOTE(inga-uk @ 2007 03 25, 13:13)
man
bet gal galit pasaky kaip padaret papuosima zvakei , noriu padaryt pati tik nezinau nuo ko pradet
Papuosimas padarytas labai paprastai. Neriama nuo zvakes apacios, padaromas ziedelis ir neriama ratu stulpeliais su vienu uzmetimu visai neplatinant. Kai "zarna" yra pakankamo ilgio, reikia pradeti megzti kaip servetele, kiekvienoje eileje vis platinant. Rastas gali buti pats ivairiausias, galima pasinaudoti bet kokios apvalios serveteles schema.
Klausk, jei vis tiek bus neaisku.
QUOTE(Misty @ 2007 03 25, 14:41)
Papuosimas padarytas labai paprastai. Neriama nuo zvakes apacios, padaromas ziedelis ir neriama ratu stulpeliais su vienu uzmetimu visai neplatinant. Kai "zarna" yra pakankamo ilgio, reikia pradeti megzti kaip servetele, kiekvienoje eileje vis platinant. Rastas gali buti pats ivairiausias, galima pasinaudoti bet kokios apvalios serveteles schema.
o koks suknytes rastas, gal turit schemute?
Va koks grožis
Ir chemos, tik kur viršuj, apačioj jau kitas modeliukas.
Ir chemos, tik kur viršuj, apačioj jau kitas modeliukas.
QUOTE(bambinute @ 2006 10 29, 22:07)
gal galite kas nors nunerti kazka panasaus.
Va toks mano pumpuras buvo per krikstynas. Visas apdaras savomis rankomis siuta isskyrus marskinelius
Mano sunelio kriksto rubeliai