oi aciu merginos,nesitikejau tiek pagirimu ir nuomoniu,man tikrai labai svarbu Man irgi siek tiek per reta,bet taip jau gavosi,gal antra suknele bus tankesne.
QUOTE(Viliuteee @ 2010 08 05, 08:40)
Gal schemutes galima, suknelės ir kepurytės Labai dailiai atrodo
ilamka, suknutė nuostabi
ilamka Viliuteee Nuostabūs darbukai
QUOTE(ilamka @ 2010 08 04, 19:56)
Na koks nerealus grozis, lydausi del sukneliu gal del to, kad namie du berniukai. Gal galetum man tos suknytes schemutes ar tai kazkoki aprasyma imesti??? buciau be galo dekinga
QUOTE(alexxxx @ 2007 04 26, 21:16)
idėja!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Sveiko nerejos mezgejos
Seip as mezgime nerime zalia Gal galyte pasakyti ar cia sudetinga nunerti ar numegsti ??
QUOTE(linella @ 2010 08 06, 22:17)
Na koks nerealus grozis, lydausi del sukneliu gal del to, kad namie du berniukai. Gal galetum man tos suknytes schemutes ar tai kazkoki aprasyma imesti??? buciau be galo dekinga
Labai aciu imesciau schemute tikrai jeigu as ja tureciau,nupiesti nemoku nebent pabadysiu kazka paieskoti veliau bet ne pazadu
QUOTE(ilamka @ 2010 08 07, 12:52)
Labai aciu imesciau schemute tikrai jeigu as ja tureciau,nupiesti nemoku nebent pabadysiu kazka paieskoti veliau bet ne pazadu
na gal pabandysiu tada pati is rastelio atsekti, matau, kad ne itin ir sudetinga aciu labai uz pastangas
[quote=torturo,2010 06 27, 18:22]
Sveikos, naujoke as pas jus, tik jau seniai skaitau ir ideju renkuosi O cia idedu savo nerinukus
Nuostabaus rašto suknutė, labai labai gražu
Gal galėtum pasidalinti rašteliu ?
Sveikos, naujoke as pas jus, tik jau seniai skaitau ir ideju renkuosi O cia idedu savo nerinukus
Nuostabaus rašto suknutė, labai labai gražu
Gal galėtum pasidalinti rašteliu ?
Sveikos, niu kiek groziu cia aptikau, pasaka. O man labai reikia krikstynoms juosteles mergytei ant galvos ir ale basuciu tipo nertu batuku, nes busiu kriksto mama, o jau ir laiko nei menesio neturiu, tai jei pagelbesit man ir imesit nuorodu su schemomis, busiu be galo dekinga
Buciau dekinga jeigu kas imestu zvakes papuosimo schemute