Dar truputi pasigirsiu
Mergytės nesipykit
aš čia turėdama truputi laiko sudariau 100 nuotraukų albumėlį megztų , nertų krykšto drabužėlių iš mūsiškių , užseniečių ir žurnalų
čia tik įdėjų rinkinukas , bet manau pravers ieškančioms
http://www_easy-shar.....n clothes.rar
aš čia turėdama truputi laiko sudariau 100 nuotraukų albumėlį megztų , nertų krykšto drabužėlių iš mūsiškių , užseniečių ir žurnalų
čia tik įdėjų rinkinukas , bet manau pravers ieškančioms
http://www_easy-shar.....n clothes.rar
ir aš savo rankytes pagirsiu
kazkaip paskutiniuoju metu prie virbalu patrauke
Kokių grožybių prisižiūrėjau. savo mergytei žiūriu ką gražaus. o čia net galva apsisuko nuo modeliukų. ir nebežinau, ko noriu šaunuolės mamytės :
Sveikutes darbstuoles!
Perverciau temukes, bet neradau to, ko ieskojau, todel bandysiu paklaust
Noriu sunui pasiusdinti kriksto suknele, tokia kuri eitu per savus. Zodziu tokia senovisko stiliaus is drobes, lino, medvilnes... gali but su raukinukais.jei tik kas turit ka nors panasaus,labai lauksiu pavyzdeliu!+ kepurytes prie sukneles-tokios senovisko stiliauskur apsiglaudzia labai aplink galvyte!Aciukas is anksto!
Perverciau temukes, bet neradau to, ko ieskojau, todel bandysiu paklaust
Noriu sunui pasiusdinti kriksto suknele, tokia kuri eitu per savus. Zodziu tokia senovisko stiliaus is drobes, lino, medvilnes... gali but su raukinukais.jei tik kas turit ka nors panasaus,labai lauksiu pavyzdeliu!+ kepurytes prie sukneles-tokios senovisko stiliauskur apsiglaudzia labai aplink galvyte!Aciukas is anksto!
QUOTE(Viliuteee @ 2009 06 10, 22:18)
Daugybe labai graziu darbeliu bet sitas komplektukas tiesiog wau!!!
Viliuteee,super komplektukas,likau pakerėta
QUOTE(Neziniuke81 @ 2010 05 18, 23:01)
Daugybe labai graziu darbeliu bet sitas komplektukas tiesiog wau!!!
Cia viskas tiesiog Wau ir suknyte ir mergyte
O kas liečia nuotraukų savinimąsi, tai negąžiai padaryta, ką ir bepridursi. Čia jau virš visko, sudėt svetimas nuotraukas ir ant jų kainas surašyt O su nuotraukų ir darbų platinimų nieks neapsaugotas. Nuotraukos keliauja per netą ir aš pav susidėjus į albumą įdėjas iš neto. Net nežinau, iš kur ir kieno nuotraukos. Buvo gražu, išsisaugojau ir įsidėjau į albumą. Gali būt ir jūsų kurios darbelis pakliuvęs. Tik pasakykit, tuoj pat ištrinsiu. Bet šiaip nieks neapsaugos nuo darbų platinimo, nes nuotraukos keliauja iš vieno albumo į kitą.
QUOTE(škac @ 2010 05 20, 15:22)
Cia viskas tiesiog Wau ir suknyte ir mergyte
ačiū,mergaitė,kad džiaugiatės mano darbeliu ir mano gražiuoju modeliuku.Už tai ačiū mergytės mamytei.Tai jau senokai megzti rūbeliai,bet vis neprarandantys populiarumo.Prieš keletą metų,pasidžiaugusi Statkevičiaus mocerinukių kolekciją,nusprendžiau pritaikyti panašius grožius mažoms mergytėms.Pasisekė taip neblogai,kad tai dabar daro daug auksarankių ir mamyčių.
O čia ką tik baigta,iš tos pačios serijos.