Viliute labai grazu - o is arciau apziureti gal galima?
QUOTE(Angelvita @ 2009 05 10, 17:24)
netycia uzsukau i si puslapi ir apstulbau, puse drabuzeliu kriksto skyrelyje, - mano. Dar parasytu kad idejos, nu bala nemate, bet ne - idejo ne tik mano darbu, bet ir mano klienciu nuotraukas kaip savo darbus, kodukus suteike ir kainas surase....
Paziurekit, gal dar kieno darbeliai ten sudeti.
QUOTE(Ligvita @ 2009 09 07, 19:33)
netycia uzsukau i si puslapi ir apstulbau, puse drabuzeliu kriksto skyrelyje, - mano. Dar parasytu kad idejos, nu bala nemate, bet ne - idejo ne tik mano darbu, bet ir mano klienciu nuotraukas kaip savo darbus, kodukus suteike ir kainas surase....
Ir mano krikšto žvakė idėta
QUOTE(Ligvita @ 2009 09 07, 20:33)
tikiuosi nepaliksi šitaip , aš apakus kokių žmonių dar būna
QUOTE(Misty @ 2009 09 08, 08:19)
Ir mano krikšto žvakė idėta
, siaubas ,
na skambinau paprasiau isimti, tai numyke kazka apie tai, kad jos turi ir savu darbu tik jie ne tokie kokybiski.... "nu gerai... isimsim...." bet kol kas dar neisimta
QUOTE(Ligvita @ 2009 09 08, 11:11)
na skambinau paprasiau isimti, tai numyke kazka apie tai, kad jos turi ir savu darbu tik jie ne tokie kokybiski.... "nu gerai... isimsim...." bet kol kas dar neisimta
labai jau tolerantiška esi,
niu cia kol kas.... mane isiutint reikia laiko bet jau tada....
QUOTE(Ligvita @ 2009 09 08, 13:01)
tai ne mano gaminiai, bet man visą dieną neiškrenta iš galvos, nesuprantu ką žmonės galvoja tai darydami? sėkmės , beje tavo darbai tikrai nuostabūs,
Ačiū, Naktibalda
QUOTE(Ligvita @ 2009 09 08, 13:01)
jeigu,tai jūsų darbeliai,tai užsidėkit ant visos foto kažkokį,tai užrašą ar logotipą
O šiaip jūsų darbelių daug ir kitur radau,tai net nebežinau,kurie jūsų,o kurie tik rpdpmieji gaminiai kituose psl. daugiausiai vienas iš jūsų darbelių,tai seilinukas,batukai ir žvakei nunerti ne vienam psl tą mačiau
na siaip jau ant visu nuotrauku buvo uzrasai atidziau paziurejus labai gerai matosi dar kaikur raidziu virsuneles Nesinorejo rodomo darbo grozio uzrasu gadint, dabar matyt teks.....
Paskaicius Afres posta tai jau beveik pati kalta pasijutau... Nu gal ir ne turtas tos autorines teises....
Paskaicius Afres posta tai jau beveik pati kalta pasijutau... Nu gal ir ne turtas tos autorines teises....
QUOTE(Ligvita @ 2009 09 08, 15:44)
na siaip jau ant visu nuotrauku buvo uzrasai atidziau paziurejus labai gerai matosi dar kaikur raidziu virsuneles Nesinorejo rodomo darbo grozio uzrasu gadint, dabar matyt teks.....
turtas dar ir koks , dar gražiau, kažkas pristato darbus kaip savus , nepasiduok, jei sugeba nuplagijuoti tegul savus darbus rodo, o ne kito žmogaus, tai absurdas, deja logotipus reikia dėti ir kuo didesnius pasirodo, , o kad yra darbelių kituose puslapiuose tegul būna, bet tegul nesisavina netikra jų savininkė ,