Na va, nors komunijos diena dar tolokai, bet jau pabaigiau kostiumėlį dukrytei. Dar trūksta apdailos, bet labai jau norisi pasigirti
Nu bus pati gražiausia, nes tos lenkiškos pūstos suknelės labai jau nusibodusios.
Mes irgi ruošiamės Pirmosios Komunijos šventei
Čia sijono šaštas gerai matyti:
Čia sijono šaštas gerai matyti:
Kerpena Aš apšalus Gali su Statkevičium konkuruoti Ir švarkelis, ir rankinukas
QUOTE(Misty @ 2009 04 04, 21:02)
Kerpena Aš apšalus Gali su Statkevičium konkuruoti Ir švarkelis, ir rankinukas
Dėkui, Misty.
Šiaip tai dar daug trūkumų, kokios ten konkurencijos
QUOTE(Kerpena @ 2009 04 04, 20:09)
Nuotraukose nieko nesimato Bet jau suknelės sijono plotis Esu kažkada gyvenime mezgusi servetėlę virbalais, tai prasikeikiau - virbalai trumpi, rašto kaip reikiant nesimato, o jei padarai kur klaidą, tai visai prapultis... O ta servetėlė tai buvo kelis kartus mažesnė už taviškį sijoną Žodžiu - lenkiu galvą O veltinis tai man iš viso - neįveikiamas dalykas atrodo
kokios grazios sukneles abieju mergaiciu
saunuoles mamytes ir modeliukai
saunuoles mamytes ir modeliukai
Kerpena- netekau žado. Nuustabi suknelė ir priedai . Aš vis svajoju apie sijono mezgimą apvaliai virbalais, bet nesiryžtu O moheros siūlas čia tikriausiai viengubas, ar ne?
QUOTE(saulėlydis* @ 2009 04 05, 12:51)
Kerpena- netekau žado. Nuustabi suknelė ir priedai . Aš vis svajoju apie sijono mezgimą apvaliai virbalais, bet nesiryžtu O moheros siūlas čia tikriausiai viengubas, ar ne?
Taip, viengubas siūlas BBB kid mohair.
QUOTE(saulėlydis* @ 2009 04 03, 07:59)
Na va, nors komunijos diena dar tolokai, bet jau pabaigiau kostiumėlį dukrytei. Dar trūksta apdailos, bet labai jau norisi pasigirti
QUOTE(Kerpena @ 2009 04 04, 20:55)
Mes irgi ruošiamės Pirmosios Komunijos šventei
Žaviuosi tokiomis Mamomis.... labai miela... manau ir Statkevičius nekažinką geriau padaro - šaunuolės...