Schema:
QUOTE(Augė @ 2005 04 07, 09:06)
o man nerodo reik slaptazodzio
QUOTE(Jaunystė @ 2006 04 18, 20:35)
o man nerodo reik slaptazodzio
Tikrai neberodo, bet siūlau pasikuist kiniečių temose, ten tikrai pilna grožybių. Kas blogiausia, kad aš šiandien žiūrėjau ir mačiau, bet kur tai neatkapstau, bet buvo kiniečiuose berods, o nuorodos iš vaikiškų rūbelių temos berods.
Aš jau saviškei užbaigiau nert suknutę, reikia kad močiutę įsiųtų pamušaliuką ir galėsim krikštytis, nes irgi sakiau kol nenunersiu tol nebus krikštynų Užtat praeitą vasarą ir nebuvo
Dar labai daug idėjų gali rast skelbimų lentoj, rankdarbių skiltyje, ten tikrai nerealių dalykų mamos pridaro O manau kai kurios mamos ir schemutėm pasidalina, aš irgi skelbimų lentoj nusižiūrėjau vieną suknutę ir kreipiausi į darbelio autorę
Sveikutės
aš irgi ta pačia tema idėjų ieškau-tik norėčiau ne megzti, o pasiūti iš lino. Gal patarumėt kur modeliukų ieškoti??
Dėkui
aš irgi ta pačia tema idėjų ieškau-tik norėčiau ne megzti, o pasiūti iš lino. Gal patarumėt kur modeliukų ieškoti??
Dėkui
QUOTE(saltrune @ 2005 04 07, 22:55)
na aš mezgu pagal šitą modelį, Bet daug pakeičiau: mezgu iš moherinių siūlų, krūtinėlę mezgiau virbalais, o po to pradėjau kabliuku. Tai bent jau kol kas tai nerealiai gražiai atrodo, manau, labiausiai dėl siūlų. Biškį nežinau kaip pasiseks su apačia Na iš tikro, atrodo nedaug beliks iš šio modelio, bet svarbu idėja
Gal turit apačios nėrimo shemutę, norėčiau
Sveikutės
per sekmines nusimato dukrytės krikštynos. Noriu pasiūti lininę suknutę. Reikia idėjų. Jeigu turit kokių gražesnių modeliukų-prašom pasidalinti.
Tiesa, dukrytė bus apie pusės metų.
per sekmines nusimato dukrytės krikštynos. Noriu pasiūti lininę suknutę. Reikia idėjų. Jeigu turit kokių gražesnių modeliukų-prašom pasidalinti.
Tiesa, dukrytė bus apie pusės metų.
QUOTE(allegro @ 2006 04 23, 15:11)
Gal turit apačios nėrimo shemutę, norėčiau
Apačia nerta paprasčiausiu ananasiniu nėrimu, pasidairyk berods moteriškų modelių skiltyje, ten berods buvo jo schemutė
QUOTE(vilyte48 @ 2006 04 23, 20:38)
Nuostabios suknytės.Sakykit ,kiek reikia siūlų ir kokių tokiai grožybei?Rašot,kad neriat iš mocheros.O kaip jie vadinasi.Labai nemoku nusipirkti siūlų.Padėkit.
Būtų neblogai ir schema.
Būtų neblogai ir schema.
Tai taip ir vadinasi - mochera
Kiek mocheros, reiktų tikrai neįsivaizduoju, bet manau kad nelabai dau, nes ji plonytė ir matkiukyje jos daug yra
Aš nėriau iš panašių į irisus, nežinau kaip vadinasi, bet ploni siūlai, tai gal kokius 150 g sunaudojau Tikrai neįsivaizduoju, nes nėriau vieną, po to ardžiau, nėriau kitą
O šitos suknelės buvo tik aprašymas kiek pamenu, dar kažkur kažkada turėjau, bet tikrai neįsivaizduoju kuriam kompakte gali būti Čia visas raštelis labai paprastas, o ananasų tikrai yra kažkur schemučių
dėkui VilmaM (beje mano dabartiniai inicialai irgi VM ) gal turi kurios nors suknutės iškarpas??