Labas visoms atsiliepusioms mamytėms
Labai noriu nunerti savo dukrytei ( jai vasarą bus metukai ) suknelę krikštynom, o laiko ieškoti gražios suknelės pavyzdžio internete - neturiu, todėl nutariau paprašyti jūsų man padėti.
Lauksiu gražių pavyzdėlių
Iš anksto dėkoju
QUOTE(deva @ 2005 04 06, 23:57)
Labai noriu nunerti savo dukrytei ( jai vasarą bus metukai ) suknelę krikštynom, o laiko ieškoti gražios suknelės pavyzdžio internete - neturiu, todėl nutariau paprašyti jūsų man padėti.
Iš anksto dėkoju
Iš anksto dėkoju
Apie tai buvo rašyta nemažai , galėjai pasiskaitinėt ir būtum radusi
Čia jų tikrai daug
QUOTE(deva @ 2005 04 06, 22:57)
Iš anksto dėkoju
Iš anksto dėkoju
Toj Augės X nuorodoj tikrai daug gražių suknyčių . Aš irgi jau pusę numezgiau (sakiau, kai numegziu, tai ir krikštysim ). Beje, mano mergytė tik viena diena vyresnė už tavąją
QUOTE(Auge X @ 2005 04 07, 10:06)
Ten jau seniai viską peržiūrėjau, bet neradau tokios, kuri labai labai patiktų, todėl ir ieškau kitokių pavyzdėlių.
QUOTE(saltrune @ 2005 04 07, 11:00)
Toj Augės X nuorodoj tikrai daug gražių suknyčių . Aš irgi jau pusę numezgiau (sakiau, kai numegziu, tai ir krikštysim ). Beje, mano mergytė tik viena diena vyresnė už tavąją
Oho, kiek daug sveriat! Mes tai sveriam 9kg, o gimėm 3,370....54cm
na aš mezgu pagal šitą modelį, Bet daug pakeičiau: mezgu iš moherinių siūlų, krūtinėlę mezgiau virbalais, o po to pradėjau kabliuku. Tai bent jau kol kas tai nerealiai gražiai atrodo, manau, labiausiai dėl siūlų. Biškį nežinau kaip pasiseks su apačia Na iš tikro, atrodo nedaug beliks iš šio modelio, bet svarbu idėja
nu vo, štai kas gavosi
Tiesą sakant iš originalo liko tik idėja
QUOTE(saltrune @ 2005 05 22, 23:10)
Labai garzi gavosi suknyte , ar po apacia dejot pasijoni?
QUOTE(pikolina @ 2005 05 24, 17:06)
Labai garzi gavosi suknyte , ar po apacia dejot pasijoni?
nedėjau- turėjau tokią medvilninę trumpą suknytę, šiek tiek dengiančią užpakaliuką- tai ją ir apvilkau po apačią- nei maikutės nebereikėjo, nei pasijonio
QUOTE(saltrune @ 2005 05 22, 22:10)
nu vo, štai kas gavosi
gerai, kad sedziu , buciau isvirtus, Tavasis variantas daug grazesnis . gal kad ant "gyvo" modelio . fantastika ...
Ruošiuosi pabandyti va tokią,tik mano variantas bus ne krikštynom.
Jei susidomėsit,rašykit,įmesiu schemą
QUOTE(gida @ 2005 06 04, 15:11)
Ruošiuosi pabandyti va tokią,tik mano variantas bus ne krikštynom.
Labai simpatiška, imesk schema.