Laba,
kai gimsta dvynukai, tėčiui priklauso vistiek tik mėnuo tėvystės atostogų? Ar ilgesnis laikotarpis? Ačiū
QUOTE(Efese @ 2012 08 31, 17:41)
Laba,
kai gimsta dvynukai, tėčiui priklauso vistiek tik mėnuo tėvystės atostogų? Ar ilgesnis laikotarpis? Ačiū
Menuo,ne nuo vaiku skaiciaus priklauso tevystes atostogos,o nuo vaiko(u) amziaus,tevystes atostogos priklauso nuo vaiko(u) gimimo iki kol sueis vaikui(ams) menuo.
Sveikos
turiu pasiūlymą dirbti VŠĮ savanore, ar būdama vaiko priežiūros atostogose galiu oficialiai ja dirbti? Su savanorės sutartimi? Neatlygintinai? Ir neprarasdama pašalpos?
turiu pasiūlymą dirbti VŠĮ savanore, ar būdama vaiko priežiūros atostogose galiu oficialiai ja dirbti? Su savanorės sutartimi? Neatlygintinai? Ir neprarasdama pašalpos?
QUOTE(SviesatamsojE @ 2012 09 01, 17:00)
Sveikos
Jei pajamu 0, tai tikrai neturetu pasalpa nukentet , nes iki 1m. tai pasalpa mazetu, priklausomai nuo kitu pajamu dydzio:hm. O cia jokiu pajamu nera. Jei dar pagal sena istat. 75pr. gaunat pasalpos uz antrus VPA metus, tai irgi mazetu, jei pajamu butu.
Bet gal dar Sodroj pasitikslinkit .
QUOTE(Natele @ 2012 09 02, 21:07)
Jei pajamu 0, tai tikrai neturetu pasalpa nukentet , nes iki 1m. tai pasalpa mazetu, priklausomai nuo kitu pajamu dydzio:hm. O cia jokiu pajamu nera. Jei dar pagal sena istat. 75pr. gaunat pasalpos uz antrus VPA metus, tai irgi mazetu, jei pajamu butu.
Dėkoju už informaciją. Paskambinau Sodrai, patvirtino tai, ką parašėte Svarbu yra negauti draudžiamųjų pajamų
Dėkoju
Ar daro įtaką ir kokią komandiruotpinigiai per 12 mėn laikotarpį skaičiuojant 126 d. išmoką ir VPA?
sveiki, noriu pasiklausti kaip su sodros ismokom, jei vaikui suejus tik metam(esant vpa 2m) ir gimus kitam vaikeliui?moka tik uz viena ar abu?
ir kaip skaiciuoti NGA?pagal ankstesni ar per naujo?
QUOTE(*Tinginiuke* @ 2012 09 03, 13:49)
sveiki, noriu pasiklausti kaip su sodros ismokom, jei vaikui suejus tik metam(esant vpa 2m) ir gimus kitam vaikeliui?moka tik uz viena ar abu?
NGA ir VPA skaiciuoja is to DU kaip ir pirmam.
Jus pagal nauja tvarka isejot,tai jeigu einat i NGA ir i VPA dar bunant VPA su pirmu,tai gausit ne daugiau 100% pasalpos uz abu vaikus.
ce tas 100proc tai atlyginimo?
tai jei nuo spalio uz mergyte gausiu tik tas vadinamas grindis...496 berods...o mano alga buvo i rankas apie 900...tai uz antra gausiu 400ar maziau?
tai jei nuo spalio uz mergyte gausiu tik tas vadinamas grindis...496 berods...o mano alga buvo i rankas apie 900...tai uz antra gausiu 400ar maziau?
QUOTE(*Tinginiuke* @ 2012 09 03, 14:08)
ce tas 100proc tai atlyginimo?
taip,100% pasalpos,t.y jeigu antrais metais gaudinesit 40%,tai ju viena menesi negausit,nes NGA gausit uz antra 100%,o kai iseisit i VPA su antru,tai gaudinesit 40% pirmo vaiko+60% antro vaiko.Ne 70%,kaip turi buti,o 60%.
aisku, arba eit dirbt...na dar tikiuos, kad viskas susitvarkys ir nesilaukiu..
Mergaites, atleiskit, uz galbut kavila klausima. Pildau elektronini prasyma Gimdymo atostogoms gauti ir uzkliuvo toks momentas: mano gimdymo atostogos nusikelia 6 kalendorines dienas i 2013 metus.
Kaip man pildyti PRAŠYMĄ DĖL NPD TAIKYMO? Ar skirsis sumos priklausomai nuo to, ka pasirinksiu:
Kuris variantas: taikyti NPD ar netaikyti?
Geriau ismoketi pasalpa visa kartu ar atskirai?
Kaip man pildyti PRAŠYMĄ DĖL NPD TAIKYMO? Ar skirsis sumos priklausomai nuo to, ka pasirinksiu:
Kuris variantas: taikyti NPD ar netaikyti?
Geriau ismoketi pasalpa visa kartu ar atskirai?