Įkraunama...
Įkraunama...

Nėštumo ir gimdymo atostogos

QUOTE(jegorova @ 2012 08 24, 14:56)
Sveiki, jei pajamos bus  tik 136 litai uz zmogaus globa(daugiau neimanoma, nes zmogus- veiksnus, tik,kad skaitosi,kad reikalinga globa- pagalba),ir eis uz globa stazas?Kaip skaiciuojasi nestumo ir gimdymo atostogos, taip pat VPA?Kokie pinigeliai bus ? g.gif

turbut nieko nebus, nes cia yra pasalpa is valstybes, o nuo ju mokesciai nemokami 4u.gif
Atsakyti
sveikos
gal galit atsakyt:
1)ar galima prasitesus vaiko prieziuros atostogas tretiems metams, isidarbinti kitam darbe?
2)per ta taika pastojus ir isejus i dekreta kaip skaiciuotu ismokas ar isto ka gavau dirbdama treciais metais ar ka gavau pries iseidama su pirmu vaiku?
3)ir kaip su isejimu i dekreta, tada prasyma reiktu rasyt abiejuose darbuose ar kaip?
labai aciu
Atsakyti
QUOTE(inaja @ 2012 08 25, 11:07)
sveikos
gal galit atsakyt:
1)ar galima prasitesus vaiko prieziuros atostogas tretiems metams, isidarbinti kitam darbe?
2)per ta taika pastojus ir isejus i dekreta kaip skaiciuotu ismokas ar isto ka gavau dirbdama treciais metais ar ka gavau pries iseidama su pirmu vaiku?
3)ir kaip su isejimu i dekreta, tada prasyma reiktu rasyt abiejuose darbuose ar kaip?
labai aciu

1.Galima
2.Galesit pasirinkti.
3.Kai i dekreta eini jokiu prasymu rasyti nereikia,viska sutvarko jusu gydytoja,jums tereikes sodroj prasyma uzpildyti.
Atsakyti
QUOTE(JOLANCIUK @ 2012 08 25, 11:21)
1.Galima
2.Galesit pasirinkti.
3.Kai i dekreta eini jokiu prasymu rasyti nereikia,viska sutvarko jusu gydytoja,jums tereikes sodroj prasyma uzpildyti.

labai aciu
o vpa atostogom prasymus abiejuose darbovetese rasyt reiktu?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo inaja: 25 rugpjūčio 2012 - 10:30
QUOTE(inaja @ 2012 08 25, 11:29)
labai aciu
o vpa atostogom prasymus abiejuose darbovetese rasyt reiktu?

Taip.
Atsakyti
Gal kas mane pakonsultuosit 4u.gif Po gimdymo, dėl cezario operacijos, man prasitęsė nėštumo ir gimdymo atostogos 14 dienų. Kas apie tai informuoja sodrą? Mane išleisdami iš klinikų, davė apie tai pažymėjimą, bet mano šeimos gydytoja jo nepaėmė.. Ar pačios klinikos informuoja sodrą?
Atsakyti
QUOTE(AIRA @ 2012 08 25, 17:20)
Gal kas mane pakonsultuosit 4u.gif  Po gimdymo, dėl cezario operacijos, man prasitęsė nėštumo ir gimdymo atostogos 14 dienų. Kas apie tai informuoja sodrą? Mane išleisdami iš klinikų, davė apie tai pažymėjimą, bet mano šeimos gydytoja jo nepaėmė.. Ar pačios klinikos informuoja sodrą?

Taip,pati lygonine issiuncia sodraj biliuteni papildoma,jums reikia tik uzpildyt sodroj prasyma.
Atsakyti
Labai ačiū už tokį greitą atsakymą 4u.gif
Atsakyti
o gal zinot ar vpa tretiems metams darbdavys privalo pratest ar cia tik nuo jo geranoriskumo priklauso? aciu
Atsakyti
QUOTE(inaja @ 2012 08 26, 09:51)
o gal zinot ar vpa tretiems metams darbdavys privalo pratest ar cia tik nuo jo geranoriskumo priklauso? aciu

Jeigu prasyma parasysit,tai privalo pratesti.
Atsakyti
QUOTE(JOLANCIUK @ 2012 06 28, 14:40)
ima 12 men. iki NGA praleidziant viena menesi ir taip pat VPA skaiciuojasi.

noreciau jolancuk paklausti as isidarbinau nuo sio men 15 d preis tai stovejau darbo birzoje 2metus ir jei pastociau ar gauciau pasalpa isejus i dekreta aciu
Atsakyti
QUOTE(Ausra79 @ 2012 08 26, 17:34)
noreciau jolancuk paklausti as isidarbinau nuo sio men 15 d preis tai stovejau darbo birzoje 2metus ir jei pastociau ar gauciau pasalpa isejus i dekreta  aciu

Ne,nes reikia tureti 12 men stazo per paskutinius 2 metus.
Atsakyti