70 proc. pirmi metai, 40 proc. antri metai + neribojama galimybe dirbti
Kur galima rasti daugiau informacijos apie tai
Ar gali tuo pasinaudoti vyras? Jai mama stovi biržoje ir dar slaugo močiute?
QUOTE(WildWildWest @ 2012 08 23, 16:49)
70 proc. pirmi metai, 40 proc. antri metai + neribojama galimybe dirbti
Gali.
Istatymuose aiskiai neparasyta,bet ir apie antrais VPA metais gaunamu papildomu pajamu apribojimo nieko nepasakyta.
As irgi su klausimu - esu isejusi VPA dviejose darbovietese. Praejo 1 metai, i viena is ju griztu dirbti, is kitos noreciau iseiti. Ar nenukentes mano 40proc. pasalpa? Antrais metais skaiciuojasi is to paties laikotarpio kaip ir pirmaisiais?
QUOTE(Sawanna @ 2012 08 23, 22:03)
As irgi su klausimu - esu isejusi VPA dviejose darbovietese. Praejo 1 metai, i viena is ju griztu dirbti, is kitos noreciau iseiti. Ar nenukentes mano 40proc. pasalpa? Antrais metais skaiciuojasi is to paties laikotarpio kaip ir pirmaisiais?
As manau kad nenukentes, nes juk pasalpa jau yra apskaiciuota. Kai isejot i VPA ar negavot is sodros pranesimo kokia bus pasalpa pirmaisiais metais ir kokia antraisiais? As tai gavau toki rasta.
QUOTE(Sawanna @ 2012 08 23, 22:03)
Nenukentes,nes ja moka ne pagal darbu skaiciu,ji jau yra apskaiciuota.
QUOTE(Dolita @ 2012 08 23, 23:32)
As manau kad nenukentes, nes juk pasalpa jau yra apskaiciuota. Kai isejot i VPA ar negavot is sodros pranesimo kokia bus pasalpa pirmaisiais metais ir kokia antraisiais? As tai gavau toki rasta.
Idomu as jokio rasto negavau
QUOTE(oka78 @ 2012 08 24, 10:11)
As gavau Sodros elektroninej sistemoj jeigu galima taip issireiksti As internetu pildziau prasyma. Gal del to.
QUOTE(oka78 @ 2012 08 24, 10:11)
Galit i sodra nuvaziuoti ir paprasyti pazyma,kiek jums priskaiciuota.
Sveiki, noreciau paklausti tai kaip yra istikro su tom pasalpom. As dirbanti pasirasiau prasyma tiek sodroj tiek darbovieteje, kad iseinu dviems metams, tai ar gali vyras gauti uz tuos antrus metus, nes jo alga didesne, o as likciau priziureti vaikeli ir neiciau i darba. Ar jau tureciau gryzti i darba?
Labai aciu uz info
Labai aciu uz info
QUOTE(Bruknyteee @ 2012 08 24, 11:22)
Sveiki, noreciau paklausti tai kaip yra istikro su tom pasalpom. As dirbanti pasirasiau prasyma tiek sodroj tiek darbovieteje, kad iseinu dviems metams, tai ar gali vyras gauti uz tuos antrus metus, nes jo alga didesne, o as likciau priziureti vaikeli ir neiciau i darba. Ar jau tureciau gryzti i darba?
Labai aciu uz info
Labai aciu uz info
Sodroj parasysit atsisakima,perleidima tevui gaudineti uz antrus metus,o jus galit i toliau but VPA,tik jau jus nieko negaudinesit.
QUOTE(Bruknyteee @ 2012 08 24, 11:22)
Labai aciu uz info
Labai aciu uz info
Šiaip mamytės, galėtumėt prieš užduodamos klausimą nors porą temos psl perskaityt tik apie tai beveik ir kalbama paskutinėmis dienomis