Įkraunama...
Įkraunama...

Nėštumo ir gimdymo atostogos

QUOTE(Floora @ 2012 08 13, 12:21)
Labas  4u.gif

Gal kas galite pasakyti ar ligos pašalpa įeina į NGA ar VPA?  4u.gif

Jei patenka i tuos men., is kuriu skaiciuojas pasalpa, tai ieina.
Atsakyti
QUOTE(Natele @ 2012 08 13, 13:31)
Jei patenka i tuos men., is kuriu skaiciuojas pasalpa, tai ieina.

į dekretą man lapkričio vidury, tai iš kurių mėnesių skaičiuosis?
Atsakyti
Isejus I dekreta, kada ismokami dekreto pinigai ? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Floora @ 2012 08 13, 13:32)
į dekretą man lapkričio vidury, tai iš kurių mėnesių skaičiuosis?

12 men atbuline tvarka skaiciuojant - pradet nuo rugsejo. 2011 spalis - 2012 rugsejis turbut... paskaiciuokit dar karteli. - cia dekreto pasalpa skaiciuosos is tu men.
Atsakyti
QUOTE(Natele @ 2012 08 13, 14:06)
12 men atbuline tvarka skaiciuojant - pradet nuo rugsejo. 2011 spalis - 2012 rugsejis turbut... paskaiciuokit dar karteli. - cia dekreto pasalpa skaiciuosos is tu men.

ačiū 4u.gif o VPA iš kurio laikotarpio?
Atsakyti
QUOTE(Faustina2000 @ 2012 08 13, 14:06)
Isejus I dekreta, kada ismokami dekreto pinigai ?  4u.gif

Lyg per 15 d.d. nuo prasymo pateikimo, jei nera kokiu nesklandumu.
Papildyta:
QUOTE(Floora @ 2012 08 13, 14:07)
ačiū  4u.gif  o VPA iš kurio laikotarpio?

Jei kova dekretas baigsis ir kovo men iseisit i VPA, tai pradedant 2013 sausiu 12 men atgal. Jei balandi iseisit, tai mensesiu pasislinks i prieki menesiai.
Atsakyti
QUOTE(Natele @ 2012 08 13, 14:10)
Jei kova dekretas baigsis ir kovo men iseisit i VPA, tai pradedant 2013 sausiu 12 men atgal. Jei balandi iseisit, tai mensesiu pasislinks i prieki menesiai.

Ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Faustina2000 @ 2012 08 13, 13:06)

Laba diena, man pervede per savaite kazkur.
Atsakyti
Sveiki, mano giminaite visai pasimetusi situacijoje.JI - ukininke, 2 menesius slaugo neigalu po autoavarijos savo vyra,kuriam paskirta globa ir slauga.Uz tai gauna pajamas,gauna pajamas ir is ukininkavimo(pristato produkcija)Jai gimdyti uz beveik 3 menesiu.Uz vyro slauga gauna apie 600 litu.Slauga iforminta oficialiai.Ukininkauja taip pat 2 menesius( pereme vyro uki savo vardu).Nestumo ir gimdymo atostogu ji tikrai neis,neapsimoka dirbant savo namuose.Kaip butu iformintos motinystes atosotogos,nes ju miestelyje jokio normalaus paaaiskinimo nera verysad.gif .ir ar verta jai eiti?Vyrui eiti tevystes atosotogu ,kiek issiaiskino,kad neleidzia, nes juda tik su vaikstyne,pats nepavalgo, neapsirengia,nera atminties.
Atsakyti
QUOTE(Faustina2000 @ 2012 08 13, 15:06)

aš gavau po 4 dienų,pati negalėjau patikėt,kad taip greit smile.gif bigsmile.gif
Atsakyti
Laba diena,

gal kas žinote kiek tiksliai procentų atskaičiuoja gyvenotojų pajamų mokesčio ir PSD nuo motinystės pašalpos?

Tarkime, jei paskirta pašalpa 1000, tai kiek gausis „į rankas“? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(baltoji_feja @ 2012 08 13, 14:16)
Laba diena, man pervede per savaite kazkur.

Taip, paprastai greiciau perveda, bet apsidraudimui, matyt iki 15d.d. smile.gif . Man nespejo i ta termina, nes darbdavys velavo...
Atsakyti