sveikos, yra tokia situacija: su pirmaja vaiko prieziuros isejau 2008 su antraja 2010 ir atostogos baigiasi 2012 sausio. bus 3m.
laukiuosi dvieju ar dar gausiu kazkoki dekreta? ir pasalpa uz vaiko prieziuros atostogas uz 3-4 vaikeli?
pagal koki laika man ja apskaiciuos jaigu gausiu
QUOTE(aile @ 2012 07 12, 20:19)
sveikos, yra tokia situacija: su pirmaja vaiko prieziuros isejau 2008 su antraja 2010 ir atostogos baigiasi 2012 sausio. bus 3m.
laukiuosi dvieju ar dar gausiu kazkoki dekreta? ir pasalpa uz vaiko prieziuros atostogas uz 3-4 vaikeli?
Ziurint kada jums i dekreta? Ir gal turejot omeny,kad sausio 2013 metu bus 3 metai?
QUOTE(JOLANCIUK @ 2012 07 12, 21:28)
Ziurint kada jums i dekreta? Ir gal turejot omeny,kad sausio 2013 metu bus 3 metai?
2012 rugseji - spali i dekreta mazdaug tiksliai dar neskaiciavau
o su antraja VPA iki 2012 gruodzio 24d. bus 3 metai
QUOTE(aile @ 2012 07 12, 20:11)
2012 rugseji - spali i dekreta mazdaug tiksliai dar neskaiciavau
turbut spali koki tau bus dekretas. tai viskas ok, vel skaiciuos pagal pirma, tik kad dabar lyg jau mokant uz du vaikus daugiau maksimalios ismokos neduos
QUOTE(Murčikas @ 2012 07 12, 22:34)
turbut spali koki tau bus dekretas. tai viskas ok, vel skaiciuos pagal pirma, tik kad dabar lyg jau mokant uz du vaikus daugiau maksimalios ismokos neduos
manot dar mokes? nes kazkodel suabejojau juk as taip ilgai isejus su pirmu paskui su antru o dabar vel?
QUOTE(aile @ 2012 07 12, 21:47)
manot dar mokes? nes kazkodel suabejojau juk as taip ilgai isejus su pirmu paskui su antru o dabar vel?
Nesvarbu,nors 20 metu bukit dekrete,vistiek mokes,nes priklauso.
QUOTE(aile @ 2012 07 12, 20:47)
mokes mokes, nei jus dar esat vpa vis dar galesit po dar gimdyt
QUOTE(Murčikas @ 2012 07 12, 22:55)
mokes mokes, nei jus dar esat vpa vis dar galesit po dar gimdyt
aciu kad jau gal uzteks
galvojom apie trecia apie du is kart nepagalvojom
Papildyta:
QUOTE(JOLANCIUK @ 2012 07 12, 22:50)
Nesvarbu,nors 20 metu bukit dekrete,vistiek mokes,nes priklauso.
aciu uzgeras naujienas
dziugu kad nors kokia pasalpele, juk su dviem tikrai bus nelengva
Sveiki, esu vaiko prieziuros atostogose iki kol vaikuciui sueis 3 metukai,o trys metukai sueis gruodzio 5 diena. dabar laukiuosi antro, kuris turi gimti kitu metu vasario 18 diena. Ar as dar gausiu motinystes pasalpa?
QUOTE(Astutia @ 2012 07 13, 20:36)
Sveiki, esu vaiko prieziuros atostogose iki kol vaikuciui sueis 3 metukai,o trys metukai sueis gruodzio 5 diena. dabar laukiuosi antro, kuris turi gimti kitu metu vasario 18 diena. Ar as dar gausiu motinystes pasalpa?
Gausit,tik reikes iki dekreto padirbti
QUOTE(JOLANCIUK @ 2012 07 13, 21:45)
Gausit,tik reikes iki dekreto padirbti
o kada man gaunasi iseiti i dekreta?
Po antro vaiko atostogu, kai jam jau virs dvieju metu ir as nebegaunu jokios treciuju metu pasalpos, griztu i darba ir padirbus 9 menesius iseinu anto vaiko atostogu (kai pilveliui sueina 7 menesiukai). Kaip skaiciuos pasalpa, kai tarp vaiku atostogu nera 12 menesiu, o tik 9 menesiukai ir pries tai buvau treciuse metuose, su nuliu pajamu??
Su pirmu isejus buvo mokama kas menesi( pagal alga isdirbta iki isejimo) pasalpele.
aciu
Su pirmu isejus buvo mokama kas menesi( pagal alga isdirbta iki isejimo) pasalpele.
aciu