Įkraunama...
Įkraunama...

Nėštumo ir gimdymo atostogos

QUOTE(Natele @ 2012 07 09, 11:46)
Jei sueina 3 metai, tai reiks gryzt menesiukui i darba. Ir visa kita gerai supratot - galesit rinktis  smile.gif .

Aciu super wub.gif
Atsakyti
QUOTE(liepa27 @ 2012 07 09, 12:28)
4u.gif aciu,o jus gal pati sodroj dirbat?

Nea mirksiukas.gif . Tiesiog paskaitineju tema nuo tada, kai man irgi aktualu sis tas buvo... O situo klausimu klausimai ir komentarai turbut kas antram puslapy smile.gif .
Atsakyti
QUOTE(Natele @ 2012 07 09, 12:47)
Nea  mirksiukas.gif . Tiesiog paskaitineju tema nuo tada, kai man irgi aktualu sis tas buvo... O situo klausimu klausimai ir komentarai turbut kas antram puslapy  smile.gif .

biggrin.gif gaila,kad sodroj bobeles labai ismananciom dedasi ir tARSI SPECIALIAI NEPAAISKINA SUPRANTAMAI.Gerai,kad yra tokie forumai ir kad esat jus 4u.gif
Atsakyti
ar galima gauti uz vaika,vaiko pinigus isejus motinystes/tevystes atostogu ,jei dirbi su verslo liudijimu? g.gif
Atsakyti
Labas smile.gif Gavau siandien laiskeli su pranesimu- pazyma, apie tai, kad man suteikiamos gimdymo atostogos ir paskaiciuota kiek man priskaiciuota pinigeliu uz tuos keturi smen. Tai ten kur yra parasyta suma, ji turbtu ne galutine? kai ismoke sman ja (nes dar neismokejo) turbut atskaiciuos dar ir pajamu mokesti? Nes tuose skaiciavimuose tai nelabai suprantu ar ten jau paskaiciuota kiek is viso gausiu i rankas ar suma ant popieriaus...
Atsakyti
QUOTE(kumiko @ 2012 07 10, 16:21)
ar galima gauti uz vaika,vaiko pinigus isejus motinystes/tevystes atostogu ,jei dirbi su verslo liudijimu? g.gif

vaiko pinigus -97lt, priklauso nuo seimos pajamu, motinystes ismoku, deja ne 4u.gif
Atsakyti
Sveiki, pasidarė smalsu: jei nekretas nuo birželionuo šiandien iki spalio 8 d.., vaiko priežiūros atsotogų turėsiu darbovietėje pasiprašyti 10 08 d.? Kada gausiu pirmą išmoką už vaiko priežiūrą? Ir už kokias dienas ji bus skaičiuojama 10 08 - 11 08 ar 10 08-10-31?
Atsakyti
QUOTE(lapkrituke @ 2012 07 10, 16:26)
Labas smile.gif Gavau siandien laiskeli su pranesimu- pazyma, apie tai, kad man suteikiamos gimdymo atostogos ir paskaiciuota kiek man priskaiciuota pinigeliu uz tuos keturi smen. Tai ten kur yra parasyta suma, ji turbtu ne galutine? kai ismoke sman ja (nes dar neismokejo) turbut atskaiciuos dar ir pajamu mokesti? Nes tuose skaiciavimuose tai nelabai suprantu ar ten jau paskaiciuota kiek is viso gausiu i rankas ar suma ant popieriaus...

atrodo 21 proc reikia atskaiciuoti tai ir bus ta suma kuria gausite smile.gif
Papildyta:
klausimelis dar vienas 4u.gif gavau dekretinius pinigelius, i dekreta isejau 06,22 tai kada dabar jau gausiu VPA, nes man suma tokia per didelė pasirode g.gif bijau kad po to nereiktu laukti kokio pusmecio, atrodo dekretiniai buna uz 4 men.
Atsakyti
QUOTE(jitute @ 2012 07 10, 19:08)
atrodo 21 proc reikia atskaiciuoti tai ir bus ta suma kuria gausite smile.gif
Papildyta:
klausimelis dar vienas 4u.gif  gavau dekretinius pinigelius, i dekreta isejau 06,22 tai kada dabar jau gausiu VPA, nes man suma tokia per didelė pasirode g.gif  bijau kad po to nereiktu laukti kokio pusmecio, atrodo dekretiniai buna uz 4 men.

teisingai, po to gausite po 4 menesiu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Murčikas @ 2012 07 10, 19:20)
teisingai, po to gausite po 4 menesiu  4u.gif

4u.gif po 4 menesiu t.y. jei dekretas nuo 06,22 tai pinigelius gausiu spalio ar lapkricio men, idomu kaip ten skaiciuojasi 4u.gif
Atsakyti
kiek pamenu prasidedant vpa reikia vel rasyti prasyma ir lyg per 15 darbo dienu ismoka, tai kazkiek nusikelia tas. bet gal mano zinios jau pasenusios blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(jitute @ 2012 07 10, 19:08)
klausimelis dar vienas 4u.gif  gavau dekretinius pinigelius, i dekreta isejau 06,22 tai kada dabar jau gausiu VPA, nes man suma tokia per didelė pasirode g.gif  bijau kad po to nereiktu laukti kokio pusmecio, atrodo dekretiniai buna uz 4 men.

QUOTE(jitute @ 2012 07 10, 20:00)
4u.gif  po 4 menesiu t.y. jei dekretas nuo 06,22 tai pinigelius gausiu spalio ar lapkricio men, idomu kaip ten skaiciuojasi 4u.gif

Tai kad žinokit beveik ir gausis tas pusmetis... Taip jau yra.
Aš preliminariai paskaičiavau, kad jums dekretas baigsis spalio gale, tai tada gausit lapkritį visai nedaug - už tas kelias spalio dieneles likusias. O jei jūsų dekretas baigias lapkritį - tada gausit tik gruodžio vidury. Nu tai kaip ir pusmetis išeina praktiškai skaičiuojant...
Papildyta:
QUOTE(d-krall @ 2012 07 10, 18:55)
Sveiki, pasidarė smalsu: jei nekretas nuo birželionuo šiandien iki spalio 8 d.., vaiko priežiūros atsotogų turėsiu darbovietėje pasiprašyti 10 08 d.? Kada gausiu pirmą išmoką už vaiko priežiūrą? Ir už kokias dienas ji bus skaičiuojama 10 08 - 11 08 ar 10 08-10-31?

Jūs nemaišot NGA ir VPA g.gif ? Jei klausiate apie VPA - jums skaičiuos iš 2011 09 01 - 2012 08 31. Pirmą VPA išmoką gausite lapkričio mėnesį, tik ji bus nepilna, už 22 spalio dienas.
O prašymą dėl VPA parašyti galima ir truputį anksčiau, nebūtina ateiti lygiai tą pačią dieną, kai baigiasi NGA.
Atsakyti