Įkraunama...
Įkraunama...

Poilsis Šventojoje

QUOTE(flight @ 2012 06 18, 09:12)
Ne, važiuojam iki pasienio su dviračiais wink.gif. O jei su mašina, tai stojam daug arčiau, ir paeinam dar pajūriu pėstute.

Aišku.
Tai aš apie tą atkarpą,kur keliukas veda iki pat pasienio, ir kalbėjau,kad kas jei važiuos tai tik patarčiau su džipais.
Atsakyti
Bet kad ten šlagbaumas g.gif Plius, ženklas važiuoti draudžiama..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo flight: 18 birželio 2012 - 14:55
sveikos, kazin kada bus ikeltas Galeros gyvo garso koncertu grafikas? ar as tik nerandu smile.gif
Atsakyti
Na ka, grizom... Norejosi ilgeliau pabuti, bet deja, darbeliai spaudzia.

Gyvenom Vaivorykstej. Kol laukem, supratom, kad labai aktyviai visi rezervuojasi namelius ateinanciam savaitgaliui - buvo net du skambuciai ir is pilno prirasyto lapo, panasu, kad vietu ne per daugiausiai like. Viskas kaip ir tikejomes, kaip ir buvo anksciau, taip ir liko - patogios lovos, arbatinukas, indai ir irankiai kambaryje. Beje yra antenos kabelis panasus i kabelines. Virtuveleje yra ir puodai, ir keptuves, indu ploviklis, virykles dujines - degtuku nebuvo, gal kas nufirfino netycia.
Kadangi didesne nameliu dalis buvo uzimta, negalejom rinktis. Tad gyvenom i vidini kiemeli. Su vaikais manau jis nelabai tinkamas, nes mazoka vietos zaisti. Tokiu atveju geriau prasyti, kad butu su langais i pusyna. Pusyne yra vaiku zaidimu aikstele, nors pasirode, kad ji tokia biskiuka pavargus jau. Plius pro pusyna gana nedidelis judejimas, maloniau ir vakaroti ir saslus keptis.
Sventojoj didesne dalis prekybos ir pramogu jau veikia, zmoniu irgi nemazai. Tiesa, atrakcionu vaikams nematem - neaktualu buvo, tai per daug ir neieskojom.
Dviraciu kainos - 1 val - 6 lt, visa diena - 30 lt.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aggree: 18 birželio 2012 - 22:30
del dviraciu radau info cia
http://www.kurortupr...nuoma/dviraciai

mes vaziuosim stai cia
http://www.*infected...o-13757610.html
vakar uzrezervavau rugpjucio paciai pradziai namuka, kiek zinau dar buvo laisva iki liepos 7 dienos, tik nezinau nuo kada.
Vaziuosime pirma karta, kai grisime parasysiu ispudzius. o gal kas nors jau atostogavo toje vietoje, ir gali pasidalinti ispudziais?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tavo_Mano: 19 birželio 2012 - 09:36
nerodo skelbimo g.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tavo_Mano: 19 birželio 2012 - 09:52
QUOTE(Tavo_Mano @ 2012 06 19, 11:41)
nerodo skelbimo g.gif

kas nori peržiūrėti nuoroda: vietoj *infected* - reikia įrašyti s k e l b i u . l t (be tarpų)

Kiek mokėjote?
Gal tikslų adresą žinote?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo beatek: 19 birželio 2012 - 09:49
QUOTE(beatek @ 2012 06 19, 10:48)
kas nori peržiūrėti nuoroda: vietoj *infected* - reikia įrašyti s k e l b i u . l t (be tarpų)
Kiek mokėjote?
Gal tikslų adresą žinote?

Uz para 150 lt...nera pigu, bet suprantu kad uz privatuma ir netriuksminga aplinka teks primoketi 4u.gif
nezinau dar tiksliai gatves, vakare parasys koordinates i el. pasta.
Atsakyti
QUOTE(Tavo_Mano @ 2012 06 19, 11:52)
Uz para 150 lt...nera pigu, bet suprantu kad uz privatuma ir netriuksminga aplinka teks primoketi 4u.gif

tai kai sužinosite, gal galėtumėte man permest kontaktus 4u.gif
Šiai vasarai jau rezervavom, bet išsisaugosiu kontaktus kitai vasarai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(beatek @ 2012 06 19, 10:54)
tai kai sužinosite, gal galėtumėte man permest kontaktus  4u.gif
Šiai vasarai jau rezervavom, bet išsisaugosiu kontaktus kitai vasarai  smile.gif

butinai permesiu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Tavo_Mano @ 2012 06 19, 09:52)

Oho, tai jus brangokai mokesite. g.gif

Mes uz mobilu nameli su puikia terasa mokesime 90 lt parai. Vaziuojam liepos viduryje savaitei

http://www.*infected...s-13849997.html

Kai atidarys nuoroda, irasykite vietoje infected sklebiu.lt

Kitaip neatidaro
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Fera82: 19 birželio 2012 - 11:00
QUOTE(Fera82 @ 2012 06 19, 12:59)
Oho, tai jus brangokai mokesite.  g.gif

Mes uz mobilu nameli su puikia terasa mokesime 90 lt parai. Vaziuojam liepos viduryje savaitei

http://www.*infected...s-13849997.html

Kai atidarys nuoroda, irasykite vietoje infected  sklebiu.lt

Kitaip neatidaro

bet pas jus atstumas iki juros didesnis, kaina nuo šito labai priklauso
Atsakyti