QUOTE(flight @ 2012 08 03, 12:33)
KOORDINATES PRAŠOM
Orientacijai:
Važiuojant dviračių taku iš Šventosios į Palangą prisivažiuoja toks išsišakojimas-reikia daryti didelį posūkį kairėn,o jei suktum į dešinę,tai prie pat pajūris ,ten su dviračiais daugiau sustoja maudytis.Žodžiu atvažiavus suki arba kairėn ir mini toliau Palangon,arba suki asfaltu dešinėn ir už poros metrų jūra.Šitą atkarpą turėtumėt žinoti.
Tai va,o tas rojaus kampelis tai yra dar PRIEŠ šitą sankryžą.Po dešinei miške matyti platus smėlėtas užkilimas .Kiek ten metrų tarp to tuščio paplūdimio ir tos sankryžos tikrai nežinau,nes pirmą kartą važiavau,bet nelabai toli.Ten irgi prie pušų keli dviračiai buvo prirakinti.
Tai žodžiu tam paplūdimy taip ir matyti kairėj toliau žmonės matomai nuo to dviračių tako keli vaikšto,o dešinėj tolėliau matomai nuo tų apgyvendintų namelių Ošupio take.O gal ten jau Užkanavė,tikrai nežinau.
O tas tarpas toks tuščias-nuostabiausias smeliukas ,skaidriausias vandenėlis ,ir tuštuma...
Buvo su dviračiais stabtelėję kelios šeimos ir viskas.
Jei neaiškiai aprašiau,tai sakykit,nes tikrai nevietinei ir dar tik vieną kartą buvusiai labai sunku aprašyti vietą,esančią miško glūdumoj
Papildyta:
QUOTE(xxkamane @ 2012 08 03, 13:08)
man tai nuo Palangos link Sventosios vaziuojant yra tokia pieva, kur oro uostas matosi, tai as jos zaiuriai bijau
,ten ypac vakare vaziuojant zalciu ir gluodenu islenda
o siaip papludymiai tarp Sventosios ir Palangos
O kodėl aš nemačiau?
Kad ir ne į tą pusę myniau,alia vis tiek oro uosto nemačiau.O gal ta mano aprašyta sankryža ten ir yra,nes ten tokia ir matosi laukymė..