Įkraunama...
Įkraunama...

Poilsis Šventojoje

QUOTE(adrija @ 2012 08 03, 10:29)
.O dar dviračiu link Palangos važiuojant kokį rojaus kampelį buvau radus wub.gif  wub.gif

KOORDINATES PRAŠOM ax.gif
Atsakyti
man tai nuo Palangos link Sventosios vaziuojant yra tokia pieva, kur oro uostas matosi, tai as jos zaiuriai bijau fear.gif,ten ypac vakare vaziuojant zalciu ir gluodenu islenda unsure.gif
o siaip papludymiai tarp Sventosios ir Palangos wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo xxkamane: 03 rugpjūčio 2012 - 12:09
QUOTE(xxkamane @ 2012 08 03, 12:08)
man tai nuo Palangos link Sventosios vaziuojant yra tokia pieva, kur oro uostas matosi, tai as jos zaiuriai bijau fear.gif,ten ypac vakare vaziuojant zalciu ir gluodenu islenda unsure.gif

Ne sventosios mieteli, bet jei kas vaziuosite dviraciais i Palanga verta zinoti, kad prie Lino, meduzos yra nemazai gyvaciu. Esu macius zalciu, kelias angis. Ten tokie grazus pusynai, bet vaiksciot reiktu atsargiai, nes gyvaciukes sildosi ant takeliu isliauze. Viena karta vaikas vos neuzmyne ant angies unsure.gif Gerai kad ta per kelias ****** prasliauze doh.gif doh.gif Tad kas ten vazinejates labiau ziurekit i kelia ir vaikams labai laisvai begiot geriau neleisti ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo knielita: 03 rugpjūčio 2012 - 12:51
QUOTE(flight @ 2012 08 03, 12:33)
KOORDINATES PRAŠOM ax.gif

Orientacijai:
Važiuojant dviračių taku iš Šventosios į Palangą prisivažiuoja toks išsišakojimas-reikia daryti didelį posūkį kairėn,o jei suktum į dešinę,tai prie pat pajūris ,ten su dviračiais daugiau sustoja maudytis.Žodžiu atvažiavus suki arba kairėn ir mini toliau Palangon,arba suki asfaltu dešinėn ir už poros metrų jūra.Šitą atkarpą turėtumėt žinoti.
Tai va,o tas rojaus kampelis tai yra dar PRIEŠ šitą sankryžą.Po dešinei miške matyti platus smėlėtas užkilimas .Kiek ten metrų tarp to tuščio paplūdimio ir tos sankryžos tikrai nežinau,nes pirmą kartą važiavau,bet nelabai toli.Ten irgi prie pušų keli dviračiai buvo prirakinti.
Tai žodžiu tam paplūdimy taip ir matyti kairėj toliau žmonės matomai nuo to dviračių tako keli vaikšto,o dešinėj tolėliau matomai nuo tų apgyvendintų namelių Ošupio take.O gal ten jau Užkanavė,tikrai nežinau. biggrin.gif O tas tarpas toks tuščias-nuostabiausias smeliukas ,skaidriausias vandenėlis ,ir tuštuma... biggrin.gif Buvo su dviračiais stabtelėję kelios šeimos ir viskas.
Jei neaiškiai aprašiau,tai sakykit,nes tikrai nevietinei ir dar tik vieną kartą buvusiai labai sunku aprašyti vietą,esančią miško glūdumoj lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(xxkamane @ 2012 08 03, 13:08)

O kodėl aš nemačiau? unsure.gif Kad ir ne į tą pusę myniau,alia vis tiek oro uosto nemačiau.O gal ta mano aprašyta sankryža ten ir yra,nes ten tokia ir matosi laukymė..
Atsakyti
QUOTE(adrija @ 2012 08 03, 13:56)
Orientacijai:

Pasitiklsinsiu. Čia jau pravažiavus Monciškes, kur dviračių takas atskirtas tokia spec. tvorele (kur mašinos pralįsti negali, o dvirčiai - gali)? Važiuojant link Kunigiškių, kur privažiuoji tokią kaip sankryžą su mašinų keliu?
Atsakyti
QUOTE(flight @ 2012 08 03, 14:16)
Pasitiklsinsiu. Čia jau pravažiavus Monciškes, kur dviračių takas atskirtas tokia spec. tvorele (kur mašinos pralįsti negali, o dvirčiai - gali)? Važiuojant link Kunigiškių, kur privažiuoji tokią kaip sankryžą su mašinų keliu?

Taip.Biskį tolėliau pavažiavus yra šlagbaumas,kur tik dviračiai gali pralysti.Kairiau stovėjo kelios mašinos,nes ten baigiasi mašinų kelias.Matomai žmonės nuėję į paplūdimį.Tai va tas šlagbaumas yra po tos sankryžos,o paplūdimys prieš sankryžą,važiuojant nuo Šventosios link Palangos.Tokios vietos daugiau tam take nėra.Tas asfaltuotas takas taip atsišakoja ir asfaltuotas iki pat kopų matosi.. ten tokia erdvė toj vietoj.
Ar Monciškes pravažiuoji tikrai nežinau,neklauskit,nes užrašų tokiom temom nėra ,o aš ten pirmą kartą buvau.
Atsakyti
sveikos planuojam vaziuot isventaja uzperkai buvom apsistoja pas zmones tokius simet mastau gal ir kur kambareli isinuomuot nes vaziuojam dviese ir mazas vaikas gal kas turit geru atsiliepimu kontaktu ? aciu
Atsakyti
QUOTE(Tigriukė@ @ 2012 07 29, 12:15)
Taip,yra tik SEB prie Cento pard.  smile.gif

Bet ko gero nei viena nezinote kad pinigu galima nusiimti paste su Swed banko kortele 4u.gif
Papildyta:
O su vaikais mazais man geriausiai patiko Zuvedru 53 ir Inkaro kiemelis,todel,kad uzdara teritorija,kuri yra nedidele,uzsidaro vartai,yra zaidimu aikstele,jauku,patogus nameliai,Inkaro kiemelyje namukai atskiri,taigi uz sienos kaimynu nera,niekaip nemaisai ir tau netriauksmauja,yra teraseles,saslykines,patogi virtuvele ir t.t
Atsakyti
sveikos, sakykit norejau gal pasiulymu turite arciau juros gali buti be patogumu kad terasele tik kokia buti 7zmonem su vaiku plius, ar per kelis kambariuss ta pati nameli ,bet kokiu paisulymu , nelabai ko yra su terasele ir lauke pasisedet , g.gif
Atsakyti
Sveikos , tik ka grizom is Elektrono namuku thumbup.gif wub.gif wub.gif viskas puikiai , namukai tikrai labai faini kiek brangoki bet ka darysi kai komforto noris biggrin.gif biggrin.gif

orelis buvo puikus tad pasvilom mazumele bet nepavojingai smile.gif

Likusioms gero poilsio ir atostogu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(flight @ 2012 08 03, 14:16)

čia ta sankryža ko gero pasukus į dešinę kur upelis įteka į jūra 4u.gif
Atsakyti
Rekomenduoju Zuvedru 53, labai patiko. thumbup.gif
Atsakyti