o gal kas turit atsiliepimu apie poilsine "Osia"? Buciau labai dekinga
"Ošia" netoli jūros, apie 250- 300 m. , Šventosios pakraštys, šalia dviračių takas, kuriuo galima nuvažiuoti iki Palangos ar tų laukinių tuščių pliažų, kurių foto buvau įdėjusi. Prie pat "Jūros" g. pradžios, išvienos pusės - gatvė, iš kitos - sena krepšinio aikštelė ir kiemukas. Pirmame aukšte yra maisto prekių pardutouvė, taip pat dviračių nuoma.
"Kvapnioji Rūta" gerokai toliau iki jūros ar dviračių tako, kiek arčiau centro (bet ne centre).
"Kvapnioji Rūta" gerokai toliau iki jūros ar dviračių tako, kiek arčiau centro (bet ne centre).
QUOTE(flight @ 2012 07 31, 16:38)
"Ošia" netoli jūros, apie 250- 300 m. , Šventosios pakraštys, šalia dviračių takas, kuriuo galima nuvažiuoti iki Palangos ar tų laukinių tuščių pliažų, kurių foto buvau įdėjusi. Prie pat "Jūros" g. pradžios, išvienos pusės - gatvė, iš kitos - sena krepšinio aikštelė ir kiemukas. Pirmame aukšte yra maisto prekių pardutouvė, taip pat dviračių nuoma.
Aciu Senesnej temoj radau komentara, kad aplinka ne kokia kadangi ant gatves, bet kadangi jau nelabai ka radau siam savitgaliui, tai teks pasitenkinti gyvenimu cia. Tikiuosi labai nenusivilsiu.
QUOTE(e.v.a @ 2012 08 01, 13:12)
Aciu Senesnej temoj radau komentara, kad aplinka ne kokia kadangi ant gatves, bet kadangi jau nelabai ka radau siam savitgaliui, tai teks pasitenkinti gyvenimu cia. Tikiuosi labai nenusivilsiu.
na kiemo ten nera, bet jura uztai arti
QUOTE(xxkamane @ 2012 08 01, 15:33)
na kiemo ten nera, bet jura uztai arti
Yra a la kiemukas, atitvertas nuo gatvės augalais, jame pavėsinė. "Tikro", tvora atitverto kiemo - nėra.
Savaitgaliais ir kai būna labai geras oras, automobilių aikštelė šalia poilsinės ir aplinkui būna sausakimša nuo mašinų, žmonės čia stoja atvažiavę iš toliau ir eina į jūrą. Aikštelė pilna keliom eilėm, šalia aikštelės tokia maža gatvytė irgi užstatyta būna. Kieno langai į tą pusę, gal nelabai kas.
Laba diena. Vakar sugryzom is Sventosios. Buvom apsistoje Svyturio g. 8. Is pradziu kai rezervavau cia vieta labai bijojau kas ir kaip bus , nes atsiliepimu radau labai mazai, taciau vieta isties labai sauni, mum viskas tiko ir patiko. Kitais metais manau nebereikes sukti galvos kur atostogauti.
Sveikos, gal kas ilsejotes "Vaivorykstes" nameliuose, idomus butu atsiliepimai, ar toli jura, kaip paciu nameliu bukle?
klaudi perskaitykit tema,tikrai daug info apie sia poilsiaviete
QUOTE(flight @ 2012 07 31, 09:41)
Elijaa, jūs sureagavot gynybiškai, jautriai. Tarsi kiekvienas neturėtų teisės leisti laiką kaip panorėjęs
Man buvo smalsu, ar nepervargstama fiziškai ir psichologiškai nuo tokio stiliaus, o jūs puolėt gintis. Knielita atsakė būtent į tai, ko buvo klausta, pasidalijo patirtimi Suprantama, kai atostogų tik savaitė ir daugiau nebenuvažiuosi pajūrin, norisi vis kažką pamatyti, kažkur nueiti. Šito faktoriaus nebuvau prisiminusi. Mes gi sėdim pajūry ilgai, viskas senai pažįstama nuo- iki, išžiūrėta, sava, jūra - jokia prabanga, todėl ir poilsiavimo tempai - kitokie..
(Aš ir knygas storiausias per atostogas pajūry perskaitau, ir filmų daug žiūriu, nors namuose - ir Gala, ir projektorius su didžiuliu ekranu ant sienos.. Ir vakaroti ramiai mėgstu, su vyneliu, nors namuose - sava terasa žolytė ir kepsininė..)
Mėgstančioms privatumą, įkeliu dar pora foto iš paplūdimių kitoje pusėje, t.y., už Monciškių. Geriausia į juos nuvažiuoti dviračiais, arba pėstute (nebijančioms ilgiau pasivaikščiot).
Čia buvo savaitgalis, karščiai, o štai kiek žmonių :
Beje, Knielita, kaip supratau, jūs ilsitės Palangoje. Rugpjūtį ten būsiu - gal pasidalintumėt info, kur dviračiu galima pavažiuoti į vieną ar kitą pusę, kad rasti tuščius laukinius paplūdimius?
Man buvo smalsu, ar nepervargstama fiziškai ir psichologiškai nuo tokio stiliaus, o jūs puolėt gintis. Knielita atsakė būtent į tai, ko buvo klausta, pasidalijo patirtimi Suprantama, kai atostogų tik savaitė ir daugiau nebenuvažiuosi pajūrin, norisi vis kažką pamatyti, kažkur nueiti. Šito faktoriaus nebuvau prisiminusi. Mes gi sėdim pajūry ilgai, viskas senai pažįstama nuo- iki, išžiūrėta, sava, jūra - jokia prabanga, todėl ir poilsiavimo tempai - kitokie..
(Aš ir knygas storiausias per atostogas pajūry perskaitau, ir filmų daug žiūriu, nors namuose - ir Gala, ir projektorius su didžiuliu ekranu ant sienos.. Ir vakaroti ramiai mėgstu, su vyneliu, nors namuose - sava terasa žolytė ir kepsininė..)
Mėgstančioms privatumą, įkeliu dar pora foto iš paplūdimių kitoje pusėje, t.y., už Monciškių. Geriausia į juos nuvažiuoti dviračiais, arba pėstute (nebijančioms ilgiau pasivaikščiot).
Čia buvo savaitgalis, karščiai, o štai kiek žmonių :
Beje, Knielita, kaip supratau, jūs ilsitės Palangoje. Rugpjūtį ten būsiu - gal pasidalintumėt info, kur dviračiu galima pavažiuoti į vieną ar kitą pusę, kad rasti tuščius laukinius paplūdimius?
Nu grįžau ir aš iš tokio paplūdimio.Fantastika.O dar dviračiu link Palangos važiuojant kokį rojaus kampelį buvau radus
O vakar važiuojant namo aplankėm Palangą ir jos paplūdimį prie moterų pliažo.Jezau,kaip aš ten pavargau,kiek žmonių ir koks bjaurus oras tvyro.vėl atostogų reikia
sveiki na ir mes jau po atostogu, apsistoje buvom cia ,keturvieciame su dviaukste lova, http://planuokatosto...ventojoje-juros, na musu namelio foto cia tik kelios nes truputi baisenis bet lauke vietos daug, viduje taip pat, aisku miegojimui sutilpom bet ta dviaukste lova truputi gal neblogai jei vaikai pauge nes yra tik dvigule tryse su vaikiuku truputi mazkokai vietos, tai miegojom atskirai ,as su vaiku , vyras atskirai , nu tevai dar nakti buvo tai jie sukrito kur svetainej baldai buvo, na gerai kad tualetas dusas aisku viskas senoka dujine taip pat bet viskas vietoj , trukumai mazi sviesos nebuvimAS KAI KUR ,PO TO TELEvizorius nejo vyras kazka pakraste tai rode bet ir tai tiktv3 o norejom olimp[ijada paziuret tai likom neziureje, na seip seiminikai nesikisa super, kaimynu yra netoli, bet nieko na jei vakiukai ,tai davesi visi kieme, na nieko kitais metais dar paieskosim bet seip likom patenkinti , ai kaina 140para