Įkraunama...
Įkraunama...

Poilsis Šventojoje

QUOTE(Cldmkr @ 2012 07 27, 11:13)
Gal kas ilsėjotes šiuose elektrono nameliuose, kurie su visais patogumais?

Kokie atsiliepimai dėl sąlygų? Ar ta vieta labai triukšminga?

Mes ilsejomes praeita savaite biggrin.gif labai faini nameliai, juose 2 kambariai (miegamasis ir paprastas su virtuve ir sofa-lova), yra spinta drabuziams, tualetas su duso kabina ir kriaukle, mini virtuvele (mikrobange, virdulys, mazas saldytuvas ir kaitlente vienam puodui, keptuve, puodas, stalo irankiai ir indai), yra televizorius. Nameliai tikrai labai tvarkingi ir jaukus, iejus atrodo, kad tu viesbutuke, aplink namelius aplinka sutvarkyta, neprisnerksta, zodziu man labai patiko thumbup.gif triuksmo is pagrindines gatves nesigirdi, tiesa mums pasitaike kaimynai, kurie bumcikus uzsileido vakare masinoje netoli namelio, tai buvo girdet, bet neikyriai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Cldmkr @ 2012 07 27, 12:13)
Gal kas ilsėjotes šiuose elektrono nameliuose, kurie su visais patogumais?
user posted image
Kokie atsiliepimai dėl sąlygų? Ar ta vieta labai triukšminga?

O sakykit kokios kainos ? aš kažkaip nerandu , čia skambinti ir klausti reikia spėju ? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Berry22 @ 2012 07 27, 14:13)
O sakykit kokios kainos ? aš kažkaip nerandu , čia skambinti ir klausti reikia spėju ?  g.gif

cia kainos,yra ten visokiu nameliu
http://planuokatosto...tojoje-sventoji
Atsakyti
QUOTE(Berry22 @ 2012 07 27, 14:13)
O sakykit kokios kainos ? aš kažkaip nerandu , čia skambinti ir klausti reikia spėju ?  g.gif

aš ką tik skambinausi,tai sakė,kad tas renovuotas keturvietis 170 lt.,ir nori avanso 200 lt.
Atsakyti
Jūra šiandien kiek švaresnė (mažiau dumblių), žmonių labai daug.. Dangus visą dieną - kuo giedriausias. Beje, norintiems ekspromtu savaitgaliui atvažiuoti į Šventąją ir nieko iš anksto nerezervavusiems - įsimeskit palapinę 4u.gif Bo, laisvų vietų nėra...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo flight: 27 liepos 2012 - 18:07
Gal kas žinot ar yra Šventooje Swedo bankomatas?
Atsakyti
QUOTE(flight @ 2012 07 27, 08:40)
Knielita, mes dviračiais irgi daug važinėjam drinks_cheers.gif , maniškiai su jais ištisai, kai kieme. TIk, mano penkiametė, šią vasarą išmokusi savarankiškai važiuoti, per maža, kad paleisti dviratuku iki kokios Palangos ir atgal. Tai kiemas - super, jie čia su kompanija ir dviračiais ir paspirtukais lenktyniauja, žaidžia kamuoliu etc. Aš pati, juos palikusi, kartais išlekiu kur su dviračiu, labai mėgstu dviračiuoti smile.gif

Mūsų vaikams kiemas yra teritorija, kurioje kasmet, kas vasarą susirenka tie patys vaikai. Jie kartu auga nuo kūdikystės, vieni kitus pažįsta, pasiiilgsta ir labai laukia, kada galės susimatyti. Tai yra jų atostogų dalis, ir net nesiruošiu to iš jų atimti smile.gif Ir kita vertus - niuansas, kad čia ilsisi tie, kurie nesinuomoja, o turi savo, atostogų būstą. Ir ilsisi ne savaitę ir ne dvi.

Bet net kai nuomojamės (Palangoje ar Neringoje), tai leidžiam sau ir dozę ramybės, nieko neveikimo. Nors turim namą, savo kiemą su vaikų baseinu, terasą ir tas vynelis terasoje nėra jokia naujiena ar "kažkas tokio". Vis tiek, kažkaip, gera - pasėdėti, paplepėti, paskaityti knygą ar panaršyti  bigsmile.gif , sustoti, vaikus paleisti žaisti, gal į kokias marias ar šiaip, vaizdelį, įsižiūrėti...

maniskiai irgi neatsiejami be dviratuku, tik mazieji dar su balansiniais dviratukais siais metais vazineja, kitais gal jau priaugs jiems nupirktus dviratukus smile.gif Bet su siais dviratukais super biggrin.gif , tiesa dickis jau raliuoja senokai ir labai gerai su dviraciu, jie aplekia visa Palanga smile.gif Be problemu su vaikais nuo parko iki lino baseino nueinam. Vaziuoja ir pajuriu jie, ir taku smile.gif Tad dar keli metai ir matyt vazinesim jau visa seima ir ilgesnius atstumus rolleyes.gif
O ir namuose maniskiai megsta su dviratukais duotis ir i parka tik su jais einam. Vaikai su dviraciais, o mes is paskos, kitais metais jau sakem ir mes dviracius isigysim, nes parkas salia,o mes kas vakara megstam pasivaikscioti, lauke pasibuti.
O kas liecia ramu pasisedejima, matai, musu atostogos skiriasi. Jusiskes ilgos kaip suprantu, o musu trunka trumpai smile.gif 4-7 dienos. Tad pasisedejimams tiesiog laiko nebelieka, kai tiek neaplankytu vietu per metus yra.
Nors is esmes jei nuomojames buta ar namuka ir yra du var. renkames ta kur yra kiemas ar balkonas. bet kiek esam gyvene niekada nesedejom terasoj, lauke prie namo. Mes i pajuri traukiam saules lydeti, tada i parka arba iki lino ir pusynu einam link namu. Jei apniuke tai lygiai taip pat tik saules nelydim, tiesiog pasivaikstom pajuriu smile.gif Ilgesni laika tai pabostu, pavargtume, bet kai atostogos savaite max. nespeja nusibosti tas ritualas ir vynas su knyga ar pokalbiais jau buna namie smile.gif
Atsakyti
QUOTE(knielita @ 2012 07 27, 21:40)
Ilgesni laika tai pabostu, pavargtume, bet kai atostogos savaite max. nespeja nusibosti tas ritualas ir vynas su knyga ar pokalbiais jau buna namie smile.gif

Supratau drinks_cheers.gif

O Palangoje daug geresnės sąlygos dviračiuot negu Šventojoje, deja...Vat šito tai baltai pavydžiu.

Šventojoje dviračių takas yra tas, kuris veda į Palangą (prasideda Ošupio taku). Bet jei nori kažkur į parduotuvę ir pan, pvz., Jūros gatve - vaikui su dviračiu dabar labai sudėtinga, net pavojinga. Šaligatviai baisūs, o ir masės žmonių ant jų, nei praeisi, nei pravažiuosi. Į signanlinį dviračio skambutį jie nereaguoja, nors skambinu išsijuosusi ("skinu" kelią vaikams). Likusi dalis pėsčiųjų be ceremonijų traukia gatve, šalia jų bando prasisprasuti tie nuomojami keturračiai, ir žinoma - mašinos. Kai kurios važiuoja lėčiau, kai kurios - lekia.
Taigi, apsiribojam kiemu. Sūnus jau moka ir be problemų, jis vyresnis ir su solidžia patirtimi, jo nebijau paleisti, o dukros - bijau. Cypliukas dar.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo flight: 27 liepos 2012 - 21:19
QUOTE(flight @ 2012 07 27, 21:03)
Supratau  drinks_cheers.gif

O Palangoje daug geresnės sąlygos dviračiuot negu Šventojoje, deja...Vat šito tai baltai pavydžiu.

Flight, dar pora metu ir jus jau dviraciuosite uz sventosios ribu, ypac kai toks takas yra mirksiukas.gif Mes dabar iki kempingo ir atgal su vaikinais, bet manau ir mums dar keli metai ir tada noreciau jau lekti i papludimi tarp sventosios ir palangos. Turim atrade tokia vieta, nuosali, rami ir labai grazi bigsmile.gif O ir pati atkarpa man labai patinka wub.gif
Atsakyti
QUOTE(knielita @ 2012 07 27, 22:19)
tada noreciau jau lekti i papludimi tarp sventosios ir palangos. Turim atrade tokia vieta, nuosali, rami ir labai grazi  bigsmile.gif O ir pati atkarpa man labai patinka  wub.gif

Su sūnum daug važinėjam jau penkti metai, o dukra visados arba kėdutėje, arba priekaboje. Tik šį mėnesį ėmė važouot savarankiškai dviratuku. Tai turim derintis prie jos tempų ir galimybių.
Šią vasarą visa šeima važiacvom dviračiais (dukra dar sėdėjo priekaboje) iš Palangos į Jūrų muziejų. Man tas takas irgi labai patinka smile.gif
O vietelių aš irgi žinau, mes jas matyt, visas išnaršę. Tiek Palangos, tiek Latvijos pusėn. Nemėgstam žmonių širšalynės, tai ieškom, kur ramiau..Tikrai, nepalyginsi su perpildytais pliažais thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo flight: 27 liepos 2012 - 21:29
QUOTE(flight @ 2012 07 27, 20:22)
O vietelių aš irgi žinau, mes jas matyt, visas išnaršę. Tiek Palangos, tiek Latvijos pusėn. Nemėgstam žmonių širšalynės, tai ieškom, kur ramiau..Tikrai, nepalyginsi su perpildytais pliažais  thumbup.gif

tai jau tikrai nieko nėra geriau,kaip "piko" metu papludimyje būti TIK su savo šeima wub.gif tuščia/ramu/gera/atpalaiduojančiai jautiesi wub.gif ir aplinkui thumbup.gif nieko nėra thumbup.gif
Atsakyti
Šiandien dangus aptrauktas debesų sluoksniu, bet tikimės, kad oras neprastės. biggrin.gif

QUOTE(Willita @ 2012 07 27, 20:50)
Gal kas žinot ar yra Šventooje Swedo bankomatas?

Lyg ir ne. Mačiau tik SEB bankomatą.
Atsakyti