Įkraunama...
Įkraunama...

Poilsis Šventojoje

Oj kaip sureagavot biggrin.gif
Tiesiog, matau tokiuų, kasdien, su išvargusiais vaikais, nuo pat yrto iki vakaro non stop, gyvenančių pajūry beveik tiesiogine to žodžio prasme. Tai ir įdomu pasidarė - o kodėl nepasidalinus, ar pvz, neišvargina tas tempas, ar nesinori pasėdėt ramiai terasoj (su vyneliu), kieme (su mėsyte) ar tiesiog, balkone, pabūti ramiai ir kt. Nes gi ašikiai rašot - "grįžtam ir iškart, į lovą, tik permiegot".

Beje, jūra šiandien į popietę "sugedo" - atsirado nemažai dumlių.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo flight: 26 liepos 2012 - 20:38
QUOTE(flight @ 2012 07 26, 20:37)
Oj kaip sureagavot  biggrin.gif
Tiesiog, matau tokiuų, kasdien, su išvargusiais vaikais, nuo pat yrto iki vakaro non stop, gyvenančių pajūry beveik tiesiogine  to žodžio prasme. Tai ir įdomu pasidarė - o kodėl nepasidalinus, ar pvz, neišvargina tas tempas, ar nesinori pasėdėt ramiai terasoj (su vyneliu), kieme (su mėsyte) ar tiesiog, balkone, pabūti ramiai ir kt.  Nes gi ašikiai rašot - "grįžtam ir iškart, į lovą, tik permiegot".

Beje, jūra šiandien į popietę "sugedo" - atsirado nemažai dumlių.

ne man skirta, bet pasisakysiu biggrin.gif Mes matyt tie kurie isvargstam labai, tikrai smile.gif Jokiu mesyciu prie namuko, jokiu vyneliu terasoj ar balkone, kodel? Todel kad mes visa tai turim namie. kokia atrakcija kai gali visa tai tureti namie. neturim pusyno, juros, neturim tokiu nuotabiu takiu pasivaiksciojimams. Mieste minam parku takelius,bet prie juros viskas kitaip... Tiesa, vaikai miega pietu, atiduodam duokle poilsiui diena, bet po to vaikstom, vaikstom, vaikstom. Man tai tikros atostogos smile.gif Ne vynas, ne mesyte, o pajurys, pusynai wub.gif wub.gif wub.gif Todel tas kiemas man asmeniskai irgi nerupi. Yra jis man gerai, kol as pasildysiu pietus vaikai pazais jame bet tik tiek smile.gif nebus, na pazais vaikai balkone ar kambary kol ruosiu kazka ir eisim. Juk nuomojames ne tam, kad sedet namie ir kiemu geretis smile.gif
Nors vel kiekvienam savo ir kiekvienas suvokia kitaip atostogas. Svarbu kad jos butu ir geros biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo knielita: 26 liepos 2012 - 21:42
QUOTE(knielita @ 2012 07 26, 22:42)
ne man skirta, bet pasisakysiu  biggrin.gif  Mes matyt tie kurie isvargstam labai, tikrai smile.gif Jokiu mesyciu prie namuko, jokiu vyneliu terasoj ar balkone, kodel? Todel kad mes visa tai turim namie. kokia atrakcija kai gali visa tai tureti namie. neturim pusyno, juros, neturim tokiu nuotabiu takiu pasivaiksciojimams. Mieste minam parku takelius,bet prie juros viskas kitaip... Tiesa, vaikai miega pietu, atiduodam duokle poilsiui diena, bet po to vaikstom, vaikstom, vaikstom. Man tai tikros atostogos smile.gif Ne vynas, ne mesyte, o pajurys, pusynai  wub.gif  wub.gif  wub.gif Todel tas kiemas man asmeniskai irgi nerupi. Yra jis man gerai, kol as pasildysiu pietus vaikai pazais jame bet tik tiek smile.gif nebus, na pazais vaikai balkone ar kambary kol ruosiu kazka ir eisim. Juk nuomojames ne tam, kad sedet namie ir kiemu geretis smile.gif
Nors vel kiekvienam savo ir kiekvienas suvokia kitaip atostogas. Svarbu kad jos butu ir geros biggrin.gif

O jei blogas oras? biggrin.gif Tai kiek gi tada po tuos pušynus gali mint? biggrin.gif Jei ten pora parų gyveni tai dar nieko,o jei kokią savaitę ar ilgiau?Mano vaikui tai nusibostų tas valkiojimasis.Man irgi lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(adrija @ 2012 07 26, 21:45)
O jei blogas oras? biggrin.gif Tai kiek gi tada po tuos pušynus gali mint? biggrin.gif Jei ten pora parų gyveni tai dar nieko,o jei kokią savaitę ar ilgiau?Mano vaikui tai nusibostų tas valkiojimasis.Man irgi lotuliukas.gif

Kiekvienam savo, taip? Jums nusibostu, o mums tai atostogos smile.gif Diena, neatsiejamas buvimas prie juros, kopose ar pajuryje jei zinoma oras tai leidzia, vakarop vaiksciojimas wub.gif Vaikai tiesa su dviraciais biggrin.gif Pramogu gali susirasti kokiu nori, jei zinoma tik nori. sedeti bare ar terasoj man neatostogos smile.gif
O kai lietus lyja, zinokit nemegstu as lietaus ir vaikai nemegsta, buvo tokios atostogos kai lijo tada nei teresoj malonu buti, nei iseisi pasivaikscioti. Kad ir namie turim didele terasa, na kai lyja anokia romantika joje sedeti smile.gif ar vaikams zaisti. Tad tada belieka susigalvoti pramogu namie ar kazkur. Nors pajuryje daug pramogu nera schmoll.gif Viena lietaus diena Klaipedoj, viena lietaus diena Gintaro muziejuj, nors vaikui absoliuciai neidomu buvo doh.gif ejom su 4-meciu tada. filmo gero nebuvo kad su vaiku eiti. siaip kazin kazko kas butu idomu seimai visai nera prie juros jei oras tikrai lietingas.
O jei apniuke ir krapnoja vos vos tai vaikscioti puikiausiai galima biggrin.gif Vaikai su dviraciais ir pirmyn. Mums tokios atostogos tinka. Sakem vaikai ugtels vos vos vaziuosim nuo Palangos iki sventosios ir atgal biggrin.gif Nes patys dviese tai megstam pajuriu iki sventosios ir atgal suvaiksciot biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif jei labai pavarge tada atgal parvaziuojam tada biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo knielita: 26 liepos 2012 - 22:11
QUOTE(knielita @ 2012 07 26, 23:10)
Kiekvienam savo, taip? Jums nusibostu, o mums tai atostogos smile.gif Diena, neatsiejamas buvimas prie juros, kopose ar pajuryje jei zinoma oras tai leidzia, vakarop vaiksciojimas  wub.gif Vaikai tiesa su dviraciais biggrin.gif Pramogu gali susirasti kokiu nori, jei zinoma tik nori. sedeti bare ar terasoj man neatostogos smile.gif
O kai lietus lyja, zinokit nemegstu as lietaus ir vaikai nemegsta, buvo tokios atostogos kai lijo tada nei teresoj malonu buti, nei iseisi pasivaikscioti. Kad ir namie turim didele terasa, na kai lyja anokia romantika joje sedeti smile.gif ar vaikams zaisti. Tad tada belieka susigalvoti pramogu namie ar kazkur. Nors pajuryje daug pramogu nera  schmoll.gif Viena lietaus diena Klaipedoj, viena lietaus diena Gintaro muziejuj, nors vaikui absoliuciai neidomu buvo  doh.gif ejom su 4-meciu tada. filmo gero nebuvo kad su vaiku eiti. siaip kazin kazko kas butu idomu seimai visai nera prie juros jei oras tikrai lietingas.
O jei apniuke ir krapnoja vos vos tai vaikscioti puikiausiai galima biggrin.gif Vaikai su dviraciais ir pirmyn. Mums tokios atostogos tinka. Sakem vaikai ugtels vos vos vaziuosim nuo Palangos iki sventosios ir atgal  biggrin.gif Nes patys dviese tai  megstam pajuriu iki sventosios ir atgal suvaiksciot biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif jei labai pavarge tada atgal parvaziuojam tada biggrin.gif biggrin.gif

Oho,nu ir duodat biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(adrija @ 2012 07 26, 22:12)
Oho,nu ir duodat biggrin.gif  biggrin.gif

atostogos taigi biggrin.gif biggrin.gif Darbe nuolat vienoj vietoj prie kompo, tai kada daugiau atsivaiksciosi jei ne per atostogas biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos ka gi rytoj paskutine diena darbe thumbup.gif thumbup.gif Ir pirmadieni maunam pajurin thumbup.gif oras lyg neblogas nusimato bigsmile.gif bigsmile.gif

Pajuriu as eiti galiu begalybe turbut... doh.gif aini pabraidai..mmmm kojas ramina vesina tad jos nepavargsta. O kai atgal grizt reikia..tada jau problemele doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ** Svaja**: 26 liepos 2012 - 22:34
QUOTE(knielita @ 2012 07 26, 23:14)
atostogos taigi  biggrin.gif  biggrin.gif Darbe nuolat vienoj vietoj prie kompo, tai kada daugiau atsivaiksciosi jei ne per atostogas  biggrin.gif  biggrin.gif

Nu bet vis tiek doh.gif lotuliukas.gif Aš kažkada taip irgi pavaikščiojau ,bet pajūriu ir ,aišku ,ne iki Šventosios,tai taip nusvilau,kad savaitę lauk negalėjau išlysti.O tai jūs gal tuo taku einat?
Atsakyti
Knielita, mes dviračiais irgi daug važinėjam drinks_cheers.gif , maniškiai su jais ištisai, kai kieme. TIk, mano penkiametė, šią vasarą išmokusi savarankiškai važiuoti, per maža, kad paleisti dviratuku iki kokios Palangos ir atgal. Tai kiemas - super, jie čia su kompanija ir dviračiais ir paspirtukais lenktyniauja, žaidžia kamuoliu etc. Aš pati, juos palikusi, kartais išlekiu kur su dviračiu, labai mėgstu dviračiuoti smile.gif

Mūsų vaikams kiemas yra teritorija, kurioje kasmet, kas vasarą susirenka tie patys vaikai. Jie kartu auga nuo kūdikystės, vieni kitus pažįsta, pasiiilgsta ir labai laukia, kada galės susimatyti. Tai yra jų atostogų dalis, ir net nesiruošiu to iš jų atimti smile.gif Ir kita vertus - niuansas, kad čia ilsisi tie, kurie nesinuomoja, o turi savo, atostogų būstą. Ir ilsisi ne savaitę ir ne dvi.

Bet net kai nuomojamės (Palangoje ar Neringoje), tai leidžiam sau ir dozę ramybės, nieko neveikimo. Nors turim namą, savo kiemą su vaikų baseinu, terasą ir tas vynelis terasoje nėra jokia naujiena ar "kažkas tokio". Vis tiek, kažkaip, gera - pasėdėti, paplepėti, paskaityti knygą ar panaršyti bigsmile.gif , sustoti, vaikus paleisti žaisti, gal į kokias marias ar šiaip, vaizdelį, įsižiūrėti...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo flight: 27 liepos 2012 - 08:42
QUOTE(adrija @ 2012 07 26, 21:45)

Va va. As irgi pritariu. smile.gif Vaziavom praeita savaite. Nu orelis tai prastas pasitaike. Viena diena lijo nuo ryto iki vakaro. O kitomis dienomis temperatura 16-18, vejuota. Daznai lijo. O mes su maziuku vaiku. Kuris ir pietu miega miega, ir koses jam verdu 2 kart per diena. Tai likau labai patenkinta, nes gyvenom mobiliam namelyje su savo virtuvele, turejom didele uzdengta terasa su lauko zidiniu. Nezinau ka buciau darius, jei butu reikeje kokiam vienam kambari sedeti uzsidarius doh.gif
Atsakyti
adrija, tokius ilgus pasivaiksciojimus praktikuojam dvise be vaiku tik paskutiniu metu retai tai buna. einam pajuriu. nusimaudai ir vel... as nemegstu degintis tad uzsimetu papludymio suknute ir pirmyn. taku nevaikstom bet jei su dviraciais tai tik juo ten taip smagu. o ir velu vakara kaip smagu pajuriu praeiti. buvo kai pamatem privatu ugnies sou nuostabius fejerverkus nes vos uz palangos vestuves daznai svencia smile.gif
Atsakyti
Gal kas ilsėjotes šiuose elektrono nameliuose, kurie su visais patogumais?
user posted image
Kokie atsiliepimai dėl sąlygų? Ar ta vieta labai triukšminga?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Cldmkr: 27 liepos 2012 - 10:14