QUOTE(Potrė @ 2012 07 13, 18:47)
dar bevaikštinėjant po Šventąją apžiūrėjom, tik iš išorės tiesa, naujai atidarytą šią vietą jūros g., atrodo neblogai, bet man visgi atrodo, kad ten gana triukšminga vieta, įdomu kaip iš tikrųjų?
Man tai ten nelabai - privatumo nulis, balkonai vieni į kitus atgręžti, plius, bendri, neatitverti..Taigi, ir saugumo nedaug, negali išeidamas palikti pavirų balkono durų ar lango, nes... maža kokie kaimynai pasitaikys O ir nemalonu sėdėti, kai čia pat iš visų pusių ir dar gana ankštai - kaimynai, nė pertvarėlės, nieko...Kiemo nelabai yra, viskas atvira gatvei, kas nori - tas žiūri..Akvariumas kažkoks..
Buvau su vaikais pasiplaukuoti vandens dviračiais, visai nieko pramoga. Dvivietis kainuoja 10 lt pusvalandžui, 15 lt valandai, jame laisvai telpa trys - du suaugę ir vaikas. Dabar upėje plaukioja antys su ančiukais, tai patarimas - pasiimkite duonos ar bandelių, antys jau žino situaciją ir pačios lekia kuo arčiau, vaikams - atrakcija
Beje, man simpatiškai pasirodė Viči nameliai - kam patinka prie vandens ir centriau:
Kai kurie turi savo mini "kiemukus", yra terasos, liepteliai...Pažiūrėjau jų tinklapyje, kaina 200 už keturvietį, dušo nėra..
Ir štai šis visai nieko pasirodė, toks gan nuošalus, ramus turėtų būti: