QUOTE(Rijama @ 2012 06 30, 19:22)
mes atostogavom siuose nameliuose pries kelis metus. kambariai dvivieciai, trivieciai, keturvieciai. Vienas labai didelis privalumas tai iskart praktiskai kopos. Mes salia takucio gyvenomm tai isryto pirma ka darydovom i jura iskart
Minusai mano akimis: toli tualetas, kas man labai labai nepatiko. nes nakti eiti per miskeli i tualeta na menkas dziaugsmas, ypac jei lyja. virtuve kelis kartus naudojomes, bet jei pietu metas gali tekti ir luktereti nes buna kas gamina saziningai ir ilgai
Siaip as daugiau nesirinkciau nes man reikia patogumu. Bet siaip verandyte yra, galima pagurksnoti kava joje, baldai minimalus, senoki. nezinau gal dabar patvarke jau. Vienas didziausias min. mano akimis tai tas kad jei namukas krastinis bus ganetinai toli tualetas, o kadangi vaikai daznai keliasi naktimis man nesti ispilti puoduka ar paciai begti tamsiu metu nebesinori visai
Aciu uz nuomone, turiu galimybe rinktis namuka ir prie takelio, bet atsisakiau, kazkaip man atrodo, kad daug kas vaikstuo juo. Bet gal ir suklydau. Mokesiu po 25 uz lova minetam laikui, sake yra dusas mokamas (jau neblogai), kadangi vaziuoju realiai 3 dienom, tai pakentet gal ir galima tomis salygomis, tik vat del to namelio kokio nezinau
ar cia toje pievoje kazkur ties tuo nebaigtu statyti dideliu namu ar cia ties tuo takeliu?