Įkraunama...
Įkraunama...

Poilsis Šventojoje

QUOTE(Ingaaa @ 2012 06 30, 17:03)
gal kokia 17-18

biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif tai,kad tik praeita savaitę sakė per žinias,kad 14 biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif iš kur ten tiek pakilo biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingaaa @ 2012 06 30, 19:03)
gal kokia 17-18

Idomiai internete tai raso 15 4u.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(JM @ 2012 06 30, 19:38)
biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif tai,kad tik praeita savaitę sakė per žinias,kad 14 biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif iš kur ten tiek pakilo biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif

Su termometru nematavau, sakau tik mazdaug , bet jau tikrai ne 14 buvo doh.gif
Per žinias dažnai ir orų neatspėja.

Atsakyti
QUOTE(Ingaaa @ 2012 06 30, 17:54)
Su termometru nematavau, sakau tik mazdaug , bet jau tikrai ne 14 buvo  doh.gif
Per žinias dažnai ir orų neatspėja.

tai ir nespėkit ir neklaidinkit,nes tokia vandens temperatura būna nebent vasaros gale biggrin.gif galų gale galėjot pataikyti "ant " šiltesnių srovių vandenyje,bet tai nenurodo visos bendros vandens temperaturos.O čia birželis...ir dar oro temperatura ne pati šilčiausia biggrin.gif
Atsakyti
ČIA rašo, kad Palangoje apie 17, tad visai gali būti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Potrė @ 2012 06 30, 18:11)
ČIA rašo, kad Palangoje apie 17, tad visai gali būti  smile.gif

maudžiausi iki 17 tikrai nepanašu biggrin.gif Kanaruose spalį/lapkritį kur šilta visus metus ir rudenį šilčiausia vandens temp buvo 19 bigsmile.gif , o čia birželį LT 17 biggrin.gif kitą savaitę vėl važiuosim pažiurėsim thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(JM @ 2012 06 30, 20:08)
tai ir nespėkit ir neklaidinkit,nes tokia vandens temperatura būna nebent vasaros gale biggrin.gif  galų gale galėjot pataikyti "ant " šiltesnių srovių vandenyje,bet tai nenurodo visos bendros vandens temperaturos.O čia birželis...ir dar oro temperatura ne pati šilčiausia  biggrin.gif

vasaros gale 19 -21 būna,
nieks ir neklaidina, ketvirtadienį buvo ledinis vanduo ,o penktadienį po pietų šiltas.

Pasižiūrėkite nuorodoje irgi rodo 17 mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ingaaa: 30 birželio 2012 - 22:21
QUOTE(Rijama @ 2012 06 30, 19:22)
mes atostogavom siuose nameliuose pries kelis metus. kambariai dvivieciai, trivieciai, keturvieciai. Vienas labai didelis privalumas tai iskart praktiskai kopos. Mes salia takucio gyvenomm tai isryto pirma ka darydovom i jura iskart smile.gif
Minusai mano akimis: toli tualetas, kas man labai labai nepatiko. nes nakti eiti per miskeli i tualeta na menkas dziaugsmas, ypac jei lyja.  virtuve kelis kartus naudojomes, bet jei pietu metas gali tekti ir luktereti nes buna kas gamina saziningai ir ilgai smile.gif
Siaip as daugiau nesirinkciau nes man reikia patogumu. Bet siaip verandyte yra, galima pagurksnoti kava joje, baldai minimalus, senoki. nezinau gal dabar patvarke jau. Vienas didziausias min. mano akimis tai tas kad jei namukas krastinis bus ganetinai toli tualetas, o kadangi vaikai daznai keliasi naktimis man nesti ispilti puoduka ar paciai begti tamsiu metu nebesinori visai  schmoll.gif

Aciu uz nuomone, turiu galimybe rinktis namuka ir prie takelio, bet atsisakiau, kazkaip man atrodo, kad daug kas vaikstuo juo. Bet gal ir suklydau. Mokesiu po 25 uz lova minetam laikui, sake yra dusas mokamas (jau neblogai), kadangi vaziuoju realiai 3 dienom, tai pakentet gal ir galima tomis salygomis, tik vat del to namelio kokio nezinau g.gif ar cia toje pievoje kazkur ties tuo nebaigtu statyti dideliu namu ar cia ties tuo takeliu?

Atsakyti
Na va vis dėl to apsisprendėme, kaip man patiko, o kaina tikrai labai gera pagal tai, tad to ko norėjau, salia auksiniu kpopu thumbup.gif du savaitgaliai rezervuoti ir svarbiausia uz maza vaika 10 Lt tik (viso 2 suauge ir vaikas 2,5 metu) 150 Lt pirmame aukste, tad is kambario is karto kiemas ir uz 120 m jura bigsmile.gif wub.gif :

http://www.poilsis-s...o...=12&lang=lt

galesiu parasyti (internetas nemokamas smile.gif ) is ten kai busiu, nes uzsisakiau dviems savaitgaliams is karto

http://www.poilsis-s...o...=12&lang=lt

Na o Vaivoryksteje 130 namukas vien tik trivietis su dusu, tai nesulyginama
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mamyciuxs: 01 liepos 2012 - 11:02
QUOTE(Ingaaa @ 2012 06 30, 21:20)
vasaros gale 19 -21 būna,
nieks ir neklaidina, ketvirtadienį buvo ledinis vanduo ,o penktadienį po pietų šiltas.

Pasižiūrėkite nuorodoje irgi rodo 17 mirksiukas.gif

Pasiskambinau vyrui,kuris dabar prie jūros Giruliuose...vanduo toks pat šaltas,kaip ir prieš kelias savaites.
Beabejo,pasikartosiu,kad jei šiltos srovės tam tikroje vietoje,tai ir vanduo šiltesnis atrodo.

O ką ten tos nuorodos rodo,tai kartas tikrai prasilenkia su realybe.

Bet pati išbandysiu tik kitą savaitėlę jūros šiltumą/šaltumą biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(JM @ 2012 07 01, 14:40)
Pasiskambinau vyrui,kuris dabar prie jūros Giruliuose...vanduo toks pat šaltas,kaip ir prieš kelias savaites.
Beabejo,pasikartosiu,kad jei šiltos srovės tam tikroje vietoje,tai ir vanduo šiltesnis atrodo.

O ką ten tos nuorodos rodo,tai kartas tikrai  prasilenkia su realybe.

Bet pati išbandysiu tik kitą savaitėlę jūros šiltumą/šaltumą  biggrin.gif

Aš apie Šventąją jūs apie Girulius... aš apie penktadienį Jūs apie šiandieną...

pati buvau braidžiojau ir vaikai maudėsi todėl ir sakau doh.gif
Atsakyti
koks oras dabar prie juros? Ryt turim uzsirezervave buta bet kai sitaip pliaupia ir grasinasi zaibais tai vaikai jau lupas tempia kad nepavyks prie juros pasibuti verysad.gif
Atsakyti