Įkraunama...
Įkraunama...

Deimantinės Saulės rankdarbiai

Draugė savo dukrytei numezgė kepurę, o manęs paprašė, kad tai kepurei gėlę padaryčiau.
Atnešu parodyti kokia gėlė gavosi

user posted image
Atsakyti
Pradėjau brolienei dovanų nerti servetėlių komplektuką...

user posted image
Atsakyti
štai ir visas komplektukas

user posted image
Atsakyti
grazuoles serveteles smile.gif
bus nuostabi dovana 4u.gif
Atsakyti
dėkui dziaugsmelis7x7, 4u.gif
aš irgi tikiuosi, kad mano dovana patiks
Atsakyti

user posted image

user posted image
Atsakyti
Man labai patiko forumietės Kristinalm nerta skrybėlaitė.
Tai panašią nunėriau dovanų kaimynės mergaitei

user posted image
Atsakyti
šilta, žieminė, vyriška kepurė.
Kol ją numezgiau, tai ir žiema baigėsi ir sumušiau ilgiausiai megztos kepurės rekordą biggrin.gif
Ji megzta dvigubu mezgimu, kaip nuobodu tokias megzti doh.gif ,

user posted image
Atsakyti
Šiandien buvau siūlų parduotuvėje (Midara), kurioje dažniausiai apsipirkdavau. Kainos mane šokiravo. Visi mano medvilniniai siūliukai po 2 Lt pabrangę, (aš dar iš įpročio kainas litais skaičiuoju) nesuprantu ar čia dėl euro įvedimo, ar medvilnė taip brango g.gif
bet tie papildomi 2 Lt. tai manyčiau didelis pabrangimas verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Deimantine Saule @ 2015 02 23, 19:48)
Šiandien buvau siūlų parduotuvėje (Midara), kurioje dažniausiai apsipirkdavau. Kainos mane šokiravo. Visi mano medvilniniai siūliukai po 2 Lt pabrangę, (aš dar iš įpročio kainas litais skaičiuoju) nesuprantu ar čia dėl euro įvedimo, ar medvilnė taip brango g.gif 
bet tie papildomi 2 Lt. tai manyčiau didelis pabrangimas verysad.gif

tikrai labai pabrango blink.gif doh.gif
Dar prieš euro įvedimą toje pacioje parduotuvėje kai kurie siulai keletu ar kelesdesimt centu pabrange buvo, bet toki kainu soktelejima sunku ir paaiskinti schmoll.gif
Atsakyti
Kokia man graži ta skrybėlaitė, tas spalvotumas taip akį trauka ir pas Kristina buvau pasidžiaugus, džiaugiuosi ir čia smile.gif ... O servetėlės mažytės, bet man jos tokios pačios mieliausios, jaukiausios mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(villyte @ 2015 02 26, 18:15)
Kokia man graži ta skrybėlaitė, tas spalvotumas taip akį trauka ir pas Kristina buvau pasidžiaugus, džiaugiuosi ir čia  smile.gif ... O servetėlės mažytės, bet man jos tokios pačios mieliausios, jaukiausios  mirksiukas.gif

dėkui, villyte, 4u.gif
Atsakyti