Labai graži "pelėdžiukų" kepurytė ir vasarinis komplektukas vertas pagyrų, ypač dar taip gerai savininkės įvertintas
gmgg,
L@imuže,
L@imuže,
atradau keletą dukrytės krikštynų nuotraukyčių
kadangi tiek suknelę su skraiste, tiek kepurytę su žvake nėriau pati, tai atnešu parodyti Pakvietimus irgi dariau aš
Laisvi darbeliai
Facebook
kadangi tiek suknelę su skraiste, tiek kepurytę su žvake nėriau pati, tai atnešu parodyti Pakvietimus irgi dariau aš
Laisvi darbeliai
QUOTE(Deimantine Saule @ 2014 02 19, 21:16)
atradau keletą dukrytės krikštynų nuotraukyčių
Laisvi darbeliai
Facebook
Laisvi darbeliai
Kvietimai nerelus:)jus saunuole
Labai gražus komplektukas! Ir kvietimai nuostabūs, taip kruopščiai padaryti, tiek darbelio sudėta! Auksines rankeles turi .
Pakvietimai nerealūs
ir pakvietimai ir komplektukas labai mieli, o jau mergyte kokia grazi
dėkui merginos už gražius žodžius
su kvietimais daug darbo turėjau. Niekaip neapsisprendžiau kokios spalvos ir modelio suknutę ant kvietimo daryti. Todėl ir gavosi visi kvietimai skirtingi
su kvietimais daug darbo turėjau. Niekaip neapsisprendžiau kokios spalvos ir modelio suknutę ant kvietimo daryti. Todėl ir gavosi visi kvietimai skirtingi
QUOTE(Deimantine Saule @ 2014 02 20, 17:47)
dėkui merginos už gražius žodžius
Nu ir kas ,skirtingi uztat labai lavai labai grazus:)
Sveiki ar pavasariui kepuryte nunertumete?
>sunset<, atrašiau asmeniškai
turiu laisvą [COLOR=darkviolet]storos medvilnės kepurytę, tinkančia kaip tik dabartiniams orams
galvytės apimtis 49-50 cm
Laisvi darbeliai
galvytės apimtis 49-50 cm
Laisvi darbeliai