Jau nebeturiu
dar turiu
Laisvi darbeliai čia:
Sveikinu visus su šventėmis[SIZE=7]
Šiais metais visi svečiai išeidami nuo mano kalėdinės eglutės prisiminimui vis nusikabindavo labiausiai jiems patikusį mano apnertą žaisliuką, tad dar šventės nepasibaigė, o mano eglė jau pusiau nupuošta stovi
kai kurių žaisliukų net nufotografuoti nespėjau, tad įkeliu kelias nuotraukytes, dar nerodytų veidukų
Šiais metais visi svečiai išeidami nuo mano kalėdinės eglutės prisiminimui vis nusikabindavo labiausiai jiems patikusį mano apnertą žaisliuką, tad dar šventės nepasibaigė, o mano eglė jau pusiau nupuošta stovi
kai kurių žaisliukų net nufotografuoti nespėjau, tad įkeliu kelias nuotraukytes, dar nerodytų veidukų
Kokie žaisliukai mieli ir serveteliu komplektukai
Dėkui villyte
pasirinkau čia supermamose surastą bene populiariausią servetėlių raštelį, man iki tavo dukrytės neriamų servetėlių dar toli... iš galvos tokių grožių nenunerčiau
Laisvi darbeliai
pasirinkau čia supermamose surastą bene populiariausią servetėlių raštelį, man iki tavo dukrytės neriamų servetėlių dar toli... iš galvos tokių grožių nenunerčiau
Laisvi darbeliai
Na jau, pačios darbai nepriekaištingi, labai gražiai derini spalvas ... O mano dukryte tik mokosi
Labai grazus zaisliukai.Auksines rankeles
dėkui zuzana*
Labai grazus komplektukas
Labai graži mėlyna kepurytė
kristinalm, malonu, kad vis užsuki
QUOTE(Deimantine Saule @ 2013 05 08, 07:58)
Cia musu grozis:)jau metai o dar rankinukas gyvas:)i darzeli nesasi savo turta jame aciu
Papildyta:
QUOTE(Deimantine Saule @ 2013 08 30, 20:21)
gmgg, skaičiau su šypsena Jūsų komentarą
taip smagu girdėti, kad tai ką nuneri patinka ne tik tėveliams, bet ir patiems vaikučiams. Vaikų džiaugsmas didžiausia mums dovana
taip smagu girdėti, kad tai ką nuneri patinka ne tik tėveliams, bet ir patiems vaikučiams. Vaikų džiaugsmas didžiausia mums dovana
Vat tas rankinukas taip jai prilipo,kad nesiskiria.kartais as jau pergyvenu,kad tik atlaikytu nes sugeba i ji ir kokius 4apelsinus susidet,bet laiko kuo puikiausiai:)