Įkraunama...
Įkraunama...

Deimantinės Saulės rankdarbiai

Jau nebeturiu
user posted image

dar turiu
user posted image

Laisvi darbeliai čia:
Atsakyti
Sveikinu visus su šventėmis[SIZE=7] newyear.gif

Šiais metais visi svečiai išeidami nuo mano kalėdinės eglutės prisiminimui vis nusikabindavo labiausiai jiems patikusį mano apnertą žaisliuką, tad dar šventės nepasibaigė, o mano eglė jau pusiau nupuošta stovi biggrin.gif

kai kurių žaisliukų net nufotografuoti nespėjau, tad įkeliu kelias nuotraukytes, dar nerodytų veidukų

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

Atsakyti
Kokie žaisliukai mieli ir serveteliu komplektukai wub.gif wub.gif
Atsakyti
Dėkui villyte 4u.gif
pasirinkau čia supermamose surastą bene populiariausią servetėlių raštelį, man iki tavo dukrytės neriamų servetėlių dar toli... iš galvos tokių grožių nenunerčiau

Laisvi darbeliai
Atsakyti
Na jau, pačios darbai nepriekaištingi, labai gražiai derini spalvas mirksiukas.gif ... O mano dukryte tik mokosi blush2.gif
Atsakyti
Labai grazus zaisliukai.Auksines rankeles thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
dėkui zuzana* 4u.gif

user posted image

user posted image
Atsakyti
Labai grazus komplektukas 4u.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
dėkui zuzana* 4u.gif

turiu keletą darbelių kurių arba neatrandu laiko, kada nufotografuoti arba jei ir nufotografavusi turiu, tai nėr kada nuotraukų susitvarkyti doh.gif
čia turbūt visų toks likimas - grįžus į darbą po vaikučio auginimo atostogų, laiko rankdarbiams vis mažiau lieka.

user posted image

user posted image

Facebook
Atsakyti
Labai graži mėlyna kepurytė wub.gif
Atsakyti
kristinalm, malonu, kad vis užsuki wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Deimantine Saule @ 2013 05 08, 07:58)
Orams atšilus ištrauksiu ir parodysiu vasarinį rinkinuką ax.gif

user posted image

user posted image

user posted image

Cia musu grozis:)jau metai o dar rankinukas gyvas:)i darzeli nesasi savo turta jame aciu
Papildyta:
QUOTE(Deimantine Saule @ 2013 08 30, 20:21)
gmgg, skaičiau su šypsena Jūsų komentarą biggrin.gif
taip smagu girdėti, kad tai ką nuneri patinka ne tik tėveliams, bet ir patiems vaikučiams. Vaikų džiaugsmas didžiausia mums dovana 4u.gif

Vat tas rankinukas taip jai prilipo,kad nesiskiria.kartais as jau pergyvenu,kad tik atlaikytu nes sugeba i ji ir kokius 4apelsinus susidet,bet laiko kuo puikiausiai:)
Atsakyti